In Florence Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

1

Italiensk Sprogskole i Firenze

  • Første italienske sprogskole i Firenze akkrediteret af det italienske undervisningsministerium for at undervise italiensk sprog og kultur til udenlandske studerende.
  • Topkvalitets professionel sprogundervisning siden alt = "1948.
  • Innovative Success System dedikeret til at levere den højeste kvalitet sprogundervisning over hele verden.
  • Certificeret af EAQUALS, European Association for Quality Language Services, for at garantere højere uddannelsesstandarder gennem årene.
  • Smukt beliggende inde i Renaissance Palace "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), designet af den berømte florentinske arkitekt Cronaca.
  • Centralt beliggende: Skolen har udsigt til det meget centrale torv, der hedder Piazza S. Spirito , lige i hjertet af det gamle bymidte, 300 m fra Pitti-paladset, 500 m fra Ponte Vecchio og om alt = "15 minutters gang fra katedralen .
  • Nem at nå fra hvor som helst i byen og omgivet af typiske trattoriaer, caféer og traditionelle håndværkere.

Vores italienske sprogskole består af elleve klasseværelser, et fuldt udstyret multimedielæringscenter med en bred vifte af italienske læringsressourcer fra traditionelle grammatikøvelser til online-programmer, et stort konferencerum, en studentlounge og en stor solrig terrasse.

Hvorfor vælge InFlorence Academy?

5Har mulighed for at studere i en bygning fra det 16. århundrede ...

Oplev at leve i byen kendt verden over som "Renæssancens Cradle". InFlorence Academy kan findes i den ældste del af Firenze, i det smukke torv Piazza S. Spirito omgivet af typiske trattoriaer, caféer og traditionelle håndværkere, i byens centrum, men væk fra de overfyldte turistområder.

Har mulighed for at studere i en bygning fra det 16. århundrede, rig med historie og florentinsk charme. Vores skole ligger i Palazzo Guadagni og har 11 klasseværelser, et multimedielæringscenter, et konferencerum, et afslapningsområde for studerende og en stor solterrasse.

3

Vi tror på at holde klassestørrelsen lille for at opretholde højkvalitets undervisningsstandarder fra vores erfarne akademiske medarbejdere.

Vores kvalificerede sproglærere har stor erfaring inden for italiensk sprogundervisning. De bruger en række innovative tilgange til at designe et ideelt kursus for hver enkelt gruppe. Nogle medlemmer af vores lærerpersonale er også læreruddannere.

Alt vores personale har stor erfaring med at håndtere studerende fra hele verden, så der er altid nogen der kan hjælpe dig med ethvert problem, stort eller lille!

Placeringer

Firenze

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Firenze, Toscana, Italien
Telefonnummer
+39 055 213030