Berlitz Roma

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den fascinerende historie af Berlitz-sprogskolen begynder i 1878 i staten Rhode Island (USA) fra en innovativ og revolutionerende ide om grundlæggeren Maximilian D. Berlitz . På bare ti år udvides den til Europa , og den kommer også til den første fase af den efterfølgende udvikling på italiensk territorium. Blandt hans mest prestigefyldte lærere husker vi den store forfatter James Joyce , som lærte ret i Trieste-kontoret; blandt hans elever husker vi den store forfatter.

Verdensomspændende ekspansion

I første halvdel af 50'erne blev der åbnet mange kontorer over hele verden, og i løbet af 60'erne begyndte Berlitz-sprogskolen også at undervise i Asien, hvor det bliver mere end hundrede skoler! Blandt hans mest prestigefyldte lærere husker vi den store forfatter James Joyce, der er tildelt den italienske gren af ​​Trieste.

Total Immersion®

Med sin unikke metode vandt Total Immersion® "E" -prisen i 1964, opfattet af præsident Kennedy for at fremme eksporten af ​​tjenester. Det er førstesprogeskolen at vinde det.

Innovative metoder til undervisning af sprog

  • I 1970 implementerede Berlitz anvendelsen af ​​multimedie, såsom lydbånd, for at lette og gøre sprogindlæringen mere effektiv.
  • I 1996 indgår børn i Berlitz-studieprogrammerne: En specifik metode, der er integreret med kreative aktiviteter som sang, tegning og legning, er udviklet til at lette undervisningen af ​​børn.
  • I 2004 skabes online kurser med den stigende spredning af internet og webressourcer.

Placeringer

Rom

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Rom, Lazio, Italien