Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Engelsk Sprog Irland - en MEI akkrediteret skole i det solrige Sydøst for irland. Vi er klar til at dele vores kvalitet engelsk timer, Vores kultur og vores omsorg og opmærksomhed i en vidunderlig landlige omgivelser med nogle bylignende distraktioner - hvis du leder efter nogle!

Med bjerge, herlig landskab og flod dale alle tæt på hånden, County Carlow Er værd at opdage og udforske. Mod et smukt landskab vil besøgende til Carlow i Irlands solrige sydøstlige øde opdage en fantastisk ferieoplevelse spændende udendørs eventyr, traditionelt landligt liv, pulserende shopping og en rig kulturarv.

Grundlagt i 2000 af lærere og forældre, Ruth & Terry Coffey; Engelsk sprog Irland (ELI) er en Sprogundervisning i verdensklasse Suppleret af 300 hundrede lokale værtsfamilier Dedikeret til at hjælpe hver elev til at nå deres fulde potentiale gennem immersiv læring og vejledning til højere læreanstalter.

ELI University Graduate instruktører skabe en personlig læringserfaring, der involverer elever i aktive læringsmetoder, der forbedrer deres selvværd, selvtillid, evne til at tænke kritisk og udtrykke sig kreativt.

Vores lidenskab er at levere en bedre læring og kulturel oplevelse i et liv med en følelse af irsk varme, venlighed og sjov.

Alle lærere er universitetsstuderende kvalificerede til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Mange har lært i udlandet og bringer en bred vifte af akademiske og livserfaringer til klasseværelset. Deres fokus er på kvalitetsindlæring i en personlig, afslappet og venlig atmosfære.

Undervisningsmetoder

ELI-træning er fokuseret på lærers behov og specifikke kurser er specialbyggede. Klasser er designet til at udvikle gode kommunikationsevner gennem en kombination af interaktive og strukturelle tilgange. Vi er stolte af vores kommunikative læringsmetode.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

English Language Ireland

På vores generelle engelskkursus kommer du til at tale meget! Klasserne er gode til studerende og fagfolk. Du har 20 timer hver uge for at fokusere på dine behov. Forbedr ... [+]

På vores generelle engelskkursus kommer du til at tale meget! Klasserne er gode til studerende og fagfolk. Du har 15 timer hver uge for at fokusere på dine behov. Forbedre dit niveau, få nye internationale venner og nyd gratis forfriskninger ved morgenferie. Vores små grupper garanterer personlig opmærksomhed for alle vores elever. Så kom og øve din engelsk i Carlow, en vidunderlig irsk by i Irlands gamle øst.

Hvad kan du forvente?

Klasser fokuseret på flydende, ordforråd og gruppearbejde 15 timers undervisning hver uge Start dit kursus på enhver dag, du vil have! Gratis Wi-Fi + Self-Access Study GRATIS kursusmaterialer Løbende support og feedback fra dine lærere Venlig og hjælpsom hjælp med at bo i Irland Part Time ... [-]
Irland Carlow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, IE
Social Media