European Cultural Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Formålet med det European Cultural Academy er at forbedre viden og fremme din karriere inden for kunst, arkitektur og kreative industrier.

I mere end et årti har vi hjulpet kreative samfund til at øge synligheden, opbygge forbindelser og gøre varig indflydelse på deres karriere. I vores kurser deler vi vores indsigt som arrangører af internationale udstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferencer og boliger.

Vores fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde, der hjælper dig med at opbygge de nødvendige færdigheder og sætte dig i stand til at navigere gennem en uigennemsigtig og meget konkurrencedygtig industri.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Vores tilgang

European Cultural Academy lægger vægt på praktiske løsninger. Du kommer bag scenerne i Biennalen og lærer at samarbejde med regeringer, kunstnere, fonde og sponsorer. Ved afslutningen af ​​kurset vil du oprette et rigtigt projekt (fx udstillingsprojekt, kunst, publikation, begivenhed mv.), Der kan tilføjes til din portefølje / CV, og du får mulighed for at præsentere det for offentligheden.

Fremtrædende professorer på beslægtede områder sikrer en solid akademisk komponent og giver dig mulighed for at få et bredere perspektiv.

Hvem kan ansøge

Vores deltagere kommer fra alle baggrunde, og kurset er åbent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er en universitetsrepræsentant og gerne vil arrangere et program til dine elever, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle ansøgere er velkomne til at ansøge om bestemte datoer, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

Varigheden er fra 1 til 2 uger. Akademiet løber hele året rundt, selvom den mest optimale periode vil være under Biennalen (maj-november).

Beliggenhed

Venedig, Italien. Vi har fire historiske palazzos i centrum af Venedig, hvor vi er vært for udstillinger og er i stand til at give de studerende en unik bag-scenes oplevelse.

Placeringer

Venedig

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Venedig, Veneto, Italien