Jul academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den JulAcademy Institute of Higher Education har specialiseret sig i studiet af moderne musik, er centrum eksklusive eksamener for Calabrien LCM og RGT, kurser af sang og instrument, dans og musikteater, er certificeret direkte af University of West London og administreres af London College Undersøgelser af musik med udgivelsen af ​​certifikater og eksamensbeviser med kreditter EQF.

Vores lære følge innovative metoder, ved hjælp af lånte uddannelsesprogrammer til internationale realiteter også lægge vægt på musik klasser for børn med særlige lærere. Vi stræber efter at levere de bedste karrieremuligheder og uddannelse af kommende fagfolk i musikindustrien.

Vores virkelighed er et værdifuldt referencepunkt for dem, der ønsker at uddybe studiet af musik målsætning om at forfølge en musikalsk karriere og undervisning i moderne musik:

 1. Tilpasset Metode til læring og undervisning
 2. Omhyggelig udvælgelse af lærere
 3. JUL4 Indlæringsmetode: 19
 4. E-læringsplatform for fjernundervisning
 5. Levering af undervisningsmateriale
 6. Dobbelt uddannelse og internationale certificering juli metode udstedt af University of West Londoncon udstedelse af internationale eksamensbeviser
 7. censorer fra University of West London, der validere træningen
 8. Mulighed for at fortsætte sine studier ved University of West London med et legat på 3.000 pounds
 9. Miljø kreativ og stimulerende læring
 10. Anerkendelse og partnerskab med University of West London og PPA
 11. Professionel Recording Studio på ProTools HD2
 12. Essay slutningen af ​​året med professionelt udstyr
 13. Salgsfremmende video til de bedste studerende
 14. Optag produktion og distribution af specialiserede platforme
 15. Master dybden med nationale og internationale personale

Vores lærere

Ved at vælge at scudiare til JulAcademy kan du være sikker på at blive efterfulgt af nogle af de bedste lærere og fagfolk i tillæg til specialisering har optjent internationale overskrifter fra University of West London. Kvaliteten af ​​undervisningen er afgørende for læring.

De juli Academy undervisere har en unik blanding af faglig erfaring og viden om deres fag. Med en personlig træning metode, med lille klasse træning det vil være rettet mod at udvikle færdigheder og kompetencer til kurset Bachelor (bachelor-kursus).

Placeringer

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italien