Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Bifröst Universitet

Bifröst Universitet blev grundlagt i Reykjavík i 1918 på den model af Ruskin College. I 1955 blev skolen flyttet 110 km nord for hovedstaden. Bifröst Universitet er kun Liberal Arts universitet i landet. Det blev akkrediteret som et universitet i 1988, først kun i Business, i sidste ende tilbyde grader i lov 2002, og i samfundsfag siden 2005.

Bifröst Universitet er en privat, selvejende, almennyttig institution, som modtager omkring 40% af sine indtægter fra den islandske stat, 40% fra studieafgifter og 20% ​​fra andre kilder. Alumni fra omfatter mange fremtrædende iværksættere og ledere i islandsk erhvervsliv og politik, herunder premierminister i landet.

Bifröst Universitet tilbyder også en etårig før universitetsstudierne forberedende undersøgelse program for studerende, der mangler fuld universitet adgangsgivende uddannelse, samt forskellige livslang læring programmer, herunder vellykkede programmer for detailstyring, for turisme og en til folk, der arbejder i den lokale regering. Mange studerende bruger en eller flere betingelser i udlandet på partneruniversiteter i Amerika, Asien og det kontinentale Europa.

Bifröst Universitet er et aktivt medlem af islandske og internationale forskningsmiljøer og bryster sig for at rekruttere fakultet med brede forskning profiler i samfundsvidenskab. Universitetet vært for mange uafhængige forskningscentre, f.eks Center for Europæiske Studier, Center for Retail Studies and Research Center for Cultural Management. Bifröst har ført mange forskningsprojekter finansieret af Forskningsrådet islandske foruden projekter finansieret af EF forskningsrammeprogram. Bifröst har også deltaget i mange faglige netværk af omkostningerne og Erasmus-programmerne samt det nordlige randområde programmet.

Bifröst Universitets Teaching Policy

Det er universitetets politik at tilbyde fremragende uddannelse, som gør det muligt for studerende at tilegne sig omfattende viden i deres fagområde, forbedrer deres frisind, og styrker deres kreativitet. Stress er lagt på at fremme elevernes evne til at vedtage og udøve professionelle arbejdsmetoder, til at anvende teorier og begreber i tildeling løsninger, og styrke deres evne til at løse praktiske udfordringer. Denne måde Universitetet har til formål at give de studerende den bedst mulige forberedelse til at deltage i det demokratiske samfund og økonomi, eller for yderligere undersøgelser. Bifröst University opfylder de krav, til studier i hvilke fagområder universitetet er blevet akkrediteret.

Hvorfor vælge Bifröst University?

Lille campus universitet med en forpligtelse til faglig innovation

Udestående lærere, personlig opmærksomhed og hyppige opgaver

Fremragende studie- og undervisningsfaciliteter

Garanteret på campus boliger til alle studerende

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Bifröst University

Dette program finder sted fra 29. juni til 13. juli 2019. Den 29. juni vil en orienteringssession givet af programkoordinatoren introducere deltagerne i programmet og på ... [+]

Den iværksætterkvinde fra det 21. århundredeBifröst University Island29. juni - 13. juliProgramoversigt

Dette program finder sted fra 29. juni til 13. juli 2019. Den 29. juni vil en orienteringssession givet af programkoordinatoren introducere deltagerne i programmet og på campus. Velkomstmiddagen finder sted om aftenen den 29. juni.

Universitetet organiserer en bus afhentning fra Reykjavik til Bifröst den 28. juni kl 18.00, så deltagerne rådes til at bestille deres flybilletter til ankomst i Island den 27. juni eller 28. juni.

Deltagerne rådes til at bestille deres flybillet fra Island efter 14:00 den 14. juli. Lufthavnstransporten ankommer til lufthavnen omkring kl 14.00 den 14. juli.... [-]

Island Borgarnes
June 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bifröst University

Formålet med dette kursus er at øge generel opmærksomhed om kønsaspektet og kvinders kvinder står overfor, når man klatrer virksomhedens stige og giver deltagerne effekti ... [+]

Ledelse og ligestilling i det 21. århundredeBifröst University Island29. juni - 20. juli

Det er en velkendt kendsgerning, at kvinder er underrepræsenteret i øverste tierrolle, fx i erhvervslivet, politik og akademi, områder, der derved udgår en stor ressource af lederskabspotentiale. Manglende mangfoldighed med hensyn til køn, race, religion og andre aspekter er derfor et hav af tabte muligheder og et generelt tab med hensyn til økonomisk vækst og generel samfundsmæssig velfærd. Kernen i dette kursus drejer sig om lederskab og lederskabsteorier i kønssammenhæng.

I den internationale politiske debat betragtes Island som et glimrende eksempel på succes med hensyn til ligestilling mellem mænd og kvinder, der ofte betragtes som »ligestillingsparadiset« og vil blive diskuteret særligt i forhold til andre lande og dele af verden. Forskning har vist, at virksomheder og institutioner, der er inkluderende hvad angår lederskab og styring, er bedre end andre, der ikke demonstrerer den samme mangfoldighed. Der er endvidere en sammenhæng mellem ligestilling mellem mænd og kvinder og niveauet for samfundsmæssig velfærd.... [-]

Island Borgarnes
June 2019
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bifröst University

Sommerskolen ligger i det naturlige paradis af Bifr ... [+]

Summer School 2019 Program

Sommerskolen ligger i det naturlige paradis af Bifröst Village på Vest-Island, lige mellem en vulkan og en gletscher. Studerende indkvarteres i komfortable enkelt- og dobbeltværelser på programmets smukke campus ved kysten af ​​søen Hreðarvatn.

Det tre-ugers program (8 ECTS / 4 US Credits) tilbyder ledelsesstudier på højt niveau med vægt på bæredygtighed.

Sommerskolen finder sted fra 13. juli til 3. august 2019.

Sommerskolen giver eleverne lederskabsuddannelse og forbereder dem på de udfordringer, som fremtidige ledere står overfor.

Her kan du se nogle udtalelser fra studerende: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Island Borgarnes
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Hjemmeside
Telefonnummer
+354 433 3000