Istituto Italiano di Fotografia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SKOLE

Istituto Italiano di Fotografia har i 20 år været skoleleder inden for erhvervsuddannelse i Italien. Uddannelse i IIF er præget af dets fuldstændighed og for dets praktiske og professionelle tilgang, der spænder blandt de vigtigste sektorer i fotografiens verden.

VORES MISSION

IIF's mission er at give et forberedelse til fotografering, der er et solidt, komplet og moderne udtryksfuldt sprog af stil og innovation. Det primære mål er, at eleverne udvikler følsomhed og kritisk indsigt, der er nødvendige for at henvende sig til markedet for fotografering på en mere udtryksfuld og dynamisk måde.

eksklusivitet

Istituto Italiano di Fotografia er opdelt i tre sektioner, der arbejder synergistisk for at lave træning, der straks nedsætter den studerende gennem konkrete erfaringer og kreative projekter i samarbejde med forlag og virksomheder.

Størrelsen: En realitet, der passer til studerende

Istituto Italiano di Fotografia er en realitet egnet til studerende, et fotografisk laboratorium, hvor alle er uddannet, fagligt og personligt assisteret. Et sted for at dyrke deres færdigheder og ekspressive og kreative evner, efter en individuel og personlig vækstvej, der er lavet i forhold til lærerne og udvekslingen med kolleger. En indbydende "familie" atmosfære, der fremmer erhvervelsen af ​​færdigheder, der er nødvendige for at blive uddannet fagfolk, fotografer, der er i stand til at udtrykke deres kreativitet gennem en unik, personlig og original.

Placeringer

Milano

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 5810 5598