LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LABA i Firenze er et kunstakademi godkendt af MIUR (Ministeriet for Uddannelse Universitet og Forskning). Et institut for høj kunstnerisk uddannelse, der altid har fokuseret på "innovative" stier, tæt på nye teknologier og involverer brug af multimedieinstrumenter. De akademiske kurser, der svarer til graden, er struktureret på 3 2 gennem afdelingerne for fotografi, grafisk design

LABA er et didaktisk netværk med kontorer i Italien og i udlandet. Institutionen i Firenze har været aktiv siden 2001 , med kun faste antal kurser (op til 20 studerende), der gør det muligt for de næsten 600 indskrevne studerende at anvende professionelle laboratorier, der er udstyret med multimedie og nyeste generationsudstyr på den mest optimale måde.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

Studerende kommer fra hele verden, og akademiet gennem årene er blevet et sted for kontinuerlige kulturelle og etniske udvekslinger, hvor mennesker med forskellige livsstil, kulturer, religioner og etniske grupper mødes, diskuterer og verificerer deres viden om kunst, kreativitet, skønhed og harmoni.

LABA har altid arbejdet med at skabe betydelige synergier, der involverer fonde, foreninger og offentlige institutioner som museer, kommuner, provinser, regioner ; men det samarbejder hovedsagelig med internationale standardvirksomheder som Cartiere Fedrigoni, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour og MBM Biliardi, som eleverne gennemfører det faglige kursus gennem udvikling af projekter, der vedrører både didaktik og industriel produktion.

Det er gennem oprettelsen af ​​ad hoc-uddannelsesprogrammer, definitionen af ​​passende formative emner, samarbejdet om forskning, at LABA og dets partnere muliggjorde en løbende vækst i det arbejde, der blev udviklet og produceret af eleverne, og Laba bruger selv konstant ressourcer så for at udvide virksomhedens samarbejdsnetværk.

Ud over Erasmus Plus-programmet har LABA i de senere år aktiveret internationale synergier ; at give endnu større styrke til en uddannelse, der er en del af et system, der er designet på europæisk plan, det europæiske kreditoverførselssystem , der er nyttigt for at lette studenternes mobilitet, ikke kun blandt de italienske universitetsfakulteter, men også inden for de europæiske lande med forskellige muligheder som en treårig træning i Italien og de næste to år i et af EU-medlemslandene. Internationaliseringsprocessen er også aktiv i oversøiske lande. Gennem samarbejdet startede for nogle år siden med Stephen F. Austin State University og Angelina College (USA).

I 2015 overvågede LABA festivalen for italiensk kultur i den tjekkiske republik .

Florence

LABORATORIUMUDSTYR

LABA Laboratories er udstyret med professionelt udstyr og den nyeste teknologi. Der er to studioer med komplette belysningssystemer og fremragende skydningsværktøjer (Nikon kameraer og Canon videokameraer). Der er et mørkekammer til udvikling, fastgørelse og udskrivning af analoge billeder. Klasseværelset er udstyret med forstørrelsesglas, optiske bænke, udvikling og fastgørelse af tanke mv. Der findes computerlabs, hver udstyret med 20 MACINTOSH (nyeste generation) arbejdsstationer samt high definition printere og scannere. Maleriets laboratorium består af en stor hal, hvor eleverne har plads til at udtrykke sig i overensstemmelse med deres egen karakteristika ved hjælp af forskellige teknikker. Modeller er tilgængelige for lektioner i nøgen.

Florence

Uddannelsesbud

LABA har altid fokuseret på "innovative" Pathways , der aktiverer akademiske kurser struktureret på 3 2, svarende til kort grader og specialisering adresser forbundet med nye teknologier og involverer brug af medier relateret til multimedia. Uddannelsestilbudet er opdelt imellem fotografi, grafisk design og multimedier, billedkunstmaleri, design, mode design.

Placeringer

Firenze

Address
LIBERA ACCADEMIA DI BELLE ARTI
Piazza di Badia a Ripoli, 1/A
50126 Florence (Italy)

Firenze, Toscana, Italien