Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi

Ønsker du at studere engelsksprogskurser i en af ​​de smukkeste, pulserende og hyggeligste byer i Irland? Så velkommen til Direct English Ireland, beliggende i hjertet af Cork City i det sydvestlige Irland. På Direct English Ireland vil du modtage engelskkursus af høj kvalitet fra højt kvalificerede indfødte engelsklærere. Fra dag 1 vil du blive placeret i en klasse, der passer til dit niveau og vil få tillid til det engelske sprog. Vi tilbyder engelske sprogklasser på ni forskellige niveauer, fra begyndere til avancerede, kombineret med sociale aktiviteter / kulturelle udflugter, der har til formål at forbedre dine engelsksprogede færdigheder, samtidig med at du kan opleve, hvad dette vidunderlige land og by har at byde på.

Vi er den første afdeling af Direct English i Irland. Direct English er en af ​​de førende franchises i ELT-industrien. Direct English er i drift i mere end 25 lande verden over. Vores kurser er godkendt af afdelingen for uddannelse og INIS for internationale studerende.

Hvad vi gør

Direct English bygger din tillid fra dag et og er det mest effektive sprogsystem for alle, der ønsker at lære engelsk. Med ni niveauer at vælge imellem tilbyder Direct English flere valg end noget andet engelsksprogligt træningssystem. Vi opfordrer dig til at tale engelsk fra din allerførste klasse. Ikke klasseværelse engelsk, men sproget for virkelige situationer.

Vi vil også bidrage til at lette dit flyt til Irland og sikre, at det er en smidig og nem proces. Vi tilbyder assistance i kursusvalg, VISA applikationer og administration, sygesikring, transport og indkvartering. Vi er stolte af den personlige service, vi leverer til hver af vores studerende, og hjælper dig så godt som muligt både før og under dit ophold i Irland.

Direkte engelske ressourcer

Fra dag 1 lærer og praktiserer du dine engelsksprogede færdigheder gennem en unik kombination af personlig studie, tutorials og samtale klasser. Vores kursusmateriale dækker hverdagsscenarier, så du lærer ægte engelsk til den virkelige verden. Hvert niveau af dit kursus dækker en bred vifte af læringsressourcer for at holde dig interesseret og motiveret.

Kursusmaterialet for hvert niveau omfatter:

  • En introduktionsmanual
  • En kursusbog
  • En ledsagerbog
  • En pc-video disk
  • 9 lyd-cd'er
  • En multimedie-cd-rom

Vores mission

Læring er og burde være sjovt! Vi tror virkelig det her på Direct English. Vi leverer den allerbedste engelske sprogundervisning, men gør det på en sådan måde, som eleverne har det sjovt i processen. Vi er forpligtet til at udvikle alle fire sprogfærdigheder (læsning, skrivning, tale og lytning) og også at introducere og fremme den kulturelle og historiske arv på øen Irland.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Direct English

teamwork Social English Præsentationer Forhandling Læringsudbyttet BULATS ... [+]

teamwork Social English Præsentationer Forhandling Læringsudbyttet BULATS [-]
Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Direct English

... [+]

Cambridge English Gratis WiFi adgang Gratis WiFi adgang [-]
Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Direct English

... [+]

Dette kursus omfatter en kombination af engelsksprogede tutorials, samtale klasser og sociale / kulturelle aktiviteter. Ved bestået hvert niveau modtager du et direkte engelsk certifikat for præstation.

I slutningen af ​​det akademiske år vil du sidde en ekstern eksamen, der passer til dit niveau. Du vil modtage et andet certifikat efter afslutningen af ​​denne eksamen. Prøven du sidder vil blive drøftet med dig i starten af ​​dit kursus, da de 25 uger indeholder nogle specifikke eksamensforberedelsesklasser.

Eksamen : Cambridge eller Trinity College London eller TIE (eller hvis nogen ønsker at sidde IELTS det kan arrangeres)... [-]

Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Direct English

Kurset er designet til voksne med et højt niveau af engelsk, der ønsker at bruge engelsk mere præcist og flydende. Grammatik og ordforråd undervises og forklares grundig ... [+]

Mulighed 1

Programvarighed : 25 uger Undervisning Varighed : 15 timer om ugen Kursets startdatoer : (hver uge)

Alternativ-2

Programvarighed : 25 uger Undervisning Varighed : 20 timer pr. Uge Kursets startdatoer : (hver uge)

Vi tilbyder en 25 ugers engelsksprogskursus, der tager dig gennem niveau 7 & 8 & Business English af Direct English Sprog og IELTS eksamen forberedelse.

Ved bestået hvert niveau modtager du et direkte engelsk certifikat for præstation.

I slutningen af ​​det akademiske år vil du aflægge en ekstern eksamen. Du vil modtage et andet certifikat efter afslutningen af ​​denne eksamen.

[-]
Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Direct English

Kurset er designet til voksne, der ønsker at bruge engelsk præcist og flydende. Grammatik og ordforråd undervises og forklares grundigt, og alle fire færdigheder til at ... [+]

(Begynderkursus A1 & A2) Akademisk Årsprogram

Mulighed 1

Programvarighed : 25 uger Undervisning Varighed : 15 timer om ugen Kursets startdatoer : (hver uge)

Alternativ-2

Programvarighed : 25 uger Undervisning Varighed : 20 timer pr. Uge Kursets startdatoer : (hver uge)

Vi tilbyder en 25 ugers engelsksprogskursus, der tager dig gennem niveau 1, 2 og 3 i det direkte engelske sprogsystem. Niveau 1-3 er de transaktionsmæssige og funktionelle faser. Du vil lære grundlæggende sprog og struktur for at kunne gøre ting, du skal gøre dagligt så hurtigt som muligt.

Dette kursus omfatter en kombination af engelsksprogede tutorials, samtale klasser og sociale / kulturelle aktiviteter. Ved bestået hvert niveau modtager du et direkte engelsk certifikat for præstation.... [-]

Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
25 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Direct English

Under IELTS-programmet vil du blive undervist i alt, hvad du behøver at vide for at kunne klare sig godt i testen. Vi har designet kurset til at omfatte alle elementer i ... [+]

IELTS

Det internationale engelske sprogtestsystem, eller IELTS, som det er mere almindeligt kendt, er et testsystem designet til nøjagtigt at vurdere sprogkvaliteten hos kandidater, der skal studere eller arbejde i et engelsktalende land. IELTS er ofte påkrævet for adgang til universitet i lande som Australien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien og USA, og det anerkendes også af faglige organer for beskæftigelse, indvandringsmyndigheder og andre offentlige myndigheder.

Hvad er formatet for IELTS testen?

Der er to typer IELTS-test - Akademisk eller Generel. Her på Direct English fokuserer vi primært på den akademiske test, da det er nødvendigt for uddannelsesmæssige formål. Prøven er opdelt i fire dele - Lytte (30 minutter), Tal (15 minutter), skrive (60 minutter) og læsning (60 minutter), og det er taget over en to-dages periode.... [-]

Irland Cork
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Direct English Ireland