Læs den officielle beskrivelse

Israels første private lovskole ligger i den pulserende campus i The College of Management, landets største private college, i byen Rishon-le-Zion, 15 minutter syd for Tel Aviv.

Skolen er stolt af en læseplan, der kombinerer de højeste akademiske standarder med praktiske komponenter uden nogenlunde i Israel. Dens elever deltager i eksternships i virksomheder som Teva, El-Al, Ness teknologier og Deloitte, og offentlige institutioner som Knesset (Israels parlament) og staten Comptroller.

Vores alumner omfatter medlemmer af parlamentet, dommere, partnere i højest vurderede advokatfirmaer i Israel og USA, juridiske rådgivere til Israels mange succesfulde højteknologiske virksomheder og højtstående embedsmænd.

111877_444444444444444.png

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

COLMAN The Haim Striks School of Law

For at være en succesfuld forretningsadvokat i dag skal man få en dyb forståelse af den globale højteknologiske sektor og dens unikke egenskaber. Der er en stadigt voksen ... [+]

Undersøg Hi-Tech lov i Start Nation

For at være en succesfuld forretningsadvokat i dag skal man få en dyb forståelse af den globale højteknologiske sektor og dens unikke egenskaber. Der er en stadigt voksende efterspørgsel efter advokater, der mister juridisk teori såvel som praktisk juridisk knowhow, der er skræddersyet til højteknologiske, clean-tech, AI (kunstig intelligens) og lignende industrier.

Hi-Tech Law Summer School på Striks School of Law tilbyder dig netop det på det mest passende sted - Israel. Kendt som "StartUp-nation" Israel blev for nylig rangeret som femte mest innovative land i verden af Bloomberg.com, der oversteg Singapore, Sverige, USA og Japan.... [-]

Israel Rishon LeTsiyon
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk