Read the Official Description

På Israels Culinary Institute of Israel tager du dine madlavningskompetencer til næste niveau med

teoretiske og praktiske erfaringer fra den israelske, arabiske, mellemøstlige og middelhavs kulinariske verden og de store hotelkøkkener i Tel Aviv. Klasser undervises på Ort Israels Dan Gourmet Culinary Arts skole. Blandt de professionelle kulinariske færdigheder, du vil lære er:

  • Globale køkkener: Mellemøsten, Middelhavet, Italiensk, Arabisk, Traditionel jødisk mad, Kosher Madlavning, Desserter
  • Vine
  • Kosher køkken madlavning
  • og mere

kitchen01

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Culinary Institute of Israel

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmetskoler, støttet af et førende erhver ... [+]

Dette er et personligt karriereudviklingsprogram, der kombinerer kulinariske karriereuddannelser på en af ​​Israels eksklusive gourmet madlavningskoler, støttet af en førende erhvervsuddannelse, Ort Dan Gourmet , med en praktisk praktik på store hoteller.

Tel Aviv er Israels største storbyby og er verdensberømt for sine kulturelle begivenheder, pulserende natteliv, sandstrande, LGBT-venlighed og selvfølgelig - fantastisk kulinarisk scene. I 2018 blev byen tilnavnet Vegan Nation for sin sort og innovation med vegan-venlige fødevarer.

Ort Dan Gourmet

Her er en unik mulighed for dig til yderligere at studere kulinariske kunst med fokus på israelske, mellemøstlige og middelhavs kosher køkkener og øve dit håndværk og færdigheder som praktikant på de store 5-stjernede hoteller i Tel Aviv. Programmet består af ugentlige teoretiske og praktiske kulinariske klasser, mere end 700 praktik timer på hoteller, stationrotation (herunder arrangementer) og mere.... [-]

Israel Tel Aviv-Yafo
July 2019
Fuldtid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District, IL