eBSI Export Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

eBSI Export Academy er glade for at annoncere lanceringen af ​​vores gratis certifikat program 'Introduktion til international handel og e-handel ", som er en kort program af kurser designet til at give et fundament viden om det grundlæggende i at eksportere og forberede deltagerne til yderligere undersøgelse inden eBSI Export Academy mere avancerede programmer.

Programmet dækker følgende - Introduktion til Eksport - Introduktion til international handel - Internationale Betalingsmåder - Introduktion til eBusiness og Internet Marketing Du kan tilmelde dig Introduktion til International Trade & eBusiness program på eBSI Kursusbestilling Side og programmet er designet, at du skal være i stand til at fuldføre det over en weekend, hvis du ønsker det.

Ved afslutningen af ​​dette program, vil du blive belønnet med et certifikat for færdiggørelse, som du kan downloade og printe dine optegnelser og CV.

En ekstra fordel af denne gratis certifikat program er, at du så vil have gennemført fire ud af de 42 lektioner om ITS Akkreditering Program allerede fordi vi holder dit kursus resultater til fremtidig brug i det fulde program!

Du er velkommen til at dele dette kursus med dine venner, feedback hidtil på de indgående kurser har været fremragende med tæt på 1000 mennesker, der har tilmeldt sig denne gratis kursus hidtil! Det er en stor mulighed for at afprøve kurset metoden, før man investerer i yderligere undersøgelser.

Hvis du vil vide mere om eBSI Export Academy og dens avancerede Handel, Trade Finance og Internet Marketing Certificate Programs velkommen til at besøge http://www.ebsi.ie

Placeringer

Ireland Online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ireland Online, Irland

Programmer

Denne skole tilbyder også: