Læs den officielle beskrivelse

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gør flyveinstruktion og Flight Training. Skolen giver en omfattende grundstødning i alle dem, der ønsker at vende deres passion for flyvning i en handel, som garanterer de højeste niveauer af professionalisme og sikkerhed takket være en stab af kvalificerede instruktører.

Vores kurser for at blive piloter Kurserne i Academy Flight Cepu hjælp du får licens ATPL (flyselskab pilot), CPL (kommerciel pilot) og PPL (Privat Pilot), udstedt af ENAC, nødvendigt at forfølge en karriere som pilot eller endda til at dyrke en lidenskab flyvning som en privat pilot i sin fritid.

Mercado kræver drivere Bliver på kontrollen af ​​et fly er ikke kun en af ​​de mest givende oplevelser man kan have i livet, men også en spændende mulighed for at arbejde. Ifølge de seneste undersøgelser, i virkeligheden, anslås det, at over de næste to årtier, skyldes i lufttrafikken, selskaberne vil øge efterspørgslen efter faglært flyvning. Læs her de seneste nyheder om efterspørgslen efter piloter i verden.

Sådan får du adgang skolen At få adgang til skole, du behøver at gøre en post check, og derefter undersøgt af en retsmediciner på en Retsmedicinsk Institut i Air Force.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Flight Academy - Accademia del Volo

Denne licens giver dig mulighed for at starte din karriere fra at være et første officer til at blive kaptajn i flere piloter og flermotorede fly på kommercielle flyvning ... [+]

Denne licens giver dig mulighed for at starte din karriere fra at være et første officer til at blive kaptajn i flere piloter og flermotorede fly på kommercielle flyvninger. De, der allerede har et PPL (A), vil modtage en akkreditering af 50% af deres timer fløjet (op til 40 timer) efter en flyvning test med vores Head of Training.

VARIGHED

Kurset varer 14 måneder.

ADGANGSKRAV Minimum alder: 18 år gammel Anskaf en EU-klasse 1 lægeerklæring fra en EASA-godkendt flyvemedicinsk center i overensstemmelse med del MED-FCL Engelsk, matematik og fysik entry test på ankomst Teoretiske del 750 timers teoretisk træning på jorden (herunder forberedende 80-timers kursus i matematik og fysik). 25 timer dedikeret til MCC-kurset. Fremskridt Tests og afsluttende eksamener. Andre aktiviteter: guidede ture til lufthavnens institutioner, classwork, interaktive videoer, audio-visuelle præsentationer, bibliotek konsultationer, computer lektioner, lange briefinger og mere. Mulighed for at deltage i et engelsk kursus. Praktisk del 195 timer praktik flyvning.INDKVARTERING ... [-]
Italien Perugia
Kontakt skolen
Fuldtid
14 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Flight Academy - Accademia del Volo

Et ATPL (H) licens giver dig mulighed for at fungere som kaptajn eller andenpilot på en helikopter, der anvendes til kommercielle flyvninger. ... [+]

Et ATPL (H) licens giver dig mulighed for at fungere som kaptajn eller andenpilot på en helikopter, der anvendes til kommercielle flyvninger.

VARIGHED

680 timer i alt.

ADGANGSKRAV Minimum alder for at opnå en teoretisk kørekort: 16 år; 18 år for optagelse på praktiske praktiske prøve Anskaf en EU-klasse 1 lægeerklæring fra en EASA-godkendt flyvemedicinsk center i overensstemmelse med del MED-FCL Adgang undersøgelse ved ankomsten i Matematik, Fysik Godt kendskab til det engelske sprog Teoretiske del 500 timers teoretisk træning på jorden. Andre aktiviteter: guidede ture til lufthavnens institutioner, classwork, interaktive videoer, audio-visuelle præsentationer, bibliotek konsultationer, computer lektioner, lange briefinger og mere. Mulighed for at deltage i et engelsk kursus. Praktisk del 180 timers praktik flyvning.INDKVARTERING ... [-]
Italien Perugia
Oktober 2019
Fuldtid
680 - 680 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Flight Academy - Accademia del Volo

Denne licens giver dig mulighed for at flyve som pilot i kommandoen over en enkelt eller multi-engine fly, til ikke-kommercielle flyvninger. ... [+]

Denne licens giver dig mulighed for at flyve som pilot i kommandoen over en enkelt eller multi-engine fly, til ikke-kommercielle flyvninger.

VARIGHED:

7 uger

ADGANGSKRAV: Minimum alder: 17 år Anskaf en EU-klasse 1 eller 2 lægeerklæring fra en EASA-godkendt flyvemedicinsk center i overensstemmelse med del MED-FCL Den teoretiske del: 100 timers teoretisk træning på jorden. Den praktiske del: 45 timers praktik flyvning.

Alle vores kadetter får de nødvendige undervisningsmaterialer og uniformer.

[-]
Italien Perugia
Kontakt skolen
Fuldtid
145 - 145 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Flight Academy - Accademia del Volo

Denne licens giver dig mulighed for at flyve som pilot-in-kommandoen over en helikopter til ikke-kommercielle flyvninger. ... [+]

Denne licens giver dig mulighed for at flyve som pilot-in-kommandoen over en helikopter til ikke-kommercielle flyvninger.

VARIGHED:

150 timer i alt.

ADGANGSKRAV: Minimum alder: 16 år gammel Anskaf en EU-klasse 1 eller 2 lægeerklæring fra en EASA-godkendt flyvemedicinsk center i overensstemmelse med del MED-FCL Den teoretiske del: 100 timers teoretisk træning på jorden. Den praktiske del: 50 timers praktik flyvning.

Alle vores kadetter får de nødvendige undervisningsmaterialer og uniformer.

[-]
Italien Perugia
Oktober 2019
Fuldtid
150 - 150 timer
på universitet
Læs mere på dansk