Bifröst University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Bifröst Universitet

Bifröst Universitet blev grundlagt i Reykjavík i 1918 på den model af Ruskin College. I 1955 blev skolen flyttet 110 km nord for hovedstaden. Bifröst Universitet er kun Liberal Arts universitet i landet. Det blev akkrediteret som et universitet i 1988, først kun i Business, i sidste ende tilbyde grader i lov 2002, og i samfundsfag siden 2005.

Bifröst Universitet er en privat, selvejende, almennyttig institution, som modtager omkring 40% af sine indtægter fra den islandske stat, 40% fra studieafgifter og 20% ​​fra andre kilder. Alumni fra omfatter mange fremtrædende iværksættere og ledere i islandsk erhvervsliv og politik, herunder premierminister i landet.

Bifröst Universitet tilbyder også en etårig før universitetsstudierne forberedende undersøgelse program for studerende, der mangler fuld universitet adgangsgivende uddannelse, samt forskellige livslang læring programmer, herunder vellykkede programmer for detailstyring, for turisme og en til folk, der arbejder i den lokale regering. Mange studerende bruger en eller flere betingelser i udlandet på partneruniversiteter i Amerika, Asien og det kontinentale Europa.

Bifröst Universitet er et aktivt medlem af islandske og internationale forskningsmiljøer og bryster sig for at rekruttere fakultet med brede forskning profiler i samfundsvidenskab. Universitetet vært for mange uafhængige forskningscentre, f.eks Center for Europæiske Studier, Center for Retail Studies and Research Center for Cultural Management. Bifröst har ført mange forskningsprojekter finansieret af Forskningsrådet islandske foruden projekter finansieret af EF forskningsrammeprogram. Bifröst har også deltaget i mange faglige netværk af omkostningerne og Erasmus-programmerne samt det nordlige randområde programmet.

Bifröst Universitets Teaching Policy

Det er universitetets politik at tilbyde fremragende uddannelse, som gør det muligt for studerende at tilegne sig omfattende viden i deres fagområde, forbedrer deres frisind, og styrker deres kreativitet. Stress er lagt på at fremme elevernes evne til at vedtage og udøve professionelle arbejdsmetoder, til at anvende teorier og begreber i tildeling løsninger, og styrke deres evne til at løse praktiske udfordringer. Denne måde Universitetet har til formål at give de studerende den bedst mulige forberedelse til at deltage i det demokratiske samfund og økonomi, eller for yderligere undersøgelser. Bifröst University opfylder de krav, til studier i hvilke fagområder universitetet er blevet akkrediteret.

Hvorfor vælge Bifröst University?

Lille campus universitet med en forpligtelse til faglig innovation

Udestående lærere, personlig opmærksomhed og hyppige opgaver

Fremragende studie- og undervisningsfaciliteter

Garanteret på campus boliger til alle studerende

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurser » Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursusemester på Island

på universitet Fuldtid July 2019 Island Borgarnes

Et semester på Island er en mulighed for gratis mover studerende, der ikke er fra et af partneruniversiteterne på Bifröst University og gerne vil bo på Island for studier og eventyr. [+]

Velkommen til det eventyrlystne Bifröst University på Island

Få omgivet af gletsjere, vulkaner, midnatssol, søer, vandfald og en natur, der er uimodståelig for vandreture. Et semester på Island er en mulighed for gratis mover studerende, der ikke er fra et af partneruniversiteterne på Bifröst University og gerne vil bo på Island for studier og eventyr. Programmet giver mulighed for at studere på et ambitiøst og dynamisk universitet, der ligger i et helt unikt miljø. Bifröst University ligger i dalen 'Norderárdalur' i Borgarfjörður, ca. 100 km fra Reykjavik. Det ligger i den storslåede og slående smukke lava, der tilbyder uendelige muligheder for at opleve uberørt natur i bedste fald. På campus finder eleverne en minimarket, café / bar, motionscenter, fodboldbane, basketballsko, vaskeri, pengeautomat og børnehave.... [-]


Summer course

Sommerskole på Island 2019

på universitet Fuldtid 3 uger July 2019 Island Borgarnes

Sommerskolen ligger i det naturlige paradis af Bifr

[+]

Summer School 2019 Program

Sommerskolen ligger i det naturlige paradis af Bifröst Village på Vest-Island, lige mellem en vulkan og en gletscher. Studerende indkvarteres i komfortable enkelt- og dobbeltværelser på programmets smukke campus ved kysten af ​​søen Hreðarvatn.

Det tre-ugers program (8 ECTS / 4 US Credits) tilbyder ledelsesstudier på højt niveau med vægt på bæredygtighed.

Sommerskolen finder sted fra 13. juli til 3. august 2019.

Sommerskolen giver eleverne lederskabsuddannelse og forbereder dem på de udfordringer, som fremtidige ledere står overfor.

Her kan du se nogle udtalelser fra studerende: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]


Videoer

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Kontakt

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)

Adresse, linje 1 Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Hjemmeside http://www.bifrost.is/english/
Telefon +354 433 3000