European Cultural Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Formålet med det europæiske kulturakademi er at forbedre viden og fremme din karriere inden for kunst, arkitektur og andre kreative industrier.

I mere end et årti har vi hjulpet kreative samfund til at øge synligheden, opbygge forbindelser og gøre varig indflydelse på deres karriere. I vores kurser deler vi vores indsigt som arrangører af internationale udstillinger og Biennale Pavilions, Performance Art Week, Designpris og Arkitektur Awards som symposier, konferencer og boliger.

Vores fakultet omfatter kunstnere, designere, kuratorer, gallerister, arkitekter og lærde, der hjælper dig med at opbygge de nødvendige færdigheder og sætte dig i stand til at navigere gennem en uigennemsigtig og meget konkurrencedygtig industri.

Kunstner Herman Nitsch og kuratorer Karlyn de Jongh og Sarah Gold Besøger udstillinger: Her med kunstneren Herman Nitsch og kuratorer Karlyn de Jongh og Sarah Gold

Vores tilgang

Det Europæiske Kulturakademi lægger vægt på praktiske løsninger. Du kommer bag scenerne i Biennalen og lærer at samarbejde med regeringer, kunstnere, fonde og sponsorer. I slutningen af ​​kurset vil du oprette et rigtigt projekt (fx udstillingsprojekt, kunst, publikation, begivenhed mv.), Der kan tilføjes til din portefølje / CV, og du får mulighed for at præsentere det for offentligheden.

Fremtrædende professorer inden for beslægtede områder sikrer en solid akademisk komponent og vil gøre det muligt for dig at få et bredere perspektiv.

Hvem kan søge

Vores deltagere kommer fra alle baggrunde, og kurset er åbent for alle med interesse for kunst og arkitektur. Hvis du er en universitetsrepræsentant og gerne vil arrangere et program til dine elever, kan vi tilpasse det til dine behov.

Individuelle ansøgere er velkomne til at ansøge om bestemte datoer, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

Varigheden er fra 1 til 3 uger. Akademiet løber hele året rundt, selv om den mest optimale periode vil være under Biennalen (maj-november).

Placering

Venedig, Italien. Vi har fire historiske paladser i centrum af Venedig, hvor vi vært udstillinger og er i stand til at give de studerende en unik bag kulisserne oplevelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Moderne Arkitektur

på universitet Fuldtid 1 - 3 uger May 2019 Italien Venice

Du elsker kunst, design og arkitektur. Du vil forbinde med personer, der flytter kreative ideer fremad lige nu. Oplev Venedig og Venedigs Biennale sammen med ligesindede studerende fra hele verden. Her er du og dine jævnaldrende nedsænket i det inspirerende miljø ledet af de berømte fakultet og branchens eksperter. Få nye færdigheder til at skabe større indvirkning på dit arbejde med det samme. [+]

Om kurset

VENICE ARCHITECTURE BIENNALE | November 12-17, 2018

Venedig er destinationen i 2018. Du vil være blandt de første til at opdage nye talenter og gennemgå projekter fra stjerne-arkitekturstudier. På arkitekter og designere besøger Biennalen af ​​en grund. Fra maj til november byder byen på en utrolig koncentration af industriens bedste projekter og udstillinger.

Lær om bag kulisserne på den mest prestigefyldte udstilling i verden. Kurset giver dig mulighed for at opleve arrangementet, møde arrangører og deltagere samt se de mest fremtidsrettet projekter fra 70 lande.

Emner: Biennale Architettura historie; Casestudie: Organisering af nationale pavillon og sikkerhedsstillelse PR... [-]


Moderne kunst kursus

på universitet Fuldtid 1 - 3 uger March 2019 Italien Venice

Du elsker kunst, design og arkitektur. Du vil forbinde med personer, der flytter kreative ideer fremad lige nu. Oplev Venedig og Venedigs Biennale sammen med ligesindede studerende fra hele verden. Her er du og dine jævnaldrende nedsænket i det inspirerende miljø ledet af de berømte fakultet og branchens eksperter. Få nye færdigheder til at skabe større indvirkning på dit arbejde med det samme. [+]

Om kurset

Du elsker kunst, design og arkitektur. Du vil forbinde med personer, der flytter kreative ideer fremad lige nu. Oplev Venedig og Venedigs Biennale sammen med ligesindede studerende fra hele verden. Her er du og dine jævnaldrende nedsænket i det inspirerende miljø ledet af de berømte fakultet og branchens eksperter. Få nye færdigheder til at skabe større indvirkning på dit arbejde med det samme.

Start en mandag, ophold i et hvilket som helst antal uger:

Deltag i 1 uge for at fokusere på et bestemt emne;Deltag i 2 uger for at dække et bredere fagområdeDeltag i 3 uger for dybdegående allroundoplevelse og ekstra muligheder.Programmer 2019

Udfyld formularen for at modtage oplysninger om 2019 programmer.... [-]


Summer course

Arkitektur, Kunst og Design kurser under Venedig Biennale

på universitet Fuldtid 1 - 3 uger Åben tilmelding Italien Venice

Du elsker kunst, design og arkitektur. Du vil forbinde med personer, der flytter kreative ideer fremad lige nu. Kom i en, to eller tre uger for at nyde Venedig som en insider og har en spændende praktisk ferieoplevelse. [+]

Kunst, Design og Arkitektur i Venedigs Biennale

NÆSTE KURS: En-ugers VENICE ARCHITECTURE BIENNALE KURS

12-17 NOVEMBER, 2018.

Klasser:

Arkitekturhistorie Biennale: En introduktion i Venedig og Beyond.Venedig til venetianere, Venedig til verden.Venedig Biennale: udvælgelsesprocedurer, organisationsdiagram og ting at vide, fremlagt af Biennale Foundation.Casestudie: organisation af det nationale pavillonForbindelser mellem kunst, design og arkitektur: et tankevækkende udseende.

BESØG:

Besøg til Vatikanets pavillon, San Giorgio Maggiore-øen.Tour med kurator for Time-Space-Existence, Palazzo BemboForbindelser mellem kunst, design og arkitektur: et tankevækkende udseende.Besøg til Venedig Arkitektur Biennale: Arsenale. Guidet tur med Biennale holdet.Besøg til Venedig Arkitektur Biennale: Giardini. Guidet tur med en professionel arkitekt.... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Str. Nova, 3659
Venice, Veneto, 30121 IT