Læs den officielle beskrivelse

EUTHECA - Den Europæiske Union Akademi for Teater og Cinema og Academy af videregående uddannelse i kunst af Theatre of Cinema med hovedkvarter i Rom. EUTHECA er et referencepunkt i Italien, til uddannelse og forberedelse af aktører, der ønsker at gå i gang med en international karriere takket være et studieprogram, der også forudser undervisning i recitation på engelsk for teatret, biografen og for de forskellige fag, som gør up verden af ​​underholdning. EUTHECA er også hjemsted for en hjemmehørende teater selskab og inden for samme organisation, har en teater hvor både nationale og internationale produktioner finde deres plads.

EUTHECA udvælger de studerende fra hele verden til at deltage i sine handler kurser, takket være et højt niveau didaktisk program, i overensstemmelse med de store europæiske teater og filmskoler.

Den Eutheca Diplom opnås ved afslutningen af ​​et treårigt Drama kursus. Studerende, der har gennemført den treårige program med fordel også kan opnå den BA (Hons) i Fungerende, en britisk kvalifikation, som svarer til den treårige italienske grad. En fjerde specialisering år vil begynde for akademiske år 2012-2013 i Akademiet i Rom, som vil give aktører til at iværksætte særlige uddannelse i emner som den russiske skole, biograf og film retning.

Den treårige DRAMA KURSUS Formel drama uddannelse er ikke nødvendig for indskrivning i Tre-års Drama kursus på EUTHECA Academy, det er heller ikke nødvendigt at være engageret i en professionel felt. Det er imidlertid nødvendigt at bestå en egnethedsprøve for optagelse. For at blive optaget på prøve, studerende, der ønsker at deltage i skolens kurser for aktører i Rom skal gælde for de redegørelser meddelelser, der med regelmæssige offentliggjort på denne hjemmeside. Det akademiske år begynder i oktober og slutter i midten af ​​juli. Programmet forudser obligatorisk fremmøde fra mandag til fredag ​​i gennemsnitligt 6-8 timer om dagen. I særlige tilfælde kan nogle kurser også finde sted på lørdage og / eller søndage for i alt 800 timer om året (målet er for studerende at nå frem til en kunstnerisk bevidsthed og teknisk kompetence til at kunne gå i gang med en professionel karriere i verden Teaterskole eller Cinema. Akademiets pædagogiske tilbud er baseret på de vigtigste betragtning metoder, der har sat det 20. århundredes teater bortset fra moderne teater. I det andet og tredje år af kurset vil de studerende få mulighed for at foretage en lang række erfaringer på scenen, og til at komme i direkte kontakt med den store professionelle virkelighed. Udover grundkurser, kan de studerende deltage i workshops og praktikophold med vigtige, internationalt anerkendte Masters, og som for det andet år vil gennemgå en praktikperiode i produktioner sammen biograf og teater fagfolk. Ved afslutningen af ​​de treårige kursus studerende:

Vil være i stand til at sætte de forskellige recitation teknikker i praksis, at forstå de grundlæggende principper for improvisation og forskning. Ved udgangen af ​​det tredje år, vil de studerende have erhvervet den nødvendige kunstneriske bevidsthed og kompetence til at gå i gang på en professionel teater skuespillerkarriere. De vil være i stand til at arbejde på teatret produktionsprocesser, analysere de forskellige faser undfangelse, forsøg og udvikling. De vil have erhvervet evnen til at arbejde i en gruppe under vejledning af en instruktør og vil have modnet deres bevidsthed om den faglige etik og rolle af skuespilleren både på og uden scenen. De vil være i stand til at arbejde i internationale produktioner og sammenhænge, ​​takket være deres uddannelse på italiensk og engelsk og det pædagogiske tilbud rettet mod det internationale marked produktion. De vil også blive forberedt på mulighederne for at blive gravid autonome teaterproduktioner, administrere de kunstneriske og organisatoriske aspekter af sig selv og tilbyde gyldigt støtte til selve produktionen.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Uddannelsen refererer til de vigtigste metoder til teatret af "900 og moderne. ... [+]

PRÆSENTATION

Uddannelsen refererer til de vigtigste metoder til teatret af "900 og moderne. Ud over de grundlæggende fag er planlagt:

praktikophold og somme workshops med internationalt anerkendte mestre.

Hvis du ansøger om dette kursus, kan du også være interesseret i vores Introduktion til Drama School og Audition Teknik korte kurser.

1. halvår

FORMÅL:

kender de grundlæggende principper i metoden af ​​den russiske skole og dens metodologiske udvikling i Europa. lære teater metoder for at være i stand til at traslate den litterære tekst i naturskønne tekst. lære de teknikker til udforskning og opdage din egen følelsesmæssige og udtryksfuld teatralske potentiale i den sag, især i ikke-verbal niveau. kender de vigtigste tal i Commedia dell'Arte. udvikle den narrative lærred ved teknikken med improvisation. lære de ansatser til historisk indhegning, af scenen kamp (med og uden våben) og i tjeneste akrobatik af komisk kontrast. lære de grundlæggende principper om faglig etik i gruppe og individ. lære det grundlæggende i vokal og artikulatoriske. udvikle intonation, rytmisk sans og lytte. ... [-]
Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Formålet er at give den studerende en mere komplet forståelse af dramatiker arbejde, betragtes ikke kun i scenariet af en europæisk teater sammenhæng, men hvor det anvend ... [+]

Beskrivelse af "COMMEDIA dell'arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'Arte betyder teater og ikke kun dette, dramaturgi af det sociale liv, og Art betyder erhverv, skuespiller disciplin. Det er en slags levende teater, som holder udvikling, der handler i den menneskelige område for sin tid. I teatret ordet er forbundet med handling og skuespilleren er den, der handler.

I dag er Commedia dell'Arte holder fungerer som en selvstændig kategori, men i særdeleshed er det afgørende i uddannelse og forståelse af teater handling i forfatterens tekst for dem, der bekymrer sig om teater.

Seks måneder i udlandet på EUTHECA er for alle, der ønsker at uddybe i teori og praksis, udforskning af en tæt forbindelse mellem Commedia dell 'Arte og europæisk Dramaturgi. ... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk