Læs den officielle beskrivelse

Formålet med det European Cultural Academy er at forbedre viden og fremme din karriere inden for kunst, arkitektur og kreative industrier.

I mere end et årti har vi hjulpet kreative samfund til at øge synligheden, opbygge forbindelser og gøre varig indflydelse på deres karriere. I vores kurser deler vi vores indsigt som arrangører af internationale udstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferencer og boliger.

Vores fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde, der hjælper dig med at opbygge de nødvendige færdigheder og sætte dig i stand til at navigere gennem en uigennemsigtig og meget konkurrencedygtig industri.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Vores tilgang

European Cultural Academy lægger vægt på praktiske løsninger. Du kommer bag scenerne i Biennalen og lærer at samarbejde med regeringer, kunstnere, fonde og sponsorer. Ved afslutningen af ​​kurset vil du oprette et rigtigt projekt (fx udstillingsprojekt, kunst, publikation, begivenhed mv.), Der kan tilføjes til din portefølje / CV, og du får mulighed for at præsentere det for offentligheden.

Fremtrædende professorer på beslægtede områder sikrer en solid akademisk komponent og giver dig mulighed for at få et bredere perspektiv.

Hvem kan ansøge

Vores deltagere kommer fra alle baggrunde, og kurset er åbent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er en universitetsrepræsentant og gerne vil arrangere et program til dine elever, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle ansøgere er velkomne til at ansøge om bestemte datoer, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

Varigheden er fra 1 til 2 uger. Akademiet løber hele året rundt, selvom den mest optimale periode vil være under Biennalen (maj-november).

Beliggenhed

Venedig, Italien. Vi har fire historiske palazzos i centrum af Venedig, hvor vi er vært for udstillinger og er i stand til at give de studerende en unik bag-scenes oplevelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


European Cultural Academy

Du elsker kunst, arkitektur og bydesign. Du vil forbinde med personer, der flytter kreative ideer fremad lige nu. Kom i en, to eller tre uger for at nyde Venedig som en i ... [+]

NÆSTE KURS: VENICE BIENNALE REVEALED - EFTER SCENE ERFARINGEN

Datoer: 7-12 maj, august 5-10 eller november 18-23, 2019

Klasser:

Kurset forbinder dig med eksperter på kunstmarkedet og giver dig mulighed for at opleve virkeligheden bag Venedigs Biennale og dens parallelle arrangementer.

Du vil opdage udstillingen i samtaler med kunstnere, kuratorer, gallerister og selvfølgelig Biennale-holdet. Det er en struktureret og inspirerende oplevelse.

Maj-programmet finder sted i åbningsugen. November-programmet er planlagt i den sidste uge, hvilket gør det til en særlig oplevelse ved Biennalen. Ved siden af ​​sessionerne besøger vi Biennalen på Giardini og Arsenale, Udstillinger for Personlige Strukturer og Peggy Guggenheim-samlingen.... [-]

Italien Venice
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
European Cultural Academy

Workshoppen fremhæver relevansen af en stedspecifik tilgang, hvor Venedig genius loci driver opførelsen af opfindsomme scenarier og arkitektoniske interventioner. ... [+]

KONTEMPORÆR ARKITEKTUR - RELEVANCE AF SITE-SPECIFIKKE TILGANG

DATOER: JULI 8 - 20, 2019

Om kurset

Kurset fokuserer på relevansen af Venedig i forhold til naturen i opførelsen af et projekt for en lagunestad.

Både den territoriale og arkitektoniske fysiske materiale og metaboliske systemer i Venedig konfronteres samtidigt for at fremme nye designfortolkninger og muligheder for programmering og aktivering af websteder i byen.

Hvem kan ansøge?

ArkitekturStuderendedesignereSocialforskereKunstnereIngen forudgående erfaring kræves

NB ECA er et ikke-kredit, ikke-professionelt uddannelsesprogram. Universitetsstuderende vil kun få kreditter, hvis deres universitet har et partnerskab med ECA.... [-]

Italien Venice
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
European Cultural Academy

Den moderne kunstkursus er designet til at hjælpe dig med at gennemføre dine kreative projekter. Det udstyrer dig med branchens viden, som vil fremme din karriere i den k ... [+]

KONTEMPORA ART - STRATEGIER TIL UDVIKLING

DATOER: 15. juli -27, 2019

Om kurset

Programmet fokuserer på samtidskunstmarkedet og måder at blive involveret i. Målet med kurset er at omdanne dig fra forbruger til maker på kulturområdet.

Q

I samarbejde med Danielle Krysa aka TheJealousCurator.

Hvem kan ansøge?

Kurset er designet til kreative nysgerrige sind. Studerende, kuratorer, museumsarbejdere, kunstnere og kunstelskere er velkomne. I gennemsnit er der omkring 11 nationaliteter pr. Gruppe.

NB ECA er et ikke-kredit, ikke-professionelt uddannelsesprogram. Universitetsstuderende vil kun få kreditter, hvis deres universitet har et partnerskab med ECA.... [-]

Italien Venice
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
European Cultural Academy

I vores et-ugers kursus udforsker vi kritisk og legende det offentlige rum ikke kun som en "generøsitet", som arkitekturen kan tilbyde samfundet, men også som en politisk ... [+]

Om kurset:

I vores et-ugers kursus udforsker vi kritisk og legende det offentlige rum ikke kun som en "generøsitet", som arkitekturen kan tilbyde samfundet, men også som en politisk, social og dybt urban tilstand. Det offentlige rum er ikke blot fundet eller endda designet, det er levet og lavet; i et nøddeskal er det offentlige rum emancipatorisk. Til sådanne refleksioner bruger vi både de biennale udstillinger og byen Venedig som vores felter.

I et mangfoldigt udvalg af forelæsninger, praktiske workshops, diskussioner og ture med lokale og internationale eksperter vil vi undersøge betingelserne - potentialer og begrænsninger - der gør det muligt for offentligheden at få plads til forskellige grupper af mennesker i Venedig, men også i byer i generel.... [-]

Italien Venice
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk