Abbey School - Ciao Italy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Abbey School - Ciao Italien blev født fra den multikulturelle erfaring og professionalisme af de ansatte i Abbey School, der har repræsenteret en fremragende center på sprogundervisning i Torino siden 1996.

Skolen, der har specialiseret sig i at undervise i italiensk sprog og kultur for udlændinge, garanterer sine studerende de højeste standarder for at lære sprog. Institutionen er medlem af ASILS, den AIL og Eduitalia og er også blevet anerkendt af CSN Lund-Sverige. Desuden er skolen også et center for levering af Bildungsurlaub kurser, og siden 2012 har det kørt en Master i Undervisning italiensk som fremmedsprog og som andet sprog.

Skolens beslutning om at arbejde med kun små grupper sikrer, at hver deltager har mulighed for at udvikle og forbedre hans / hendes sprogkundskaber. Adgang til hvert kursus kræver derfor en optagelsesprøve for at danne klasser af et passende niveau for alle deltagere.

Erfaringer overdrages til kvalificeret og dynamisk indfødte talende lærere, der, via en direkte metode og brugen af ​​en lang række forskellige didaktiske materialer (bøger, aviser, cd'er, film optagelser, musik, etc.), hjælpe deres elever til at forbedre deres kommunikative og kulturelle færdigheder. De mange rekreative aktiviteter arrangeret af skolen i samarbejde med de professionelle i området, tillader den studerende at komme i kontakt med den lokale befolkning, og at komme til at kende den kulturelle og kunstneriske rigdom af byen og provinsen. The Abbey Cards tilbuddet desuden privilegier til deres holdere, der giver dem mulighed for at nyde forskellige rabat tjenester (fra restauranter til gymnastiksale), der tilbydes af de deltagende selskaber.

Responsive til den stigende efterspørgsel efter kurser ved asiatiske studerende har Abbeyschool Ciaoitaly udarbejdet programmer baseret på undervisning, som tager hensyn til den fonetiske og syntaktiske mangfoldighed af ikke-europæiske sprog. For at hjælpe de studerende, skolen giver også personale, der er bekendt med nogle af de vigtigste asiatiske sprog.

For studerende, der har en kærlighed til mad, kan arrangeres særlige programmer for opdagelsen af ​​piemontesiske retter og kulinariske specialiteter.

Placeringer

Torino

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Torino, Piemonte, Italien