Italian Genius Academy - Made in Italy School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge IGA:

  • Skolen af ​​"Made in Italy"
  • Madlavning, mode og design skole i Rom

Madlavning, mode og design har altid været flagskibene i den italienske økonomi, og de er også felter med flere jobmuligheder. Vores madlavning, mode og design kurser sætter vores studerende i stand til hurtigt at komme ind på arbejdsmarkedet.

Grunde til at vælge IGA - Made in Italy School, den skole, der organiserer madlavning, mode og design kurser i Rom, og det giver dig mulighed for at komme ind på markedet.

Først og fremmest kommer IGA-Made in Italy School's innovative filosofi helt klart: Traditionelle erhvervsuddannelser forbereder dig ikke til at praktisere i dit erhverv! Det skyldes, at de fleste tilgængelige kurser foreslår en masse teori, men meget lidt praktisk, med resultatet af en generel følelse af utilfredshed ved kursets afslutning.

Du kan finde dig selv stadig på udgangspunktet og ledige. Vores akademi skelner sig selv ved sin praktiske tilgang og anvender den grundlæggende regel til at lære et erhverv: Den bedste måde at lære et erhverv på er ved praktisk træning.

Hvad de fleste skoler ikke fortæller dig: Kun med ægte verdenserfaring vil erhvervets hemmeligheder kun blive erhvervet ved direkte at lære de teknikker, der kendetegner dette erhverv. Dette er den bedste måde at komme ind på markedet.

I henhold til dette grundlæggende koncept finder alle IGA-Made i Italien Skole-erhvervsuddannelser sted i de bedste virksomheder af "Made in Italy". Faktisk er det første spørgsmål, hver arbejdsgiver spørger: hvor har du arbejdet? Alle IGA-Made in Italy-skoler vil udstede et eksamensbevis med angivelse af, hvem der har været din vejleder og i hvilket firma du har udført din praktikplads.

Certifikatet udgivet i slutningen af ​​kurset tæller som en reel arbejdserfaring! I slutningen af ​​kurset forlader fagskolen normalt eleverne alene og uforberedt på at komme ind på markedet. Dette sker også fordi de ikke har en mentor som leder dem på markedet.

Tværtimod hjælper IGA - Made in Italy School dig med at komme ind på markedet takket være Jobbmulighederne, kontoret, en ægte JOB SEARCHING-tjeneste, der kan hjælpe dig med at placere dig i netværket af IGA-partnerfirmaerne, det bedste i hele Italien.

Placeringer

Rom

Address
via Sistina 149
Rom, Lazio, Italien

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: