ALMA - The International School of Italian Cuisine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Verdens førende CENTER FOR UDDANNELSE I italiensk køkken

ALMA - Den internationale skole italienske køkken er hostet i den storslåede Ducal Palace of Colorno, beliggende i en smuk italiensk stil haven. Skolen ligger 10 km fra Parma, i hjertet af den italienske Food Valley, og tildelt af UNESCO som Creative City of Gastronomi, hvor også EFSA - Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet er placeret.

Denne enestående historiske placering er udstyret med de nyeste undervisnings- og madlavningsfaciliteter. Det dækker mere end 7.000 mq med: et konferencerum og en agora værelse med køkken, 7 uddannelse klasseværelser, 4 demo klasseværelser, 2 wienerbrød laboratorier og en Sommellerie værelse fuldt udstyret med A / V-system, en 17. vin århundrede kælder, en sensorisk analyse lab , en F & U køkken, 1 bibliotek med 13.000 kulinariske bøger, aviser og dvd samlinger, et centralt køkken, en restaurant sæder 180 gæster og en fine Dining Restaurant plads 40 gæster.
Siden 2004 har ALMA uddannet i dette sted kokke, wienerbrød kokke, sommeliers og F & B ledere fra hele verden med uddannelsesprogrammer, der udføres på højeste niveau af de mest tildelte lærere.

ALMA er dekan er Maestro Gualtiero Marchesi, den mest autoritative italienske kok og madlavning lærer over hele verden. Desuden skolen samarbejder med mere end 700 af de mest berømte italienske restauranter at placere praktikophold for ALMA studerende, også afhængige af høj kvalificerede lærere.

I det sidste år er efterspørgslen efter ALMA høj uddannelser har betydeligt hævet, så der i dag ALMA vært omkring 2.000 studerende om året (mellem læseplanerne programmer og skræddersy Lavet kurser), og der forventes en yderligere stigning i 2017.
En af grundene til denne succes er ALMA Alumnis høj beskæftigelsesfrekvens. Ud af statistikker, 90% af t hem finde et job inden for 6 måneder efter deres eksamensbevis og ALMA hjælper dem adgang beskæftigelse takket være ALMAlink, en dedikeret portal www.almalink.it tillade restauranter, hotel og selskaber i restaurationsbranchen komme i kontakt med ALMA kandidater.

ALMA UNDERVISNING TILBUD

SPROG: Italiensk

 • Avanceret kursus italienske køkken
 • AVANCERET KURSUS wienerbrød
 • CUISINE TEKNIKKER KURSUS
 • KONDITORVARER TEKNIKKER KURSUS
 • ASSISTENT RESTAURANT & BAR MANAGER
 • MASTER Sommelier ALMA-AIS
 • F & B manager KURSUS

Sprog: English

 • INTERNATIONAL PROGRAM italienske køkken
 • INTERNATIONAL PROGRAM AF Modern Pastry
 • INTERNATIONAL KURSUS AF VIN
 • Fælles programmer med partnerskoler

ALMA INTERNATIONALT NETVÆRK

ALMA har en stærk international kald, og det er grunden til, at det har udviklet et stærkt netværk med toppen Kulinariske skoler over hele verden. I samarbejde med sin partner skoler, ALMA arrangerer særlige italiensk madlavning kurser og uddanner udenlandske kokke til at blive ambassadører for det italienske køkken og italienske produkter i deres hjemland.

 1. International Culinary Center - New York (USA)
 2. Il Cuoco - Italiensk kulinarisk institut - Seoul (Sydkorea)
 3. George Brown College Chef School - Toronto (Canada)
 4. ITHQ (Institut de Tourisme et d'Hôtellerie du Quebec) - Montréal (Canada)
 5. Cessa Universidad - Mexico City (Mexico)
 6. Ecole d'Art Culinaire de Miyagi - Sendai (Japan)
 7. VTC - Erhvervsuddannelsesråd - Hongkong (Kina)
 8. Westminster Kingsway College - London (UK)
 9. Senac - Centro Universitário - São Paulo (Brasilien)
 10. MSA - Culinary Arts Academy - Istanbul (Tyrkiet)
 11. NSI - Northern Sydney Inshttp: //www.bic-lj.si/en/titute - Sydney (Australien)
 12. Prue Leith Chef Academy - Centurion, Johannesburg (Sydafrika)
 13. KDU University College - Kuala Lumpur (Malaysia)
 14. Mausi Sebes - Buenos Aires (Argentina)
 15. BIC Vocational Ljubljana College - Ljubljana (Slovenien)
 16. Hungkuang Universitet, Taichung (Taiwan)
 17. AIMS Institute - Bangalore (Indien)
 18. Kul In - Sisak (Kroatien)
 19. Turisme College of Zhejiang - Hangzhou (Kina)
 20. Schweiziske Uddannelsesgruppe - Montreux (Schweiz)

ALMA PARTNERS

Nogle af skolens vigtigste partnere er Parma Chamber of Commerce, majoritetsaktionær, sammen med Provincia di Parma, som satte lokalerne med Colorno Castle. Andre partnere er: Unione Industriali og Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE flere Konsortier til beskyttelse af typiske fødevarer og vine (Parmigiano Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, parmaskinke, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte og FederDoc.


ALMA underskrev også protokollaftaler med det italienske ministerium for uddannelse, universitet og forskning (MIUR) og med det italienske nationale institut for udenrigshandel (ICE). Det har også indgået aftaler og samarbejder med SDA Bocconi i Milano og Parma Universitet. ALMA er akkrediteret i Emilia Romagna-regionen uddannelsessystemet og er ISO 9001-2008 certificeret.

I 2011 underskrev den en samarbejdsaftale med EXPO 2015 for en række uddannelses- og forfremmelsesaktiviteter under EXPO under emnet "Feeding the planet - Energy for life", som også vil involvere sit internationale netværk.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Italiensk

Se Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Alma italiensk moderne wienerbrød program

på universitet Fuldtid 5 måneder October 2019 Italien Parma

Programmet sigter mod at undervise de grundlæggende elementer i italiensk moderne Pastry i sine regionale forskelle med teori, demonstrationer og uddannelse klasser. Oplev den autentiske tradition for Italian Pastry og få din professionelle Certificate of Italian Pastry Chef. [+]

Programmet sigter mod at undervise de grundlæggende elementer i italiensk moderne Pastry i sine regionale forskelle med teori, demonstrationer og uddannelse klasser.

Tilbring to måneder på ALMA Campus nær Parma, bare erklærede Creative City for Gastronomi, og lære den autentiske italienske wienerbrød fra anerkendte kokke. Så fuldføre denne oplevelse for livet med en 3-måneders praktikophold i den del af en restaurant, hotel struktur eller wienerbrød lab i en wienerbrød i en af ​​de 20 italienske regioner.

Oplev den autentiske tradition for Italian Pastry og få din professionelle Certificate of Italian Pastry Chef.

Adressering til:

Internationale studerende, der har til formål at blive en professionel af italienske Modern Pastry Krav til optagelse:... [-]


ALMA nyt italiensk kulinarisk program

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Italien Parma

Det italienske kulinariske program er et etårigt kursus organiseret i to uddannelsesenheder. Det er det perfekte kursus, hvis du leder efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken. [+]

Det nye italienske kulinariske program, der er organiseret i to uddannelsesenheder, er det perfekte kursus, hvis du er på udkig efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken.

Det italienske kulinariske program er et langsigtet / etårigt kursus. Fra det grundlæggende går det op til det avancerede niveau og tilbyder en fuld og professionel italiensk mad

Udformet til at tilbyde en oplevelse af det italienske køkken, vil de kunne deltage i trænings- og demonstrationsundervisning samt rejse på tværs af Italien ledsaget af ALMA-lærere og besøge de vigtigste italienske fødevarekvaliteter, mad... [-]


Kontakt

Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana

Adresse, linje 1 ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno
43052 Parma, Emilia-Romagna, Italien
Hjemmeside http://www.alma.scuolacucina.it/
Telefon +39 0521 525211