Læs den officielle beskrivelse

LABA i Firenze er et kunstakademi godkendt af MIUR (Ministeriet for Uddannelse Universitet og Forskning). Et institut for høj kunstnerisk uddannelse, der altid har fokuseret på "innovative" stier, tæt på nye teknologier og involverer brug af multimedieinstrumenter. De akademiske kurser, der svarer til graden, er struktureret på 3 2 gennem afdelingerne for fotografi, grafisk design

LABA er et didaktisk netværk med kontorer i Italien og i udlandet. Institutionen i Firenze har været aktiv siden 2001 , med kun faste antal kurser (op til 20 studerende), der gør det muligt for de næsten 600 indskrevne studerende at anvende professionelle laboratorier, der er udstyret med multimedie og nyeste generationsudstyr på den mest optimale måde.

69838_69792_SchoolProfile01.jpg

Studerende kommer fra hele verden, og akademiet gennem årene er blevet et sted for kontinuerlige kulturelle og etniske udvekslinger, hvor mennesker med forskellige livsstil, kulturer, religioner og etniske grupper mødes, diskuterer og verificerer deres viden om kunst, kreativitet, skønhed og harmoni.

LABA har altid arbejdet med at skabe betydelige synergier, der involverer fonde, foreninger og offentlige institutioner som museer, kommuner, provinser, regioner ; men det samarbejder hovedsagelig med internationale standardvirksomheder som Cartiere Fedrigoni, Rifle, Alessi, Martinelli Luce, Mantellassi 1926, Artemide, Alpitour og MBM Biliardi, som eleverne gennemfører det faglige kursus gennem udvikling af projekter, der vedrører både didaktik og industriel produktion.

Det er gennem oprettelsen af ​​ad hoc-uddannelsesprogrammer, definitionen af ​​passende formative emner, samarbejdet om forskning, at LABA og dets partnere muliggjorde en løbende vækst i det arbejde, der blev udviklet og produceret af eleverne, og Laba bruger selv konstant ressourcer så for at udvide virksomhedens samarbejdsnetværk.

Ud over Erasmus Plus-programmet har LABA i de senere år aktiveret internationale synergier ; at give endnu større styrke til en uddannelse, der er en del af et system, der er designet på europæisk plan, det europæiske kreditoverførselssystem , der er nyttigt for at lette studenternes mobilitet, ikke kun blandt de italienske universitetsfakulteter, men også inden for de europæiske lande med forskellige muligheder som en treårig træning i Italien og de næste to år i et af EU-medlemslandene. Internationaliseringsprocessen er også aktiv i oversøiske lande. Gennem samarbejdet startede for nogle år siden med Stephen F. Austin State University og Angelina College (USA).

I 2015 overvågede LABA festivalen for italiensk kultur i den tjekkiske republik .

Florence

LABORATORIUMUDSTYR

LABA Laboratories er udstyret med professionelt udstyr og den nyeste teknologi. Der er to studioer med komplette belysningssystemer og fremragende skydningsværktøjer (Nikon kameraer og Canon videokameraer). Der er et mørkekammer til udvikling, fastgørelse og udskrivning af analoge billeder. Klasseværelset er udstyret med forstørrelsesglas, optiske bænke, udvikling og fastgørelse af tanke mv. Der findes computerlabs, hver udstyret med 20 MACINTOSH (nyeste generation) arbejdsstationer samt high definition printere og scannere. Maleriets laboratorium består af en stor hal, hvor eleverne har plads til at udtrykke sig i overensstemmelse med deres egen karakteristika ved hjælp af forskellige teknikker. Modeller er tilgængelige for lektioner i nøgen.

Florence

Uddannelsesbud

LABA har altid fokuseret på "innovative" Pathways , der aktiverer akademiske kurser struktureret på 3 2, svarende til kort grader og specialisering adresser forbundet med nye teknologier og involverer brug af medier relateret til multimedia. Uddannelsestilbudet er opdelt imellem fotografi, grafisk design og multimedier, billedkunstmaleri, design, mode design.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Den visuelle kunstorientering på LABA, der allerede er struktureret på 3 2 (nyt system): da alle kurser i Libera Accademia di Belle Arti i Firenze er præget af et stærkt ... [+]

Den visuelle kunstorientering på LABA, der allerede er struktureret på 3 2 (nyt system): da alle kurser i Libera Accademia di Belle Arti i Firenze er præget af et stærkt engagement i samtidskunst, der i uddannelsen giver discipliner relateret til Video Kunst, installation og ydeevne.

Maleriets kursus har til formål at udvikle færdigheder i spørgsmål og praksis i vores tids kunst, idet der tages hensyn til mangfoldigheden af ​​sprog og ekspressive teknikker gennem den efterfølgende udvikling af en individuel forskning.

Akademiet har gennemført en række samarbejder med virksomheder og institutioner, både offentlige og private, for at give eleverne mulighed for at have meningsfulde oplevelser gennem praktikophold, lærlingeuddannelser og møder med kunstnere.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

LABA Design orienteringen er struktureret på den nye ministerbekendtgørelse (3 2). I slutningen af ​​de første tre års uddannelse opnås Postgraduate Diploma på 1. niveau ... [+]

LABA Design orienteringen er struktureret på den nye ministerbekendtgørelse (3 2). I slutningen af ​​de første tre års uddannelse opnås Postgraduate Diploma på 1. niveau (bachelorgrad), med de følgende to år er 2. niveau Diploma (grad) gennemført.

Kurset omhandler de forskellige aspekter af design, herunder industrielt design (produktdesign) og indretning (indemøbler). Kurset er integreret med workshops, der arrangeres hvert år hos Piaggio Foundation i Pontedera, i forbindelse med kreativitet (ministerkonkurrence) og i Design Week festival, der afholdes hvert år i Firenze.

Libera Accademia di Belle Arti i Firenze, gren af ​​LABA i Brescia, er begyndt sin aktivitet fra 2001/02, og mange studerende har allerede aflagt eksamen inden for følgende fagområder: Industriel Design, Mode Design, Indretningsarkitektur, Interiør Møbeldesign, lysdesign.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. Når man arbejder på design og praktisk realisering af stilarterne, erhverver de oprindeligt designers tankegang ... [+]

I en verden, hvor du kan fortælle en bog ved dens omslag, er mode det kommunikationsværktøj, hvormed de nødvendige oplysninger overføres til den sociale forskel. Ved at levere modersprogens grundlæggende viden og metodologi danner kurset nøglefiguret i mode- og virksomhedernes verden: designeren.

Uddannelsen til at blive mode designer er opdelt i tre år. Når man arbejder på design og praktisk realisering af stilarterne, erhverver de oprindeligt designers tankegang og værktøjer fra tegning til stofdesign op til trendforskningen uden at forsømme den nødvendige videoteknologi for at kommunikere deres projekter. I det tredje år eksperimenterer eleverne modedesigndesign og bliver mere bekendt med forlagsbranchen og med tilrettelæggelsen af ​​modeshows og arrangementer.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

LABA Presentation