Læs den officielle beskrivelse

Vi er med rette stolte over vores elever og de resultater, de har opnået tidligere, hvilket har gjort det muligt for dem at følge videre kurser i universiteter i ind-og udland. Ud over dette har mange udviklet sig til Institut for Teknologi og andre højere læreanstalter gennem Higher Education Links Scheme og Cork Colleges Progression links. Jeg opfordrer dig til at kontakte kollegiet for at få mere detaljerede oplysninger om ethvert kursus, du er interesseret i.

Vælg klogt og husk, at vi står til rådighed for at tilbyde yderligere råd. Dette er din nye begyndelse - din rejse. Ved at vælge Kinsale College du taget det første vigtige skridt.

Liz Moynihan - Direktør

College faciliteter

Kinsale College fortsætter med at vokse og forbedre for at imødekomme behovene hos sine studerende; kollegiet faciliteter afspejler denne vækst.
Kollegiet har en målrettet indretning til at rumme studerende involveret i drama i form af det imponerende amfiteater. De professionelle kokende studerende træner i et professionelt køkken og en 16-retters restaurant. Bæredygtig Gartneri / Permaculture-studerende har adgang til markedshave, to poly-tunneler og kollegiet til dyrkning af urter, grøntsager, frugt, nødder og blomster. Studerende, der er involveret i teknologikurser, bruger Apple Mac-computere og up-to-date software.
Kunststuderne nyder mørkekammerets faciliteter og adgang til The Mill i Kinsale til deres udstilling på slutningen af ​​året. Alle elever har adgang til et overvåget computerrum til studier og opgaver, computerrummet har trykkerier samt gratis internet. Der er også gratis parkeringsfaciliteter til studerende på hoved campus i Kinsale. Alle kollegiums studerende nyder et varieret og livligt socialt liv i Kinsale, som har masser af pubber, natklubber og live-musiksteder.

College placering

Kinsale College har en misundelsesværdig beliggenhed i fisker- og turistbyen Kinsale, 25 km fra Cork City. Placeringen er kendt nationalt og internationalt for sine restauranter, markeder og fritidsaktiviteter.
Placeringen har påvirket væksten og udviklingen af ​​nogle af kollegiets hjørnestenskurser - Friluftsliv, Bæredygtig Gartneri (Permaculture) og Professional Cookery. For internationale studerende er det værd at nævne, at Kinsale ligger ca. 20 km fra Cork International Airport og er også inden for nem pendling af Ringaskiddy Ferry Port. En regelmæssig bus opererer nu fra Cork City til Kinsale, hvilket gør det mere tilgængeligt end nogensinde før for dem, der rejser til kollegiet. Udlejning er tilgængelig i landsbyen for akademiske år og huse / værelser er ofte annonceret på college opslagstavle.

Kommunikation

Kommunikation er et obligatorisk modul på de fleste niveau 5 kurser og nogle niveau 6 kurser. Det er en grundlæggende færdighed, der er nyttig og vigtig i alle aspekter af liv og arbejde.
Efter afslutningen af ​​dette modul vil eleverne have forbedret de centrale færdigheder i at tale, lytte, læse og skrive såvel som ikke-verbal og visuel kommunikation. Erhverv og kreativ skrivning, gruppedeltagelse, interview og præsentation færdigheder er alle dækket. Kommunikationsteknologi har stor indflydelse på vores liv, og eleverne vil lære om de centrale problemer, der påvirker dem.
Informationsindsamling som forskningsfærdigheder vil blive dækket, og i sidste ende vil eleverne udvikle deres tillid til at formidle og fortolke mening effektivt i tale og skrivning.
Modulet undervises på en livlig, kreativ og interaktiv måde, og aktiv deltagelse og klassebidrag tilskyndes.

Arbejdserfaring / Arbejdspraksis

  • Arbejdserfaring: Studerende vil ansøge om og tilbringe mindst 10 dage på erhvervserfaring i en placering relateret til deres studium. Nogle af de bedste læring finder sted under denne oplevelse, som giver chancen for ægte hands-on aktiviteter og opgaver. Studerende holder en journal over deres aktiviteter og reflekterer over deres præstationer. Planlægning og forberedelse omfatter fremstilling af dokumenter som et aktuelt CV, ansøgningsskrivelse, en færdighedsrevision, en karriereplan og en analyse af den industri / sektor, der studeres. Arbejdsrelateret lovgivning vil blive dækket for at sikre, at eleverne forstår deres rettigheder og ansvar. Arbejdspladsvejlederen udarbejder en vurderingsform baseret på den studerendes præstationer.
  • Arbejdspraksis: Studerende, der gennemfører dette modul, vil ansøge om og tilbringe mindst 40 dage i en organisation i forbindelse med deres studieforløb. De vil holde regnskab over deres daglige aktiviteter og evaluere og reflektere over deres præstationer.
Forskningen vil blive gennemført i en organisation, dens struktur, funktioner, politikker mv. Arbejdsrelateret lovgivning vil blive dækket for at sikre, at eleverne forstår deres rettigheder og ansvar. Arbejdspladsen arbejdsgiveren vil udfylde en vurderingsform baseret på den studerendes præstationer.

Internationale studerende

Kinsale College bifalder ansøgere fra alle dele af verden. Vi værdsætter den kulturelle mangfoldighed og rigdom, som internationale studerende bringer til kollegiet. Denne side har til formål at hjælpe internationale studerende, der ønsker at studere på kollegiet.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kinsale College

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale ... [+]

Bæredygtig Havebrug / Permakultur

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale har en stærk tradition for mad og landbrug, samt giver et nær-idyllisk miljø for at udforske økologi og det naturlige miljø. Kurset er en blanding af klasseværelsesbaserede samtaler, praktiske aktiviteter, besøg på stedet, masterklasser fra en række besøgende specialister og gruppeprojektarbejde.

Om kurset

Bæredygtig gartneri / Permaculture er et videnskabsbaseret kursus, der tilbyder en praktisk og bred læringserfaring i et unikt og blomstrende college-fællesskab. Kinsale har en stærk tradition for mad og landbrug, samt giver et nær-idyllisk miljø for at udforske økologi og det naturlige miljø. Kurset er en blanding af klasseværelsesbaserede samtaler, praktiske aktiviteter, besøg på stedet, masterklasser fra en række besøgende specialister og gruppeprojektarbejde. De praktiske aspekter af kurset er:... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kinsale College

Dette kursus er designet til studerende, hvor engelsk ikke er deres modersmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikation og omfatter omfattende arbejde med grammatik, ordfor ... [+]

Lær engelsk i Kinsale

Dette kursus er designet til studerende, hvor engelsk ikke er deres modersmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikation og omfatter omfattende arbejde med grammatik, ordforråd, udtale og evnen til at lytte, tale, læse og skrive.

Nyt ordforråd spiller en stor rolle i dette kursus, og vores ekspertlærere sikrer, at du er forberedt på arbejde eller fremme din uddannelse, da du bedre kan bruge engelsk mere præcist, effektivt og med større selvtillid.

Vi byder alle nationaliteter velkommen til vores meget forskelligartede college campus for at forbedre din engelsk!

Om kurset

Dette kursus er designet til studerende fra udlandet, der ønsker at forbedre deres engelske færdigheder i at tale, skrive, lytte og læse. Studerende vil forbedre deres grammatik, ordforråd og udtale. Modtag vejledning om brugen af ​​at tale i hverdagssituationer og forbedre talet og skriftlig flydelse gennem at udtrykke dig selv i små gruppediskussioner. Ideel til studerende, der ønsker at få beskæftigelse eller fremskridt i videreuddannelse og tredje niveau i Irland.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kinsale College

Niveau 5 Multimedieproduktionskursus giver en grund til de værktøjer og teknikker, der bruges til at arbejde på tværs af en række sektorer. Fra interaktive medier, video ... [+]

Multimedieproduktion

Niveau 5 Multimedieproduktionskursus giver en grund til de værktøjer og teknikker, der bruges til at arbejde på tværs af en række sektorer. Fra interaktive medier, video produktion, lydproduktion og grafisk design færdigheder, har kandidater fra Multimedia Production kursus flere muligheder end nogensinde før.

Om kurset

Niveau 5 Multimedieproduktionskursus giver en grund til de værktøjer og teknikker, der bruges til at arbejde på tværs af en række sektorer. Fra hjemmesider, reklame, billedbehandling eller animation har kandidater fra Multimedia Production-kurset flere muligheder end nogensinde før.

Størstedelen af ​​arbejdet på kurset er praktisk snarere end teoribaseret, derfor får eleverne mulighed for at producere varierede og betydelige porteføljer.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kinsale College

Denne fuldtidspris fører til et QQI niveau 5 certifikat efter et år. Kurset er struktureret for at give de studerende en høj standard af træning og vurdering, der fører t ... [+]

Tidlig barndomspleje og uddannelse

Denne fuldtidspris fører til et QQI niveau 5 certifikat efter et år. Kurset er struktureret for at give de studerende en høj standard af træning og vurdering, der fører til anerkendt kvalifikation for dem, der ønsker at arbejde i børnepasningssektoren på en række områder som; arbejder med barnet i en barnehave, førskole eller med et barn med et specifikt behov.

Om kurset

Denne fuldtidspris fører til et QQI niveau 5 certifikat efter et år. Kurset er struktureret for at give de studerende en høj standard af træning og vurdering, der fører til anerkendt kvalifikation for dem, der ønsker at arbejde i børnepasningssektoren på en række områder som; arbejder med barnet i en barnehave, førskole eller med et barn med et specifikt behov. Kurset er også designet til dem, der har til hensigt at forfølge videreuddannelse i børnepasningssektoren i Institut for Teknologi og Universiteter. Studerende tilbringer fire dage om ugen i skolebaseret træning og 120 timers arbejdserfaring. Erhvervserfaringen overvåges, så den studerende får løbende konstruktiv feedback. Den studerende fra dette kursus vil være kvalificeret til at arbejde selvstændigt med børn, i en vuggestue eller legeskole indstilling.... [-]

Irland Kinsale
Kontakt skolen
Engelsk
1 år
på universitet
Læs mere på dansk