Irish College of English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Irish College of English

Kvalitet English Language School i Dublin, Irland

Voksen & Junior engelsk Kurser i Beautiful Malahide på Dublins Coastline

Irish College of English

En prisbelønnet kvalitet Uddannelse Provider, blev The Irish College of English Language School etableret i 1992.

Vi er Anerkendt af Department of Education som havende året rundt usædvanlige engelske skoler til undervisning i engelsk som fremmedsprog. Vi er også medlemmer af MEI, et organ, der fremmer kvalitet Uddannelse i Irland og Forudsat Learner Protection.

På forkant med vores skole etos er at få vores studerende lærer engelsk med en positiv elev oplevelse. I 2014 blev vi hædret af Malahide handelskammer med "Service Excellence Award" for en klar demonstration af fremragende og konsekvent kundeservice og i 2016 blev vi hædret med 'Organisation of the Year' Award. I 2015 var vi den første engelske sprogskole i Irland skal nomineret til Junior Kursus Study Travel Global Industry Star Award. I 2016 blev vi igen nomineret til denne pris, samt den engelske Sprogskole Europe Award.

Vi har to engelske skoler i Dublin. Vores skoler er i ideelle Dublin Steder herunder Malahide engelske School, Portmarnock English School og en Residential Sommer English Camp Glenstal Abbey, Limerick.

Som Small Professionelt Run engelske skoler, er vores kvalitet engelske Kurser kendt for deres ekspertise og fokus på Progression tilbyder stor værdi for pengene. Vi har fuld og Deltid kurser for voksne hele året rundt og velkommen skoleklasser hele året, og vi er specialiserede i engelsk kurser for børn og teenagere gennem vores Junior English Language sommerlejre.

Hvorfor vælger at studere i vores English Language School?

  • Fremragende Student Experience - Award Winning English School i Dublin.
  • Kvalitet engelske Kurser - Indregnet af Institut for Uddannelse og medlemmer af MEI.
  • Perfekt Coastal Dublin Steder Malahide & Portmarnock - Dublin Airport (10 minutter), Dublin City Centre (20 minutter).
  • Malahide - Ideel til børn & teenagere - Malahide er en af Dublins mest velhavende og Safe Towns.
  • Positiv kundeoplevelsen - Vores fremragende feedback "Bedste Junior Summer Camp Experience i Irland«.
  • Gå til skolen - Unikt alle vores Kvalitet Host Family Indkvartering er i gåafstand fra skole.
  • Prestigefyldt Kostskole - Vores nye Junior Residential programmet på Glenstal Abbey.
Irish College of English

Deltag os i 2017 og opleve en lille skole Føl og venlig atmosfære, hvor individuelle behov kan opfyldes. Vores fokuserede Junior Camps i juni, juli og august 2017 tilbyde børn og teenagere mulighed for at fordybe sig i sproget og vende hjem med en større flydende og kærlighed til engelsk. Dette vil hjælpe dem med at nå deres studie mål og forbedre fremtidige karrieremuligheder. Vores ideelle beliggenhed i Malahide byder på en sikker og smukke omgivelser seaside for enhver undersøgelse ophold. Vi er inden for nem adgang alle Dublins seværdigheder gør os til et godt valg for en engelsk sprogskole i Dublin.Den irske College of English anerkendes af ACELS, en service af kvalitet og kvalifikationer Irland, for engelsk Sprogundervisning (ELT).

Irish College of English

Placeringer

Dublin

Address
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, County Dublin, Irland

Limerick

Address
Glenstal Abbey
Co. Limerick

Limerick, Amt Limerick, Irland