Flight Academy - Accademia del Volo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gør flyveinstruktion og Flight Training. Skolen giver en omfattende grundstødning i alle dem, der ønsker at vende deres passion for flyvning i en handel, som garanterer de højeste niveauer af professionalisme og sikkerhed takket være en stab af kvalificerede instruktører.

Vores kurser for at blive piloter Kurserne i Academy Flight Cepu hjælp du får licens ATPL (flyselskab pilot), CPL (kommerciel pilot) og PPL (Privat Pilot), udstedt af ENAC, nødvendigt at forfølge en karriere som pilot eller endda til at dyrke en lidenskab flyvning som en privat pilot i sin fritid.

Mercado kræver drivere Bliver på kontrollen af ​​et fly er ikke kun en af ​​de mest givende oplevelser man kan have i livet, men også en spændende mulighed for at arbejde. Ifølge de seneste undersøgelser, i virkeligheden, anslås det, at over de næste to årtier, skyldes i lufttrafikken, selskaberne vil øge efterspørgslen efter faglært flyvning. Læs her de seneste nyheder om efterspørgslen efter piloter i verden.

Sådan får du adgang skolen At få adgang til skole, du behøver at gøre en post check, og derefter undersøgt af en retsmediciner på en Retsmedicinsk Institut i Air Force.

Placeringer

Perugia

Address
Perugia, Umbrien, Italien