Læs den officielle beskrivelse

Formålet med Eurotech Flight School er at opnå privat helikopterlicens (PPL (H) i overensstemmelse med JAR-FCL. Licensen gør det muligt for den studerende at fungere som privatpilot på enkeltmotoriske helikoptere i ikke-kommercielle flyvninger.

Flytræning

Som forventet fra JAR-FCL 2.125 kræves det for at opnå PPL (H) mindst 45 timers flyvning, hvoraf 29 er dobbeltkontrol og den anden som solist. Timerne vil blive reserveret 1 eller 2 dage i forvejen, med mulighed for at flyve under ferie vejr tillader. Det kommercielle kursus CPL (H), der følger PPL (H), omfatter 35 timers flyvetid med instruktør og dedikerede klasser. Helikoptere anvendt til træning: Robinson R22 Beta / Beta II-flyvninger 7 dage ud af 7 inklusive ferie.

Teori kursus

Kurset består af ca. 100 timers teori, fordelt på følgende områder: luftlov; fly generelle viden, ydeevne og planlægning, menneskelig ydeevne og dens begrænsninger meteorologi, navigation, operationelle procedurer, flyveprincipper. Organisationen skal give hver elev alle de bøger, der er nødvendige for kurset.

Frekvens og varighed

Skal arrangeres efter praktikantens behov. Generelt 2/3 timer en aften om ugen. Specifikke lektioner i slutningen af ​​programmet til forberedelse af eksamensquiz. Der er også testflyvninger på 20 minutter.

En moderne og effektiv virksomhed

Eurotech blev grundlagt i 1995 af Roberto Grazioli, helikopterpilot og ingeniør kendt og værdsat over hele Italien og i udlandet. Eurotech startede som et helikopter servicefirma certificeret JAR 145 (i dag er DEL 145). På grund af den hurtige forretningsudvidelse i 1998 flyttede Eurotech til Caiolo i Lombardiet (provinsen Sondrio) i en ny bygning bygget specifikt for at imødekomme behovene hos et moderne firma for helikoptervedligeholdelse. Basen har nu i alt 2.000 kvm kontorer og hangarer, et helikopterlandingssted på over 5000 kvadratmeter med en anlæg til levering af fly benzin og petroleum og beskæftiger mere end 30 fagfolk og teknikere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Eurotech Flight School

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. ... [+]

privilegier

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. Det modulære kursus (trin for trin) giver dig mulighed for at få den professionelle licens nærmer sig fra den private licens. Hvert trin kan planlægges i forskellige perioder, i vejen for at opbygge dit eget kursus.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller straffesager.

For at ansøge om et CPL kursus skal du vise grundlæggende kendskab til matematik og fysik og en god bevidsthed om det engelske sprog, som vil blive afprøvet gennem en adgangskontrol før tilmelding, PPL-licens og 150 timers flyvetid.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Flight Instructor Course vil føre dig til en Kvalifikation Hvilke Rettigheder til at træne eleverne til PPL og for type rating på fly enmotor. ... [+]

privilegier

Flight Instructor Course fører dig til en Kvalifikation, der giver ret til at uddanne studerende til PPL og Type Rating på Aircraft Single Engine. Flight Instructor kan træne CPL Student Pilots efter at have fløjet 200 træningstimer og kan også instruere praktikant instruktører, efter at de har fløjet 500 træningstimer.

Instrumental Rating Instructor kan træne for Ifr del af modulære kurser, integrerede kurser og til forlængelse på en multi-motor helikopter, hvis han / hun har de tre krav.

Type Rating Instructor kan træne for Type Rating Kurser på Me Helicopters.

Forudsætninger

For flyveinstruktører Kandidater: CPL indehavere skal have 250 helikopterflyvetimer, heraf 100 timer som Pic; Ppl indehavere skal have 200 helikopterflyvetimer som pic og skal også have bestået Cpl eller Atpl Theory eksamen.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med dette kursus vil du være i stand til at flyve i henhold til reglerne for instrumental flyvning på certificerede helikoptere. ... [+]

privilegier

Med dette kursus vil du være i stand til at flyve i henhold til reglerne for instrumental flyvning på certificerede helikoptere.

Forudsætninger

Denne rating kan være til stede af en privat pilot, der holder natten bedømmelse med mindst 50 timers langrend eller en pilot, der træner for et CPL modulært kursus, en integreret ATPL kursus eller en pilot, der allerede har en CPL licens.

Teoretisk kursus

Det teoretiske kursus er det samme som ATPL-kurset for bestemte emner, med dispensation for nogle lektionstimer. Det anbefales imidlertid for piloter med en PPL-licens eller dem, der har deltaget i et CPL eller APTL-kursus i mere end 5 år, at gentage alle ATPL-teorierne for at blive bedre forberedt (uden yderligere omkostninger).... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. D ... [+]

privilegier

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. Det integrerede kursus giver den studerende mulighed for at komme direkte ind i helikopters professionelle verden uden nogen forudgående luftfart.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller straffesager.

For at ansøge om en CPL kursus skal du vise grundlæggende kendskab til matematik og fysik og en god bevidsthed om engelsksprog, som vil blive testet gennem en adgangskontrol før tilmelding.

Selv om den lægeundersøgelse (1 ^ klassecertificering) ikke kræves i loven for at starte kurset anbefaler vi stærkt dig at udføre det. Du kan kontakte gratis vores akademiets planlægningskontor for at bestille den medicinske, som skal tages i et aeromedicinsk center (se siden Generelle oplysninger). Du skal være mindst 18 år gammel for at udføre den endelige færdighedsprøve.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Disse vurderinger giver dig mulighed for at flyve med flermotoriske turbine helikoptere. Kurset skal gentages også for dem, der har brug for at forny typegodkendelse, der ... [+]

privilegier

Disse vurderinger giver dig mulighed for at flyve med flermotoriske turbine helikoptere. Kurset skal også gentages for dem, der har brug for at forny typegodkendelse, der er udløbet med mere end 3 år.

Forudsætninger

Dette kursus kan deltage af private og kommercielle piloter, der har mindst 70 flyvetimer som pilot i kommando- eller elevpilot, der deltager i ATPL-kurset. For IFR forlængelse af bedømmelsen er det nødvendigt enten at have gennemført den første del af IR-kurset eller allerede have et IR-certifikat på en anden helikopter.

Teoretisk kursus

Det teoretiske kursus organiseres af Akademiet.

Praktisk kursus

Planlægningskontoret organiserer udnævnelserne med instruktørerne for at bestille flyvetimer på forespørgsel.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med Private Pilot License vil du være i stand til at styre helikoptere til turisme. ... [+]

privilegier

Med Private Pilot License vil du være i stand til at styre helikoptere til turisme.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller kriminelle handlinger i afventning.

Selv om lægeundersøgelsen (2 ^ klassecertificering) ikke er lovligt krævet for at starte kurset, anbefaler vi vores studerende at udføre det: gyldigheden er fem år for piloter under 40 og to år for piloter over 40 år. Du kan kontakte gratis planlægningskontoret til at bestille den medicinske, som skal tages i et aeromedicinsk center (se siden Generelle oplysninger).

Det er nødvendigt at være 16 år for den første solo flyvning og 17 for den endelige færdighedsprøve.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk