La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den "Scuola di Cucina 'Cuisine Academy tilhører en tradition, som startede i 1951 med grundlæggelsen af ​​Scuola Radio Elettra.

Formål

Vores mål er at fremme traditionen for italiensk mad gennem praktiske kurser, der tilbyder en vifte af jobmuligheder i den kulinariske sektor.

Kurserne er designet til alle dem, der ønsker at opnå en høj grad af specialisering i italienske køkken.

Undervisning metode

Vores undervisningsmetode kombinerer teoretisk undervisning og praktiske klasser med valgfri erhvervserfaring og praktikophold i de bedste italienske restauranter, giver eleverne mulighed for at sætte i praksis, hvad de har lært, og erhverve en høj grad af beherskelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Is maker

på universitet Fuldtid 1 - 3 måneder September 2019 Italien Florence

En teoretisk og praktisk kursus, der lærer de teknikker og metoder til fremstilling og salg af italiensk håndværksmæssige is. [+]

En teoretisk og praktisk kursus, der lærer de teknikker og metoder til fremstilling og salg af italiensk håndværksmæssige is.

Kurset dækker

Hygiejnepraksis forskrifter - HACCP Komponenterne af is Grundlæggende begreber i fødevarer egenskaber: råvarer og færdige ingredienser The Chemistry and Physics af is Balancing principper Balancing teknikker og arbejdsmetoder Produktionen af ​​håndværksmæssige is Gør frugt is Praktisk laboratoriearbejde Brug balancering software Grundlæggende demonstrationer af udsmykning Dekoration hjælp chokolade og sukker Grundlæggende begreber i kunsten at frugt og grøntsager skæring Planlægning og præsentationsteknik for bægre og bakker Marketing, Kommunikation og Business Management Starte din egen virksomhed Planlægning og strukturering af is laboratorium og malkestald [-]

Kok

på universitet Fuldtid 2 - 6  April 2019 Italien Florence

Designet til dem, der ønsker at opnå en høj grad af specialisering i italiensk køkken. [+]

Designet til dem, der ønsker at opnå en høj grad af specialisering i italiensk køkken. Kurset giver eleverne mulighed for at få højt kvalificerede færdigheder, som vil sætte dem i stand til at opfinde og foreslå menuer, som ophøje værdien af ​​de findes i den italienske kulinariske tradition produkter.

Kurset dækker

Den kulinariske industri Kokken erhverv Organisering og ledelse af lager og forsyninger Organiseringen af ​​marketingstrategier specifikke for den kulinariske industri Hygiejnepraksis forskrifter - HACCP Planlægning og opførelse af nye menuer Oprettelse og udvikling af opskrifter for komplekse kulinariske specialiteter Afgivelse af traditionelle italienske og regionale retter Fremstillingen af: varmt og koldt Snacks og forretter, Første Kurser (pasta, ris og suppe retter), hovedretter, forskellige typer dej og æg og / eller ost-baserede kurser og fade Produkter inden Konditorvarefremstilling, bagning, og is making Arbejde som en medarbejder eller kører din egen virksomhed Forvaltning af de menneskelige ressourcer og teamwork Organisering arbejde i køkkenet Hygiejne, renlighed og sikkerhed på arbejdspladsen Kvalitetsvurdering af de tjenester, der tilbydes til kunder [-]

Pastry Chef

på universitet Fuldtid 1 - 3 måneder June 2019 Italien Florence

Eleverne lærer konditor erhverv for at arbejde i miljøer, såsom cafeer og konditorier, håndværksmæssige konditorier, gode restauranter, og andre sukkervarer virksomheder. [+]

Underviser specialiseret kagefremstilling færdigheder og højt niveau praktiske og arbejdsvilkår evner til at forberede konfektureprodukter. Eleverne lærer konditor erhverv for at arbejde i miljøer, såsom cafeer og konditorier, håndværksmæssige konditorier, gode restauranter, og andre sukkervarer virksomheder.

Kurset dækker

Hygiejnepraksis forskrifter - HACCP Mad ejendomme Personale og virksomhedsorganisation i en kagefremstilling selskab De funktioner og teknikker kagefremstilling udstyr til bearbejdning af dejen, hævemiddel og madlavning Arbejdet cyklus af konfektureprodukter Kagefremstilling teknologier Produktion teknikker til grundlæggende deje De produktionsteknikker, sammensætning, påfyldning, og dekoration af sukkervarer Arbejdsgrupperne teknikker til kakao og chokolade Arbejdet som konditor: lovkrav og arbejdssikkerhed Anvendelse af færdigheder lært (praktik) [-]

Pizza kokken & bager

på universitet Fuldtid 1 - 3 måneder July 2019 Italien Florence

The Pizza Chef & Baker kursus professionelt kvalificerer dem, der har til formål at arbejde i bageriindustrien og pizza restauranter. [+]

The Pizza Chef & Baker kursus professionelt kvalificerer dem, der har til formål at arbejde i bageriindustrien og pizza restauranter. Kurset er undervist af kvalificerede bagere og pizza-beslutningstagere, der alle er eksperter på området.

Kurset dækker

Mad ejendomme Organisering på arbejdspladsen i en pizza restaurant De teknikker og praksis pizza restaurant (belagte pizzaer, der kogte på skræl og pan pizzaer) Brødfremstilling teknikker Forvaltningen og afbalancering af pizza ingredienser og personalisering af opskrifter Brugen af ​​naturlige gær og mor dej Ved hjælp af konkrete og alternative typer af mel Den bromatology af de grundlæggende ingredienser, der anvendes til pizza Arbejder som en pizza kok: lovkrav og arbejdssikkerhed Hygiejnepraksis forskrifter - HACCP Anvendelse af færdigheder lært (praktik) [-]