Limerick City College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Limerick City College

Limerick City College er en selvejende institution for lokale og internationale studerende. Studerende, der fuldføre deres studier på Limerick City College kan udvikle sig til videregående studier i irske, britiske og amerikanske universiteter eller sikre en vellykket karriere i en række forskellige områder. Samt opretholde høje akademiske standarder og levere kvalitet undervisning, er Limerick City College kendt for sin hurtige reaktion på udviklingen uddannelsessystemer på det globale marked.

Etableringen af ​​kollegiet i det sidste år har været meget spændende, og det ideelle centrale beliggenhed i byen med state-of-the-art faciliteter, sikrer, at vores studerende har en rummelig og alsidig læringsmiljø.

Limerick City College har til huse i en moderne facilitet, som huser biblioteket og læring ressourcecenter, en ti terminal internet laboratoriet og state-of-the-art klasseværelser. Der er en række rekreative faciliteter inden for gåafstand samt cafeer og on-campus forfriskninger og fælles værelse faciliteter af.

Alle kurser følger kravene i de relevante irske og britiske undersøgelse og føre til kvalifikationer, der tildeles af faglige organer eller grader, der tildeles af de respektive universiteter. Hvert kursus er nøje udvalgt for sin relevans for handel og industri og for dens internationale anerkendelse som bevis for faglige kvalifikationer.

Den studerende fokus er en, der er en virkelig irsk perspektiv, og vi ser frem af indbydende studerende fra alle dele af kloden, der sikrer et mangfoldigt fagligt miljø.

Studerende ind i kollegiet nyder hvert praktisk incitament til at lykkes. Limerick City College er bemandet af vejledere af højeste kvalitet, og alle studerende har adgang til en imponerende række af specialiserede undervisning hjælpemidler, herunder audiovisuelt udstyr og moderne edb-faciliteter. Undervisere er valgt ikke kun for deres tekniske færdigheder, men også for deres evne til at formidle deres viden til andre. De er underholdende og venlige, og altid gøre deres bedste for at sikre, at kurset er så behageligt som muligt. I en sådan progressiv miljø studerende opdage en ny interesse i at lære, og nye afsætningsmuligheder for deres naturlige potentiale.

Kollegiet er stolte af at præsentere det faciliteter og at meddele, at alle klasseværelser uafhængigt har kontrolleret opvarmning og air-condition komplet med whiteboards og digitale projektorer (som er knyttet til kollegiet computernetværk), et computerrum udstyret med den nyeste fladskærms-teknologi , et omfattende bibliotek med læsesal udstyret med computer terminaler til elektronisk indlæring, internetadgang og WiFi, studerende tjenester officer og elev fælles rum.

Placeringer