Givat Haviva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission

Centret for et fælles samfund har til formål at opbygge et inklusivt socialt sammenhængende samfund i Israel ved at engagere delte samfund i kollektive tiltag til fremme af et bæredygtigt og blomstrende israelsk demokrati baseret på gensidigt ansvar, borgerlig lighed og en fælles vision for fremtiden.

Profil

Givat Haviva er en nonprofitorganisation, der blev grundlagt i 1949 som det nationale uddannelsescenter for Kibbutz-føderationen i Israel. Det er dedikeret til at fremme det gensidige ansvar, borgerlig lighed og samarbejde mellem delte grupper i Israel som grundlaget for at opbygge en fælles fremtid og fælles samfund - kritiske elementer i et bæredygtigt og blomstrende israelsk demokrati. Til dette formål tjener centret for et fælles samfund hos Givat Haviva som katalysator i at aktivere delte samfund til at arbejde sammen for at nå deres fælles mål, samtidig med at man engagerer sig i en proces med interaktion, støtte og empowerment. Dette gøres ved at lette tværfaglige projekter; førende uddannelse og kapacitetsopbygning indkalde seminarer, workshops og konferencer til at dyrke konkrete ideer, der fremmer forandring; og oversætte disse ideer til handling. Givat Haviva er en leder inden for sit område, og er modtager af UNESCO-prisen for fredsundervisning for sit langvarige arbejde med at fremme jødisk-arabisk dialog og forsoning.

Offentlig engagement

Centret udvikler platforme til at engagere bredt publikum i sine fælles sociale aktiviteter. En årlig konference bringer forskellige interessenter sammen for at diskutere nøglespørgsmål, dele erfaringer og formmekanismer for fælles aktioner. Herudover beskæftiger Center sig med offentlige aktiviteter, der svarer til den aktuelle udvikling vedrørende jødisk-arabiske forbindelser i Israel gennem solidaritet, bevidstgørelse og medieoptræden.

Vores arv

Givat Haviva er den mest veteraninstitution i Israel, der fremmer forsoning mellem jøder og arabere. Siden grundlæggelsen har Givat Haviva tjent som uddannelsescenter for Hashomer Hatzair og Kibbutz Movement. Yad Yaari er forskningscentret for Hashomer HaTzair og Kibbutz Movement.

Campus

Givat Haviva udmærker sig ved sin fysiske campus, som fungerer som et socialt knudepunkt til forskellige institutioner, herunder Yad Yaari Forsknings- og dokumentationscenter, Moreshet Holocaust & Research Center, Open University og en række ngo'er.

Placeringer

Haifa

Address
Haifa, Haifa-distriktet, Israel

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: