Haute Future Fashion Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ACADEMY

Højere Academy of Fashion og Design (HFFA) - en innovativ uddannelsesinstitution, der uddanner specialister i det højeste niveau inden for Fashion Suite, haute couture og konceptdesign.

Akademiet blev grundlagt i Milano - en anerkendt verdens hovedstad for mode og design. Formålet med Academy - uddannelse en ny generation af kreative direktører (art director) og ledende medarbejdere på strategisk ledelse i Suite.

Avant-garde undervisningsform på Academy of ændringer tilgang til den fremtidige udvikling af tværfaglig uddannelse og er rettet mod en fortsættelse af traditionerne i overlegen håndværk «Made in Italy».

METODE HFFA

På grund af de konstant skiftende krav i processen med at skabe mode, overlegen håndværk og kunstneriske udtryk igen i dag på højde. HFFA metode giver eleverne den rette culturological bund og bæredygtige design færdigheder i den kreative proces, der vil helt sikkert komme ind i systemet af mode og opnå succes.

Integrerede innovativ akademisk pensum, og etablerede relationer med førende organisationer og mærker af modebranchen tillader HFFA blive et ekspertisecenter for studerende og et referencepunkt for virksomheder, der ønsker at investere i en modernisering af denne strategiske sektor.

CAMPUS

Campus HFFA beliggende i det historiske centrum af Milano, et par skridt fra Duomo og Via Montenapoleone (den berømte "Fashion Square"), der indtager en strategisk position blandt de kontorer modehuse og butikker. Akademiet er placeret i væggene i den berømte institut SIAM (Society of Arts and Crafts) - en af ​​de ældste pædagogiske centre i den italienske, som blev grundlagt i 1838, for den nationale foreningen af ​​Italien. SIAM har altid tilskyndet nye ideer og opfindelser, og gjorde et enormt bidrag til udviklingen af ​​både Milano og hele landet.

Ud over de gamle romerske mure, bygningen areal på over 5.000 m² er andre vigtige historiske og kulturelle værdier, herunder forbløffende Assembly Hall, der er vært foredrag HFFA, og den berømte bibliotek ved navn Carlo Cattaneo, som har mere end 6.500 bøger og manuskripter, siden det attende århundrede. Det er en reel kulturel oase i hjertet af byen med to store komfortable greened gårdhave og en terrasse med panoramaudsigt. Her er alt gennemtænkt for maksimal komfort af studerende.

Akademiet er åben fra 08.00 til 22.00 og byder på enorme muligheder for socialisering, ubegrænset adgang til klasseværelset, Mac-computere med den nødvendige software og high-speed internet Wi-Fi.

Undervisningslokaler og laboratorier

I klasseværelser, der er udstyret med Mac-computere og gratis trådløs internetadgang, takket være en vellykket kombination af design og teknologi til at skabe en hyggelig arbejdsklima.

Ud over foredrag værelser, og giver specialiserede laboratorieøvelser - Atelier, Parfume Laboratorium og studie lyddesign. Praktiske klasser foretaget af højt kvalificerede specialister til at hjælpe stifte bekendtskab med den teknologi og udstyr.

BIBLIOTEK mode og design

Ud over den gamle bibliotek for Institut for Samfund for design og kunsthåndværk (SIAM), Akademiet har sit eget rige bibliotek af mode og design. Mere end seks millioner bøger og publikationer fra gamle manuskripter til de nyeste publikationer er altid til rådighed for forskning eller nye oplysninger til både studerende og professionelle.

MOBILE TJENESTER TIL STUDERENDE

HFFA er den første Academy of Higher Education, som har en innovativ mobil information management-system. Faktisk gennem brug af applikationer til smartphones og tablets, de studerende altid har ved hånden de seneste nyheder om de kurser, planlægge klasser og klasseværelser. På ethvert tidspunkt, også efter endt uddannelse, kan du få fjernadgang til de materialer vores Virtual Library: bøger, tekst, lærebøger, tidsskrifter og andre oplysninger ..

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurser » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Marketing & Kommunikation For Luksus

på universitet Fuldtid 2 uger October 2018 Italien Milan

The Summer Campus Marketing & Kommunikation for luksus er designet til at give en dybdegående billede af luksus marked og indføre de vigtigste elementer i marketing og kommunikation. [+]

Udvikle strategier for markedsføring og kommunikation af en luksus mærke signi ca veicolarne ef ectively værdier og identitet, at opretholde en konsekvent holdning på markedet med løftet om unikke og eksklusivitet, dens luksusvarer.

Den Summer Campus Marketing & Kommunikation For Luxury Den er designet til at give en dybdegående billede af luksus marked og indføre de vigtigste elementer i marketing og kommunikation.

I løbet af kurset vil den undersøge teorier om positionering og målretning og, gennem analyse af specifikke c "case studies", vil analysere marketing og kommunikationsstrategier vedtaget af de mest berømte luksus mærke.

PROGRAM

uge 1

Indledning og analyse af "luksus konceptet" De forskellige opfattelser af luksus de neret gennem variablen "tid og sted" Den luksus som et kommunikationsværktøj Casestudier: de store reklamekampagner, berømthed påtegninger og Celebrity sladder Luksus mode-system: generel analyse, styrker og svagheder Brand segmentering: international scenario og vigtige konkurrencemæssige faktorer ... [-]

Modebranchen Etårig Kursus

på universitet Fuldtid 1 år Åben tilmelding Italien Milan

Inden for mode og Luksusvarer med sin høje symbolsk og stilistiske indhold, er det stadig vigtigt for en virksomhed at fortolke og tilfredsstille markedets behov, skabe merværdi for kunden. [+]

FASHION BUSINESS

Inden for mode og Luksusvarer med sin høje symbolsk og stilistiske indhold, er det stadig vigtigt for en virksomhed at fortolke og tilfredsstille markedets behov, skabe merværdi for kunden.

Den intensive kursus i Fashion Business giver de metodiske og organisatoriske redskaber, der er nødvendige for at analysere og forstå markedet og produktionsprocesserne. Det vil gøre det muligt for de studerende at formulere en effektiv styring udviklingsplan.

Studerende vil tilegne sig færdigheder og ekspertise, så de kan arbejde i mode management området. De vil erhverve markedsføring færdigheder og vil lære at forstå og fortolke markedet ved at udføre specifikke casestudier i forbindelse med Mode og Luksusvarer sektor.... [-]


Modedesign Etårig Kursus

på universitet Fuldtid 1 år Åben tilmelding Italien Milan

The Fashion Designer er den kreative hjerne bag planlægningen og skabelsen af ​​samlinger, udvikling af innovative idéer og koncepter. Han har design færdigheder, æstetisk følsomhed og en dyb viden om mode systemet. [+]

MODE DESIGN

The Fashion Designer er den kreative hjerne bag planlægningen og skabelsen af ​​samlinger, udvikling af innovative idéer og koncepter. Han har design færdigheder, æstetisk følsomhed og en dyb viden om mode systemet.

Den intensive kursus i Fashion Design er en uddannelse mulighed velegnet til studerende, der mangler færdigheder i sektoren og ønsker at nå et højt niveau af ekspertise i en relativt kort tid.

En tværfaglig tilgang vil give de studerende mulighed for at få den perfekte kombination af kreativ flair, æstetik og håndværk færdigheder. I løbet af kurset vil de lære det grundlæggende i mode design og mønster-gør teknikker, tackle studiet af stoffer, materialer og modetrends.... [-]


Summer course

Summer Campus

på universitet Fuldtid 2 uger July 2018 Italien Milan

[+]

Program

Indretning

Indretningsarkitekter er den kreative kraft bag udformningen af ​​et indre rum, hvilket skaber en kvalitet kulisse, der opfylder kundernes behov, mens også ære en plads praktiske og funktionelle kvaliteter. Det er et erhverv, der kræver design evner, god smag og en sensibilitet over for innovation, for at præsentere gode idéer, der vil lokke og tilfredsstille de mest krævende elite klientel.

Det indvendige design Summer Campus er formet til at give de studerende indgående kendskab til dette erhverv ved at behandle de mange forskellige aspekter. Sommeren Kurset omfatter en introduktion til teknisk tegnekunst, at software, der anvendes i indretning, og studiet af de forskellige design etaper.... [-]


Mode Styling Og Kommunikation Koncept Et års Kursus

på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Italien Milan

Kurset giver eleverne en omfattende viden om mode systemet, styling og kommunikation, udforske de grundlæggende æstetiske kanoner af kunst og fotografi. [+]

Fashion Stylist er en ekspert i stil og image creation og har til opgave at forbedre identiteten af ​​en Fashion linje. Han skulle have en øget æstetisk sensibilitet og kreativitet og skulle kunne forstå fremtidige trends på forhånd og identificere en vindende stil og tilbyde et koordineret billede for hele samlingen for at sikre sin succes.

Intensive kursus i Fashion Styling & Communication Concept er designet til at hjælpe eleverne hurtigt med at udvikle de færdigheder og værktøjer, de har brug for til at have en effektiv indvirkning på kommunikation og markedsføring af et modeprodukt, der forbedrer ideen og stilen.

Kurset giver eleverne en omfattende viden om mode systemet, styling og kommunikation, udforske de grundlæggende æstetiske kanoner af kunst og fotografi.... [-]


Kontakt
Postadresse
via santa marta, 18
Milano, 20123 IT
Besøgsadresse
Via Santa Marta, 18
Milan, 20123 IT