DIEFFE Job's Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DIEFFE ACADEMY: 30 ÅRS ERFARING PÅ DIN SIDE

I over 30 år har DIEFFE Academy med succes leveret uddannelsesprogrammer til virksomheder og unge voksne, der søger arbejde eller til dem, der allerede er ansat, men ønsker at forfølge nye professionelle muligheder. Vi er et ISO 9001 kvalitetscertificeret træningsinstitut, der er anerkendt af Veneto-regionen og det italienske ministerium for arbejde og uddannelse. DIEFFE certificeringer gælder i hele Europa og anerkendes på verdensplan i henhold til EQF: European Qualification Framework.

Vores tal er det, der sætter os blandt de bedste europæiske skoler: mere end 2.600 studerende, 60.000 træningstimer, 2 millioner træningstimer pr. Studerende og 4.500 partnervirksomheder.

DIEFFE akademiens hovedformål er at undervise udenlandske studerende i madlavningskunst og at give dem kendskab til den autentiske "italienske måde". Vi mener, at den bedste måde at lære kulinarisk kunst på er at studere i et professionelt miljø, hvor man skal øve med nogle af de bedste kokke i branchen. For os er der ingen bedre måde end den praktiske.

Placeringer

Padova

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Address
Cooperativa Sociale DIEFFE
Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)

35027 Padova, Veneto, Italien
Telefonnummer
+39 049 986 5000

Verona

Address
Verona, Veneto, Italien