Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Istituto Venezia er en italiensk skole anerkendt af det italienske undervisningsministerium, det er medlem af:

 • Asils , Association of Italian Second Language Schools;
 • Tandem International , International Network of Quality Language Institutes

I mange år har han været fremme af italiensk undervisning i Venedig og også:

 • Koordinerer italieneren for udlændinge kurser i Venedig International University (Ca 'Foscari University, Universitet Institut for Arkitektur, Ludwigs Maximilian Universitat, Tel Aviv Universitet, Autonome Universitet i Barcelona, Waseda University of Tokyo og Duke University)
 • Det er stedet, hvor kurser og masteruddannelser i undervisning og fremme italiensk holdes, Itals Laboratory ved University of Ca 'Foscari i Venedig
 • Det er vært for de italienske kurser i den internationale Intercultura forening
 • Organiser studere i udlandet programmer af amerikanske universiteter

117496_rsz_adobestock_248727337.jpg

Lærere

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af undervisning og undervisningsmaterialer .

Af denne grund består vores arbejdsgruppe af lærere, der har deltaget i kurser og videreuddannelse i sprogundervisning, især kurser arrangeret af Itals Laboratory (italiensk som fremmedsprog) ved Ca'Foscari University of Venice og har en lang erfaring undervisningsområde italiensk til udlændinge .

Vores lærere er altid klar til at hjælpe dig, motivere dig og opfylde de forskellige læringsstrategier og stilarter for studerende.

Arbejde i klasseværelset med eleverne understøttes af lærergruppens koordineringsarbejde, hvis mål er den løbende opdatering af undervisningsmaterialer og forbedring af undervisningsteknikker og gruppearbejde.

metodologi

Vores lektioner er altid på italiensk fordi italiensk er det sprog og den kultur, som vi vil ledsage dig. Du vil se, at dine fremskridt på denne måde bliver hurtige og varige. Vi følger en kommunikativ tilgang, der fremmer deltagernes aktive deltagelse og har som hovedformål kommunikation, både mundtlig og skriftlig. Vi bruger autentiske materialer i klassen, fordi de er eksempler på reel kommunikation og introducerer dig til italiensk kultur og samfund.

For at opdage sproget sammen og praktisere, bytter vi:

 • Lyt for at styrke mundtlig forståelse
 • Mundtlige og skriftlige produktionsaktiviteter
 • Læsninger for at forbedre skriftlig forståelse
 • Aktiviteter for par og grupper
 • Grammatisk refleksion
 • Ordforråd øvelser
 • Undervisningsspil at lære, mens du har det sjovt
 • Se video sekvenser for at lære mere om den italienske virkelighed

Under kurset udvikles de vigtigste kommunikationsevner - lytning, tale, læsning og skrivning - på alle niveauer på en gradvis og afbalanceret måde.
Hver uge tilpasser lærerne og integrerer gruppens program for at imødekomme dine behov og interesser.

117497_rsz_pexels-photo-1796736.jpg

Programmer undervist i:
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Istituto Venezia

Klasser holdes hver dag fra mandag til fredag, fra kl. 9 til kl. 13, 4 timer om dagen med to forskellige lærere. Kurserne begynder hver måned og sidste 4 uger - 80 timer. ... [+]

Klasser holdes hver dag fra mandag til fredag, fra kl. 9 til kl. 13, 4 timer om dagen med to forskellige lærere. Kurserne begynder hver måned og sidste 4 uger - 80 timer. Det er også muligt at tilmelde kun i 1, 2 eller 3 uger.

Kurset er organiseret i 5 niveauer. I begyndelsen af kurset lægger de studerende en simpel skriftlig prøve og har et interview. Dette giver dem mulighed for at deltage i en gruppe på samme niveau. Af denne grund foreslår vi, at eleverne ankommer til skolen kl. 8.30 på den første dag.

Nybegyndere kan kun tilmelde sig i den første uge af hver månedskursus. Studerende, der allerede kender en smule italiensk, kan tilmelde sig helst.

Ifølge deres niveau kan deltagerne erhverve en grundlæggende viden om italiensk eller forbedre og forbedre deres tidligere viden. I hver gruppe er der maksimalt tolv studerende.... [-]

Italien Venice
Åben tilmelding
Italiensk
Fuldtid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Istituto Venezia

Hvis du ønsker at lære eller forbedre dine italienske sprogfærdigheder gennem madlavningskurser, hvis du er interesseret i den gamle og moderne venetianske kultur, skjult ... [+]

Hvis du ønsker at lære eller forbedre dine italienske sprogfærdigheder gennem madlavningskurser, hvis du er interesseret i den gamle og moderne venetianske kultur, skjult i sine mest hemmelige opskrifter, så venter Anna og Andrea, de venetianske kokke i Istituto Venezia teamet på du i deres køkken på Circolo de I Antichi (3 minutter til fods fra vores skole, Dorsoduro 1138, Calle Ochialera).

Vores kokkeAndrea - Professionel kok, "Kaptajn" Andrea, efter at bringe det venetianske køkken i mange restauranter mellem Grækenland og London, han begyndte at samarbejde med Istituto Venezia at lære en traditionel madlavning, der holder i hver enkelt ingrediens et stykke dagligt liv.Anna - Medlem af personalet i Istituto Venezia , hun kombinerer sin lange erfaring som lærer i italiensk sprog og historie i Venedig med sin passion for madlavning, en ekstraordinær fornøjelig måde for mennesker at udtrykke sig på alle steder og i historisk alder.... [-]
Italien Venice
August 2019
Italiensk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Istituto Venezia

Takket være lærernes erfaringer kan eleverne lære og værdsætte mesterværkerne af de største venetianske kunstnere i maleri, skulptur og arkitektur fra middelalderen til n ... [+]

Takket være lærernes erfaringer kan eleverne lære og værdsætte mesterværkerne af de største venetianske kunstnere i maleri, skulptur og arkitektur fra middelalderen til nutidens alder. Denne oplevelse vil blive uforglemmelig, da alle de kunstneriske værker kan ses på de steder, de var designet af Carpaccio, Bellini, Tiziano, Tintoretto, Veronese, Tiepolo, Sansovino, Palladio, Canova, Scarpa og mange andre.

Kursets varighed

Kurset foregår fra mandag til fredag, og lektionerne afholdes om morgenen eller om eftermiddagen i tre timer (15 timer om ugen) i henhold til åbningstiderne for museer, paladser, storskoler, der er inkluderet i det ugentlige program ( præsenteret i løbet af den første dag i skolen).... [-]

Italien Venice
Åben tilmelding
Italiensk
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk