Icelandic Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Islandsk Filmskole - IFS

Den islandske Filmskole - IFS - blev etableret 1992 og er den eneste filmskole i Island. IFS tilbyder 2 års bachelor diplom studier i fire afdelinger.

Fem grunde Hvorfor du bør vælge IFS som din springbræt til din karriere i film og tv Industri

1.. Studieordningen Studieordningen er et unikt design, skabt til at tage skridt for skridt studerende gennem en guidet tur, hvor i sidste ende de vil opnå ren kompetence. Hvis du engagere sig fuldt ud i programmet af pensum, garanterer vi, at du vil opgradere som en dygtig professionel filminstruktør eller skuespiller.

  1. Den enkelte og direktør Appoach Hver studerende skal være ansvarlig for mindst fire kortfilm hele undersøgelsen. Dette gælder også for skuespil og tekniske studerende. At være responsable forstås, at man kan skrive manuskriptet, direkte og vælge de roller, de ønsker at udføre. De kan også "hyre" en anden i andre end den, de ønsker at specialisere sig i positioner. Men den studerende er altid ansvarlig for det samlede arbejde. Dette system med flere variationer forsikrer, at hver enkelt får en dybere forståelse og træindustri af film som en kombination af mange aspekter. Det uddanner også alle i rollen som instruktør. I instruktørstolen afdelingen, lægges der vægt mest på enkelte film. Målet er, at hver kandidat har en stærk personlig tillid og forståelse af film.

  2. Lærerne Alle lærere på IFS arbejder fagfolk med en uddannelsesmæssig baggrund fra enten Europa eller USA. Politikken er, at de studerende skal møde så mange lærere og undervisere som muligt for at få en bred prespective. Igennem de to års program, kan de studerende forvente at mødes og lære af 30 - 50 lærere, alle eksperter på forskellige områder.

4.. Praksis

Hvert semester skal de studerende gennemføre et bestemt antal enheder mens du arbejder i film af andre studerende. IFS er en robust produktion hus med op til 100 film produceret hvert semester. Igennem to år undersøgelsen, vil de studerende arbejde i alle former for roller i en lang række film. Det betyder, at når de er færdiguddannede, de studerende har stor erfaring i at lave film under variable forhold. Denne erfaring er meget værdifuld, når kandidater tager deres første skridt ind i branchen.

5.. Island er et Kulturel smeltedigel: En nord-atlantiske ø ligger mellem det europæiske kontinent og Amerika En europæisk land med en stærk indflydelse fra Nordamerika, Island er et moderne samfund med en høj levestandard. Med en befolkning på kun 350.000, har islændingene formået at opbygge et stærkt competitve samfund af kunst, sport og videnskab. Filmindustrien blomstrer og islandske spillefilm har sejret på alle de store internationale filmfestivaler. I 2015 17 islandske film vandt 102 internationale priser, herunder Un Certain Regard i Cannes, 1. præmie i San Sebastian og 1. præmie fra Nordisk Råd. Komponist Jóhann Jóhannsson vandt selv en Golden Globe for sin musik!

Det er i denne "Alt er muligt" miljø, som eleverne deltager i IFS. Island er en meget sikker land med en exodic landskab, uforudsigelige vejr og en vanvittig natteliv. Et fremragende sted at studere i!

Optagelse

Vi søger studerende fra hele verden. For at være berettiget, skal den studerende have konkurreret deres studentereksamen (deltage kollegium grad). Erfaring med at lave film er ikke påkrævet, men hvad der kræves, er kunstnerisk viden og deltagelse er vigtig, samt kærlighed til musik, dans, skrivning, maleri mv

IFS tager i de studerende to gange årligt. For efterårssemesteret, som starter den 20. august og forårssemesteret den 10. januar.

Der er ingen ansøgningsfrist, men optagelsesprocessen for efterårssemestret er fra den 1. februar til 1. juni, og den 1. august til 1. december til foråret.

Udvælgelsesprocessen sker via anvendelsen og 1 - 3 skype interviews.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Handler

på universitet Fuldtid 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne afdeling lærer de grundlæggende teknikker og metoder til at handle for scenen og skærmen. Vi opfordrer vores studerende til at udforske deres individuelle kreativitet og lægge særlig vægt på dans, fysisk udtryk og sang ... [+]

Denne afdeling lærer de grundlæggende teknikker og metoder til at handle for scenen og skærmen. Vi opfordrer vores studerende til at udforske deres individuelle kreativitet og lægge særlig vægt på dans, fysisk udtryk og sang.

Vores Kurset giver et solidt fundament for enten en skuespillerkarriere i film, tv eller på scenen, eller fortsætte et drama eller filmproduktion grad andetsteds. I modsætning til mange drama og skuespil programmer, vi lægger vægt fungerende kamera, som giver vores studerende mulighed for at lære det grundlæggende i filmproduktion samt da de arbejder på mange filmprojekter i løbet af deres studier.

Vores program tilbyder udfordrende faglige uddannelse af højeste standard i kunsten at handle. Du vil praktisere håndværket i skuespil og lære de grundlæggende elementer i filmproduktion ved at arbejde i teams med studerende fra andre afdelinger i skolen. Dette samarbejde kører side om side med den fungerende undersøgelser i hele alle fire semestre. Vores instruktører er skuespillere, instruktører, sangere, dansere og filmfolk, der kommer fra en bred vifte af baggrunde og erfaringer.... [-]


Kreativ teknologi

på universitet Fuldtid 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Studieordningen af ​​denne afdeling udforsker de praktiske aspekter at lave film med særlig vægt på cinematografi, redigering, lyddesign og visuelle effekter. Yderligere instruktion er givet inden for områderne produktion design, special effects og farvekorrektion ... [+]

Studieordningen af ​​denne afdeling udforsker de praktiske aspekter at lave film med særlig vægt på cinematografi, redigering, lyddesign og visuelle effekter. Yderligere instruktion er givet inden for områderne produktion design, special effects og farvekorrektion.

Den skoler udlejning tilbyder en bred vifte af professionelt udstyr fra de største navne i branchen (Arri, Matthews, Canon, Kinoflo osv). Student os begynde gøre sig bekendt med Canon DSLR kameraer og 3-punkts belysning. Som de udvikler deres evner som filmskabere, bliver mere komplekse deres udstyr lister, vores udstyr lederen gør sit bedste for at besvare de behov, den studerende, erhvervelse af udstyr vi i øjeblikket ikke holde fra vores kollega udstyr huslejer; Kukl, Luxor og MediaRental.... [-]


Lede / producerer

på universitet Fuldtid 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne afdeling tilbyder et varieret, udfordrende pensum i at lede og producere til film, tv og andre medier. I løbet af to års studier vil du udforske de vigtigste roller og funktioner i begge erhverv gennem en række praktiske øvelser, herunder kortfilm, reklamefilm, musikvideoer, dokumentarfilm og diverse tv-formater. Du vil også modtage undervisning i manuskriptforfatter ... [+]

Denne afdeling tilbyder et varieret, udfordrende pensum i at lede og producere til film, tv og andre medier. I løbet af to års studier vil du udforske de vigtigste roller og funktioner i begge erhverv gennem en række praktiske øvelser, herunder kortfilm, reklamefilm, musikvideoer, dokumentarfilm og diverse tv-formater. Du vil også modtage undervisning i manuskriptforfatter, film grammatik, det styrende aktører, såvel som i det udstyr og tekniske aspekter, der anvendes i moderne film.

Målet med læseplanen er at give de studerende en solid forståelse af de grundlæggende elementer i film, og de færdigheder, der kræves i konstruere visuelle fortællinger. Du vil lære at nedbryde et script, iscenesætte det til kameraet, og kommunikere med og blokere aktører. Du vil lære, hvad der er involveret i produktion til film og tv, og om karakteren og strukturen i begge industrier. Du vil lære, hvordan en film sæt er kørt, og betydningen af ​​samarbejde, disciplin og professionelle arbejdsmetoder. På samme tid, vil vi opfordre dig alt imens at tage risici, være kreative og udvikle din unikke stemme som en historiefortæller.... [-]


Manuskriptforfatter / lede

på universitet Fuldtid 4 semestre August 2019 Island Reykjavík

Denne afdeling tilbyder en alsidig og kreativ studieforløb på områderne skrive og lede til skærmen. Du vil lære forskellige metoder til at udvikle dine ideer og skrive manuskripter til spillefilm, shorts, fjernsyn og andre visuelle medier. Du vil også modtage omfattende uddannelse i at lede dine egne scripts samt andres ... [+]

Denne afdeling tilbyder en alsidig og kreativ studieforløb på områderne skrive og lede til skærmen. Du vil lære forskellige metoder til at udvikle dine ideer og skrive manuskripter til spillefilm, shorts, fjernsyn og andre visuelle medier. Du vil også modtage omfattende uddannelse i at lede dine egne scripts samt andres.

Studieordningen lægger det nødvendige fundament for dig at blive en forfatter inden for filmproduktion. Dimitteret studerende fra instituttet modtage et diplom med titlen "Filmskaber - med særlig Koncentration i skrive og instruere". Med denne uddannelse og viden vores alumner er forberedt til job med filmselskaber, tv-stationer, reklamebureauer og forlag, blandt andre.... [-]


Videoer

Believe in Adventure

Icelandic Film School