Læs den officielle beskrivelse

ARSUTORIA Skole - Excellence siden 1947

ARSUTORIA Skole har arrangeret sko og tasker design og mønster gør kurser siden 1947, kurser globalt anerkendt som de bedste af dem til at blive modedesignere, i stand til at kombinere design talent med teknisk viden om sko og tasker modeller.

ARSUTORIA er verdens førende skole for mode uddannelse, med fokus på sko og tasker mønster gør og design. Entydighed af ARSUTORIA kurser er givet ved sine lærere, højt specialiserede fagfolk designere og mønster beslutningstagere, med mange års erfaring inden for fodtøj, og dens ARSUTORIA metode, der gør det muligt studerende til at lære nemt og hurtigt de bedste teknikker til at indse, sko og tasker modeller og prototyper.

ARSUTORIA Instituttet indeholder også en sovesal for de studerende og en prøve rum: den eneste designskole i centrum af Milano, italiensk mode kapital, i stand til at realisere sko protoypes helt in-house.

HISTORIE

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria Skole har arrangeret kurser inden for sko og tasker siden 1947. På det tidspunkt kurser blev afholdt kun i Italien, og de var bestemt til at træne fodtøj mønster beslutningstagere af de fabrikker placeret i det område i Milano. I 1965 flyttede skolen klasserne til den bygning, hvor vi stadig organisere vores kurser.

Adriano Lunati blev født den 27. april 1924 i Castel San Pietro di Camino i Piemonte. Hans skomager far besluttede at gøre ham studere på Salesian skole, hvor han opnåede en diplom lære skotøjsindustrien handel. Ved slutningen af ​​Anden Verdenskrig arbejdede han i en af ​​de sko fabrikker i Casale som en kutter, indtil, i 1948, han mødte Giuseppe Muggiani, grundlægger af Ars Sutoria redaktionsgruppen og Skole, og flyttede til Milano som lærer. Derefter uddannede han generationer og generationer af nu renowed mønster beslutningstagere og i 53 år, han designet og skabt en uoverskuelig række sko.

KURSUS UDBUD

Kurser i Milano

Klasser i Milano er stadig vores vigtigste aktivitet.

Profil og baggrund af de studerende har ændret sig langs år: vi holder på uddannelse mønster beslutningstagere og tekniske udviklere, men nu er en betydende del af vores elever har et design baggrund og kun få af dem - som regel anden eller tredje generation af iværksættere - har business administration grader .

Grunde til at vælge vores kurser er:

 • Vi fokuserer stadig på den tekniske udvikling af sko og tasker, som er en grundlæggende baggrund for dem, der arbejder i denne felter
 • Kurserne er på kort sigt (højst 15 uger), fuld tid intensiv
 • Miljø er international og det sprog er engelsk
 • Eleverne behøver ikke en specifik baggrund for at deltage i undervisningen, selvom kurserne er mestre niveau
 • I øjeblikket har vi studerende, der kommer fra Italien, USA, Tyskland, Spanien, Hong Kong og Kina, Indien ...

Internationale kurser

I de seneste 5 år har vi udviklet uddannelse klasser i forskellige lande, som regel med støtte fra lokale institutioner. I øjeblikket er vi organiserer klasser i:

 • Boston og New York i de stater
 • Leon i Mexico
 • KINA
 • Indien
 • Thailand
 • Japan
 • Singapore
 • Colombia

I hus uddannelse

I løbet af de sidste fem år har vi også arrangeret i hus klasser for internationalt anerkendte firmaer som Bata, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. I hus klasser er fuldt tilpasset, og de er blevet udviklet i samarbejde med kunderne.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Arsutoria School

Hovedformålet med den Bag Collection Design fire-ugers kursus er at fordybe deltagerne i processen med kreativ udvikling af en samling af poser. Kurset er målrettet til s ... [+]

Hovedformålet med den Bag Collection Design fire-ugers kursus er at fordybe deltagerne i processen med kreativ udvikling af en samling af poser. Kurset er målrettet til studerende dimitterede i mode skoler, til fagfolk, der allerede arbejder inden for området af tasker (både i pose mærker eller forhandlere) og til profiler med forskellige baggrunde, der har til hensigt at undersøge muligheden for at forfølge en karriere i posen industrien.

Den første del af kurset er dedikeret til hånd skitsering og digital tegning, med henblik på at give de studerende de grundlæggende værktøjer til at designe og håndtaske kollektion. Det er vigtigere end nogensinde at udvikle kollektioner, der er både kommercielt levedygtige og effektive med hensyn til produktion. En ny samling vil have succes, hvis de nye modetrends fortolkes, fortolkes og tilpasses til den specifikke konkurrencemæssige situation og med et øje på virksomhedernes effektivitet (investeringer i faciliteter, produktionsomkostninger). For unge designere, der beslutter at lancere deres egen linje, teknikere og mønster beslutningstagere, der føler behov for en bedre forståelse af markedets dynamik, eller produktchefer fra strukturerede virksomheder med en tradition, at formålet med kurset er at forstå håndtaske samling udvikling af proces gennem identifikation af en præcis målgruppe, konsistens mellem leveringen af ​​produktet og distributionskanal, den korrekte pris positionering og et passende valg af produktionsprocesser og levering af materialer.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk