English Language Ireland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Engelsk Sprog Irland - en MEI akkrediteret skole i det solrige Sydøst for irland. Vi er klar til at dele vores kvalitet engelsk timer, Vores kultur og vores omsorg og opmærksomhed i en vidunderlig landlige omgivelser med nogle bylignende distraktioner - hvis du leder efter nogle!

Med bjerge, herlig landskab og flod dale alle tæt på hånden, County Carlow Er værd at opdage og udforske. Mod et smukt landskab vil besøgende til Carlow i Irlands solrige sydøstlige øde opdage en fantastisk ferieoplevelse spændende udendørs eventyr, traditionelt landligt liv, pulserende shopping og en rig kulturarv.

Grundlagt i 2000 af lærere og forældre, Ruth & Terry Coffey; Engelsk sprog Irland (ELI) er en Sprogundervisning i verdensklasse Suppleret af 300 hundrede lokale værtsfamilier Dedikeret til at hjælpe hver elev til at nå deres fulde potentiale gennem immersiv læring og vejledning til højere læreanstalter.

ELI University Graduate instruktører skabe en personlig læringserfaring, der involverer elever i aktive læringsmetoder, der forbedrer deres selvværd, selvtillid, evne til at tænke kritisk og udtrykke sig kreativt.

Vores lidenskab er at levere en bedre læring og kulturel oplevelse i et liv med en følelse af irsk varme, venlighed og sjov.

Alle lærere er universitetsstuderende kvalificerede til at undervise i engelsk som fremmedsprog. Mange har lært i udlandet og bringer en bred vifte af akademiske og livserfaringer til klasseværelset. Deres fokus er på kvalitetsindlæring i en personlig, afslappet og venlig atmosfære.

Undervisningsmetoder

ELI-træning er fokuseret på lærers behov og specifikke kurser er specialbyggede. Klasser er designet til at udvikle gode kommunikationsevner gennem en kombination af interaktive og strukturelle tilgange. Vi er stolte af vores kommunikative læringsmetode.

Placeringer

Carlow

Address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, Amt Carlow, Irland