ICOT International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

ICOT College er en engelsk skole baseret i Dublin, Irland med otte års stor erfaring. Vi har været i stand til at fusionere skoleprocessen og elevoplevelsen for at lette den studerendes aktive deltagelse i og uden for klasseværelset.

Baseret på en masse forskning og investering forbedres kvaliteten af ​​vores tjenester hver dag. Vi tilpasser os til hver ny studerende og deres livserfaring. Mere end bare en engelsk skole, vi er her for at være en del af din drøm.

Mod en ny kultur kan være en udfordring, men det er hvordan og med hvem du møder denne udfordring med, der helt vil ændre din skæbne.


Vores vision og pædagogisk tilgang

Det er uddannelsespolitikken i ICOT College at hjælpe, styre og støtte alle vores sprogstuderende mod en fokuseret tilgang til at forbedre deres samlede niveau af kompetence på det engelske sprog.

Vores mål er at give alle vores elever en pædagogisk oplevelse baseret på kommunikativ metodeundervisning, lærercentreret, der kan forberede eleverne til deres faglige og sociale udvikling. Vi støtter vores elever for at maksimere oplevelsen af ​​nedsænkningssprog.


Vores mission

Vores mission på ICOT er at garantere den højeste kvalitet af undervisningen med en moderne og effektiv metode og at give den bedste kulturelle erfaring for at lede vores studerende til personlige og akademiske præstationer.


Vores værdier

  • Den velfærd og unikke oplevelse hos vores studerende
  • Udbyder den højeste kvalitet uddannelse
  • Innovation


ICOT Dublin

Dublin ligger i provinsen Leinster på Irlands østkyst. Dublin har et byområde befolkning på 1.173.179. Et af de mest økonomisk voksende steder i Europa er Dublin en stor mulighed for at investere i din fremtid.

ICOT ligger i hjertet af Dublin, foran O'Connell Bridge. Det vil gøre dit daglige liv i Dublin lettere. En Luas stopper lige foran skolen. Hvis du leder efter et busstoppested, er der masser af dem rundt. Kun 5 minutters gang væk finder du dig selv i Temple Bar-området. Og det er ikke alt! En privilegeret ICOT-beliggenhed giver dig mulighed for hurtigt at nå irske statsbygninger, museer, universiteter og biblioteker.

De indbydende værelser afslører et behageligt rum med tv's højkvalitets højttalere, komfortable stole og wi-fi. Udover engelske klasser har vi et stort antal ekstra lektioner, der er gratis. I vores kantine kan du købe mad og sidde komfortabelt, mens du nyder dit måltid. Der er en mikrobølgeovn og el-kedel til at bruge. Du vil også finde et bibliotek og computere for din bekvemmelighed. Derudover har et bibliotek en samling, som du kan bruge og høre.


ICOT Cork

Cork er en by i det sydvestlige Irland, i provinsen Munster, som havde en befolkning på 125.622. Cork er den næststørste by i Irland, med en atmosfære traditionel og meget velkommen.

Mens du studerer på ICOT, Cork, får du mulighed for at udforske Cork by og amt med udflugter arrangeret til forskellige lokale attraktioner og selvfølgelig til vores berømte irske pubber. Prøve Corks musik og kultur, samtidig med at du udøver den engelsk, du lærer på kollegiet.

Der er så mange ting at lave og se i Cork, og de er alle inden for gåafstand fra College!

Hvis du er en foodie, kan du besøge det verdensberømte engelske marked, som ligger 3 minutters gang fra College. Rundt om hjørnet fra Det engelske marked er Patrick Street, som er et shoppers paradis. Hvis du nyder at besøge historiske bygninger, er Elizabeth Fort, St. Finbarrs katedral og de berømte Shandon Bells også i nærheden. Hvis kunst og kultur er din kop te, kan du gå til Crawford Gallery eller The Opera House

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursus: Generel engelsk

på universitet 1 - 25 uger Åben tilmelding Irland Dublin Cork

Den generelle engelsk kursus er en af ​​de mest almindelige klasser for dem, der gerne vil forbedre engelsktalende, skrive og lyttefærdigheder. Når du ankommer, vil du tage en placeringstest og placeres i overensstemmelse hermed baseret på dit CEFR-niveau. Klasser starter hver mandag på en løbende tilmelding. Der er ingen tidsbegrænsning for, hvor længe du skal forblive på et niveau, men generelt skal du være klar til at gå op efter ca. 12 uger når du starter et niveau. Ugentlige fremskridtstest og overvågning fra lærere vil hjælpe dig med at udvikle dine evner. [+]

Tempo (Fuldtid, Deltid eller Combo): 15 timer pr. Uge klasserNiveau: Begynder til dygtigBeliggenhed: To enheder i Dublin og en enhed i CorkKlasser starter hver mandag på en løbende tilmelding.Priser: Ikke fastsat som prisen afhænger af, hvor længe den studerende bliver hos osVarighed: Ifølge elevens valgUndervisningssprog: Engelsk Sprog - Der er ekstra aktiviteter til spanskundervisning og italiensk undervisning en gang om ugen

Den generelle engelsk kursus er en af ​​de mest almindelige klasser for dem, der gerne vil forbedre engelsktalende, skrive og lyttefærdigheder. Når du ankommer, vil du tage en placeringstest og placeres i overensstemmelse hermed baseret på dit CEFR-niveau. Klasser starter hver mandag på en løbende tilmelding. Der er ingen tidsbegrænsning for, hvor længe du skal forblive på et niveau, men generelt skal du være klar til at gå op efter ca. 12 uger når du starter et niveau. Ugentlige fremskridtstest og overvågning fra lærere vil hjælpe dig med at udvikle dine evner.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 28 Westmoreland Street
2 Dublin, County Dublin, Irland

Adresse, linje 1 88 Capel Street
1 Dublin, County Dublin, Irland

Adresse, linje 1 The Arch, 11 Drinan Street
Cork, County Cork, Irland