Fondazione Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Folk Campus sprogskole for dem, der ønsker at lære fremmedsprog og sat op i en stadig mere globaliseret verden, fremmedsprog blev en meget konkurrencedygtig værktøj. Skole, tidligere kendt som Luca Campus Foundation, Foundation campus mere end et årti har været involveret i forskning og uddannelse, videreuddannelse erhverv, turisme og felt ledelse af universitetet.

Campus skolelærer modersmål sproglærere er af høj faglig viden og stor international erfaring på området.

Café

Både en venlig og varm, men også for at nyde den smukke natur i rummet på Lucca bakker, hvor elever og lærere kan nyde en nice ekstra hviletid. Mandag til fredag ​​fra 14.30 am 08:30 - punkt

Bibliotek

Biblioteket har 48 læsning borde og med Wi-Fi, har museet mere end 2.500 registrerede kulturarv, disse bøger omfatte aspekter af området for historie, litteratur, kunst, økonomi, rig og voksende samling af indhold for nogle af turistindustrien indfødt viden og publikationer.

Læsesal: mandag til fredag ​​fra 21:00 til 19.00 point

Multimedia klasseværelser

Campus sprogskole har klasseværelser er udstyret med moderne undervisning udstyr, hvor to computerrum og et sprog lab klasseværelse inden Toscanas mest innovative. Mandag til fredag ​​fra 21:00 til 19.00 point

trafik

Skolen tilbyder gratis transport til og fra skole og Lucca centrum. Skolen har også rigelig parkering, og meget let at bruge for handicappede.

blive

lejlighed

Skolerne skal deles som en enkelt eller dobbelt lejligheder give de studerende hus, lejlighed badeværelse og køkken hjælpeprogrammer, lejlighed nær centrum af Lucca eller i skolen.

Pris citater og se masser

Lucca San Frediano Hoteller

Hotellet er beliggende i centrum af den antikke by Lucca, ud over tilbyder hotellet private værelser med separate badeværelser (herunder enkelt, dobbelt, tredobbelt og firedobbelt), men også giver et offentligt toilet kan leve med 6-8 individuelle stort rum, som grupperejser indkvartering for familier er også en meget god mulighed. Pris overvågning af tilgængelighed.

Hoteller og "bed and breakfast" Family Hostel

Skolerne kan også være nødvendigt at leve i to-stjerne til fire-stjernet hotel eller "bed and breakfast" Familie kollegier for disse valg. Disse stjernede hoteller og "bed and breakfast" Familie hotel, nogle i centrum af den gamle by Lucca, og nogle landsbyer nær skolen, i samarbejde med alle vores hoteller og kroer har en høj standard af faciliteter og pålidelig kvalitet .

Priserne starter fra € 50,00 per person per nat, herunder morgenmad.

Skole kun yde bistand til studerende og udlejere, er forholdet mellem parterne påtager sig intet ansvar.

* Italienske kurser for udlændinge har registreret studerende gratis

By Lucca

Luka fordi de har vægge 15,16 århundrede bygning er berømt for sin hele periferien 4,5 km omringet den antikke by Lucca, hun er en af ​​de fire vægge i den gamle hovedstad i Italien, for de andre tre (Ferrara Grosseto og Berga magi). tilstedeværelsen af ​​den gamle bymur gør også det historiske centrum næsten intakt for at bevare det originale look, der er mange bygninger af arkitektonisk interesse, såsom mere end 100 (og ikke-religiøs ) enorme palads religiøse middelalderkirker, tårne, klokketårnet, monumenter og har en fremragende linje stil af renæssancen.

Byen kan også prale af smukke byrum, når antallet af de mest berømte amfiteater torv, hans funktioner er absolut verdens eneste, på pladsen af ​​arkitekten Lorenzo Bellini Noto romerske amfiteater etableret.

Hovedgaden er et stykke af den antikke by smal middelalderlige gade Fillungo, som samler den største gade i byens butikker.

På grund af sin rige historiske monumenter, senest UNESCO foreslået til Lucca "World Heritage" liste over henstillinger.

Placeringer

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Toscana, Italien