European University of Rome

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et internationalt universitet baseret på en stor tradition for menneskelige værdier, engageret i ledende kommende generationer og fagfolk. Et godt valg til både etisk og kulturel uddannelse.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvem vi er

Et italiensk universitet

Det European University of Rome (EUR) er et privat , lovligt anerkendt universitet, der frigiver akademiske kvalifikationer med lovlig værdi. EUR tilbyder bachelorgrad i økonomi og business management (L-18), psykologiske videnskaber og teknikker (L-24) og turisme og jordforvaltning (L-15); Kandidatuddannelsen i økonomi og innovationsledelse (LM-56) og psykologi (LM-51); Bachelor's Master's single cycle grad i lov (LMG-01) og videregående uddannelser (LM-85 bis). Desuden tilbyder den ph.d. og avancerede trænings- og specialiseringskurser.

kristen

Det European University of Rome , der blev grundlagt i 2004 af Kristi legionærers religiøse menighed, er en del af den katolske kirkes store tradition og et internationalt netværk af universiteter.

Hvor den studerende er i centrum for et innovativt uddannelsesprojekt

Årene for videregående uddannelse er et spændende og afgørende livsstil: Det European University of Rome leder unge mennesker, så deres universitetsvalg nøje overvejes i overensstemmelse med deres holdninger og forventninger; På den måde vurderes hver elevs talenter personligt, hvilket sikrer deres adgang til en bred vifte af viden og samtidig reducerer risikoen for problematiske stier.

Projektet fra Det European University of Rome ligger på en moderne organiseret campus og er baseret på studentens centraleitet . Kurser, der tilbydes af Det European University of Rome er præget af en deltagende metode, der gør det muligt for den studerende at etablere et direkte forhold til professorer i henhold til ånden i et autentisk akademisk fællesskab. Disse kurser er præget af det høje indhold af læringsindhold og den effektive undervisningsorganisation .

Udbuddet af de forskellige uddannelseskurser omfatter aktiviteter af social ansvarlighed og udvikling af personlig færdighed for at fremme personlig vækst, autonomi og positiv konfrontering og engagement til andre.

De mange muligheder for at afslutte den akademiske uddannelse med studieperioder i udlandet giver eleverne mulighed for at forbedre deres sprogfærdigheder , udvide deres kulturelle horisont og leve vigtige erfaringer til menneskelig og professionel vækst.

Det European University of Rome også kandidater med at få adgang til arbejdsmarkedet , tilbyde praktikophold og praktikophold sammen med forberedelseskurser til interviews, kvalifikationseksaminer til udøvelse af erhverv og statslige undersøgelser.

Til tjeneste for en ny global samfundsudvikling

Det European University of Rome forbereder seriøse og dygtige fagfolk, træner folk med et solidt værdisystem , bevidst om deres rolle i samfundet, som skal være ansvarlig for at opbygge det fælles gode og fremme personens værdighed .

Università Europea di Roma : Vi træner folk, vi forbereder fagfolk.

Placeringer

Rom

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Rom, Lazio, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig