Eurotech Flight School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Formålet med Eurotech Flight School er at opnå privat helikopterlicens (PPL (H) i overensstemmelse med JAR-FCL. Licensen gør det muligt for den studerende at fungere som privatpilot på enkeltmotoriske helikoptere i ikke-kommercielle flyvninger.

Flytræning

Som forventet fra JAR-FCL 2.125 kræves det for at opnå PPL (H) mindst 45 timers flyvning, hvoraf 29 er dobbeltkontrol og den anden som solist. Timerne vil blive reserveret 1 eller 2 dage i forvejen, med mulighed for at flyve under ferie vejr tillader. Det kommercielle kursus CPL (H), der følger PPL (H), omfatter 35 timers flyvetid med instruktør og dedikerede klasser. Helikoptere anvendt til træning: Robinson R22 Beta / Beta II-flyvninger 7 dage ud af 7 inklusive ferie.

Teori kursus

Kurset består af ca. 100 timers teori, fordelt på følgende områder: luftlov; fly generelle viden, ydeevne og planlægning, menneskelig ydeevne og dens begrænsninger meteorologi, navigation, operationelle procedurer, flyveprincipper. Organisationen skal give hver elev alle de bøger, der er nødvendige for kurset.

Frekvens og varighed

Skal arrangeres efter praktikantens behov. Generelt 2/3 timer en aften om ugen. Specifikke lektioner i slutningen af ​​programmet til forberedelse af eksamensquiz. Der er også testflyvninger på 20 minutter.

En moderne og effektiv virksomhed

Eurotech blev grundlagt i 1995 af Roberto Grazioli, helikopterpilot og ingeniør kendt og værdsat over hele Italien og i udlandet. Eurotech startede som et helikopter servicefirma certificeret JAR 145 (i dag er DEL 145). På grund af den hurtige forretningsudvidelse i 1998 flyttede Eurotech til Caiolo i Lombardiet (provinsen Sondrio) i en ny bygning bygget specifikt for at imødekomme behovene hos et moderne firma for helikoptervedligeholdelse. Basen har nu i alt 2.000 kvm kontorer og hangarer, et helikopterlandingssted på over 5000 kvadratmeter med en anlæg til levering af fly benzin og petroleum og beskæftiger mere end 30 fagfolk og teknikere.

Placeringer

Caiolo

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardiet, Italien