Læs den officielle beskrivelse

DIEFFE ACADEMY: 30 ÅRS ERFARING PÅ DIN SIDE

I over 30 år har DIEFFE Academy med succes leveret uddannelsesprogrammer til virksomheder og unge voksne, der søger arbejde eller til dem, der allerede er ansat, men ønsker at forfølge nye professionelle muligheder. Vi er et ISO 9001 kvalitetscertificeret træningsinstitut, der er anerkendt af Veneto-regionen og det italienske ministerium for arbejde og uddannelse. DIEFFE certificeringer gælder i hele Europa og anerkendes på verdensplan i henhold til EQF: European Qualification Framework.

Vores tal er det, der sætter os blandt de bedste europæiske skoler: mere end 2.600 studerende, 60.000 træningstimer, 2 millioner træningstimer pr. Studerende og 4.500 partnervirksomheder.

DIEFFE akademiens hovedformål er at undervise udenlandske studerende i madlavningskunst og at give dem kendskab til den autentiske "italienske måde". Vi mener, at den bedste måde at lære kulinarisk kunst på er at studere i et professionelt miljø, hvor man skal øve med nogle af de bedste kokke i branchen. For os er der ingen bedre måde end den praktiske.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

DIEFFE Job's Academy

Eleverne af den professionelle kursus i italiensk køkken ... [+]

Kurset er designet til dem, der ønsker at blive professionelle af det italienske køkken i verden.

At blive professionel i det italienske køkken betyder at lære at anvende de vigtigste madlavningsteknikker og hvordan man genkender kvaliteten af de autentiske italienske råvarer og produkter. Men det betyder også at internalisere "den italienske måde" som en livsstil, en kultur, der skal udtrykkes gennem opvasken.

Eleverne af den professionelle kursus i italiensk køkken

De vil lære alt om de mest berømte italienske kulinariske traditioner, samtidig med at deres viden om matstudier, teknologier og behandlingsmetoder forbedres.

Kurset finder sted på DIEFFE Academy i VERONA (Italien).... [-]

Italien Verona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk