Læs den officielle beskrivelse

Den fascinerende historie af Berlitz-sprogskolen begynder i 1878 i staten Rhode Island (USA) fra en innovativ og revolutionerende ide om grundlæggeren Maximilian D. Berlitz . På bare ti år udvides den til Europa , og den kommer også til den første fase af den efterfølgende udvikling på italiensk territorium. Blandt hans mest prestigefyldte lærere husker vi den store forfatter James Joyce , som lærte ret i Trieste-kontoret; blandt hans elever husker vi den store forfatter.

Verdensomspændende ekspansion

I første halvdel af 50'erne blev der åbnet mange kontorer over hele verden, og i løbet af 60'erne begyndte Berlitz-sprogskolen også at undervise i Asien, hvor det bliver mere end hundrede skoler! Blandt hans mest prestigefyldte lærere husker vi den store forfatter James Joyce, der er tildelt den italienske gren af ​​Trieste.

Total Immersion®

Med sin unikke metode vandt Total Immersion® "E" -prisen i 1964, opfattet af præsident Kennedy for at fremme eksporten af ​​tjenester. Det er førstesprogeskolen at vinde det.

Innovative metoder til undervisning af sprog

  • I 1970 implementerede Berlitz anvendelsen af ​​multimedie, såsom lydbånd, for at lette og gøre sprogindlæringen mere effektiv.
  • I 1996 indgår børn i Berlitz-studieprogrammerne: En specifik metode, der er integreret med kreative aktiviteter som sang, tegning og legning, er udviklet til at lette undervisningen af ​​børn.
  • I 2004 skabes online kurser med den stigende spredning af internet og webressourcer.
Programmer undervist i:
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Berlitz Roma

Express-programmet er et intensivt individuelt kursus, der giver dig mulighed for at lære eller forbedre et sprog på bare tre uger. Du vil altid have garanti for Berlitz® ... [+]

Express-programmet er et intensivt individuelt kursus, der giver dig mulighed for at lære eller forbedre et sprog på bare tre uger. Du vil altid have garanti for Berlitz® Metoden, kvalificerede modersmålslærere og en højkvalitets service.

Lektioner planlægges efter din tilgængelighed: En intensiv tilgang gør det lettere at lære og maksimere resultaterne.

FordeleneHurtig og effektiv sprogindlæring med Berlitz® MetodenKvalificerede modersmål lærere til din rådighedTilgængelig for alle sproglige niveauer og for alle sprogMaksimal programmeringsfleksibilitetAfslutning af et Berlitz-niveau

En af de mest effektive metoder til at lære et sprog er den samlede nedsænkning. Under lektionerne taler eleven i det nye sprog mindst 50% af tiden.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Italiensk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Berlitz Roma

Lær engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk eller et andet sprog i et behageligt miljø med andre deltagere og den berømte Berlitz-metode. Kurser i små Berlitz-grupper ko ... [+]

Lær engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk eller et andet sprog i et behageligt miljø med andre deltagere og den berømte Berlitz-metode. Kurser i små Berlitz-grupper kombinerer fordelene ved individuelle og gruppe kurser.

Semi-private kurser består af 2-4 deltagere med samme sproglige niveau og samme læringsmål. Antallet af lektioner er proportional med antallet af deltagere, og planlægningen af ​​lektionerne er aftalt på forhånd.

Kurset er tilgængeligt for alle sproglige niveauer.

FordeleneHurtig og effektiv læring med Berlitz Metode garantiProfessionelle og erfarne modersmål lærereFokus på samtalen: grammatik læres også indirekteProgressiv berigelse af ordforrådLav pris... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Italiensk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk