Læs den officielle beskrivelse

Irish College of English

Kvalitet English Language School i Dublin, Irland

Voksen & Junior engelsk Kurser i Beautiful Malahide på Dublins Coastline

Irish College of English

En prisbelønnet kvalitet Uddannelse Provider, blev The Irish College of English Language School etableret i 1992.

Vi er Anerkendt af Department of Education som havende året rundt usædvanlige engelske skoler til undervisning i engelsk som fremmedsprog. Vi er også medlemmer af MEI, et organ, der fremmer kvalitet Uddannelse i Irland og Forudsat Learner Protection.

På forkant med vores skole etos er at få vores studerende lærer engelsk med en positiv elev oplevelse. I 2014 blev vi hædret af Malahide handelskammer med "Service Excellence Award" for en klar demonstration af fremragende og konsekvent kundeservice og i 2016 blev vi hædret med 'Organisation of the Year' Award. I 2015 var vi den første engelske sprogskole i Irland skal nomineret til Junior Kursus Study Travel Global Industry Star Award. I 2016 blev vi igen nomineret til denne pris, samt den engelske Sprogskole Europe Award.

Vi har to engelske skoler i Dublin. Vores skoler er i ideelle Dublin Steder herunder Malahide engelske School, Portmarnock English School og en Residential Sommer English Camp Glenstal Abbey, Limerick.

Som Small Professionelt Run engelske skoler, er vores kvalitet engelske Kurser kendt for deres ekspertise og fokus på Progression tilbyder stor værdi for pengene. Vi har fuld og Deltid kurser for voksne hele året rundt og velkommen skoleklasser hele året, og vi er specialiserede i engelsk kurser for børn og teenagere gennem vores Junior English Language sommerlejre.

Hvorfor vælger at studere i vores English Language School?

  • Fremragende Student Experience - Award Winning English School i Dublin.
  • Kvalitet engelske Kurser - Indregnet af Institut for Uddannelse og medlemmer af MEI.
  • Perfekt Coastal Dublin Steder Malahide & Portmarnock - Dublin Airport (10 minutter), Dublin City Centre (20 minutter).
  • Malahide - Ideel til børn & teenagere - Malahide er en af Dublins mest velhavende og Safe Towns.
  • Positiv kundeoplevelsen - Vores fremragende feedback "Bedste Junior Summer Camp Experience i Irland«.
  • Gå til skolen - Unikt alle vores Kvalitet Host Family Indkvartering er i gåafstand fra skole.
  • Prestigefyldt Kostskole - Vores nye Junior Residential programmet på Glenstal Abbey.
Irish College of English

Deltag os i 2017 og opleve en lille skole Føl og venlig atmosfære, hvor individuelle behov kan opfyldes. Vores fokuserede Junior Camps i juni, juli og august 2017 tilbyde børn og teenagere mulighed for at fordybe sig i sproget og vende hjem med en større flydende og kærlighed til engelsk. Dette vil hjælpe dem med at nå deres studie mål og forbedre fremtidige karrieremuligheder. Vores ideelle beliggenhed i Malahide byder på en sikker og smukke omgivelser seaside for enhver undersøgelse ophold. Vi er inden for nem adgang alle Dublins seværdigheder gør os til et godt valg for en engelsk sprogskole i Dublin.Den irske College of English anerkendes af ACELS, en service af kvalitet og kvalifikationer Irland, for engelsk Sprogundervisning (ELT).

Irish College of English
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Irish College of English

Full-Time & deltidsuddannelser ... [+]

Vi tilbyder året rundt Adult engelske Kurser i vores Malahide School i Dublin, Irland. Vores English Language Colleges er Anerkendt af Institut for Uddannelse og kvalifikationer til Engelsk Sprogundervisning (ELT), og vi er medlemmer af MEI offer tilføjet Learner Protection. Vi tilbyder fuld tid engelske Kurser (15 og 20 timer om ugen) og Part-Time Evening engelske Kurser (5 timer om ugen). Progression er vores fokus og studerende evalueres med en placering test ved ankomsten og placeret i det korrekte niveau. Vi tilbyder alle niveauer fra før mellemliggende til avancerede, samt TIE & Cambridge Forberedelse Kurser. På kursets afslutning, alle studerende får Individuel Akademisk Feedback og et certifikat for opnåelse. Studerende, der kræver en undersøgelse visum til Irland kan registrere et kursus, herunder vores 1 år (25 uger undervisning) Full-Time engelsk kursus, og vi vil give de nødvendige dokumenter til en visumansøgning nødvendige for din engelsk kursus i Dublin.... [-]

Irland Dublin
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Irish College of English

På den irske College of English, tilbyder vi Intensive året rundt sprogskole i Dublin på vores Malahide School. Vores English Language Colleges er anerkendt af Institut f ... [+]

Full-Time engelske Kurser Dublin Året rundt Adult sprogskole i Dublin - Malahide Sikker Indskrivning med Learner Protection 15-25 (60 minutter) Timer Undervisningen pr uge. General engelsk, One to One Undervisningen. Smuk og Vibrant Dublin kystnære beliggenhed - Malahide - Kun 20 minutter fra Dublin City Centre. Niveauer fra Pre-Intermediate til Advanced. Kombiner en engelsk kursus med kvalitet Host Family indkvartering i gåafstand.

På den irske College of English, tilbyder vi Intensive året rundt sprogskole i Dublin på vores Malahide School. Vores English Language Colleges er anerkendt af Institut for uddannelse og videnskab for Undervisning i engelsk som fremmedsprog. Studerende kan tilmelde sig kurser fra 1 uge til 1 års varighed, og der er en fremragende blanding af nationaliteter i alle vores programmer. Vi har også opererer Learner Beskyttelse gennem vores medlemskab af MEI. Mange studerende kommer til Irland for en 2 - 4 ugers kursus med Host Family Overnatning til at forbedre deres engelsk i en fuld nedsænkning program, Andre kommer til vores 1 År Programmer at opleve studere og bor og arbejder på deltid i Irland.... [-]

Irland Dublin
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Irish College of English

11 - 17 årige juli 2017 ... [+]

Glenstal Abbey er en af ​​Irlands mest prestigefyldte Private kostskoler og har givet ekspertise inden for uddannelse i næsten 100 år. Skolen har en fremragende akademisk og sportslige ry og tiltrækker studerende nationalt og internationalt. Den irske College of English er privilegeret at partner med Glenstal Abbey og har eksklusiv adgang til campus og ejendom.

[-]
Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk