DIFC Ireland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DIFC tilbyder internationale studerende en vej til at studere i førende universiteter i hele Irland, Storbritannien, Østeuropa, Australien og USA ud over.

Men den kvalifikation er det mere end blot en vej.

Din tid med os, vil udstyre dig for universitetet og hjælpe dig videre til den rette University kursus for dig. Men det vil gøre så meget mere end, at så godt. Studere med DIFC er en oplevelse, der vil forberede dig til resten af ​​dit liv. Vi hjælper dig til at vokse som person og som Tænker - beriget med et netværk af venner, kontakter og erfaringer, der vil være med dig gennem din karriere.

Det gør vi ved at gå ud over, hvad du vil finde i andre fundament programmer. Vi støtter du ikke bare fagligt, men også personligt, så du er set, nyde hele oplevelsen og kan levere dit bedste.

Meget af dette skyldes, at vores folk og vores tilgang. Men vi kan ikke tage alle æren - noget af det er ned til Irland - en blomstrende og unikt land, der er et af de bedste steder i verden for at studere, for at gøre forretninger og at have det sjovt!

Etableret i 1999, har vi over 16 years'extensive erfaring i at hjælpe internationale studerende med succes videre til bachelor og postgraduate grader. Vi er nu den største uafhængige Foundation College i Irland.

DIFC er Irlands eksklusive levering center for NCUK International Foundation År og Pre-masters-programmer. Disse programmer er designet af førende universiteter i Storbritannien specielt til internationale studerende som et alternativ til A Niveauer og kvalitetssikres for at opfylde de højeste akademiske standarder.

Uafhængighed: At være en uafhængig Foundation program, vi hjælpe med at holde dine muligheder åbne. Det betyder, at du kan overveje vores fulde netværk af over 35 40 universitetspartnere for din uddannelse.

Succes: Alle studerende, der fuldføre vores Foundation programmer vil opnå et sted med en af ​​vores universitet partnere.

Excellence: Vores programmer er baseret på de højeste akademiske normer, hvilket betyder at du vil være et skridt foran flokken, når du starter din universitetsgrad.

Hvorfor studere en Foundation Programme?

Studerende fra mange lande uden for EU skal udfylde en "bro kursus", før de kan træde førende universiteter i Irland, Storbritannien eller andre steder. Andre studerende ønsker at gennemføre en del af deres internationale kandidatstudium i deres hjemland.

En vellykket gennemførelse af NCUK kurser udbudt af DIFC garanterer eleverne et sted på en universitetsuddannelse i en bred vifte af emner. Det betyder, at 100% af de studerende, der består denne program vil opnå en University placering.

Veje, der tilbydes af DIFC omfatter: Undergraduate: Medicin, Sundhedsvidenskab, Business / Law, teknik og teknologi eller videnskab Postgraduate: Forretning, Life Sciences and Engineering

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Graduate Diplomas » Se Foundation Year » Se kurser » Se Health Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Business & management - international fundament år

på universitet Fuldtid 7 - 9 måneder September 2019 Irland Dublin Cork Det Forenede Kongerige London + 3 mere

Ved en vellykket gennemførelse af dette kursus vil du være garanteret adgang til en bred vifte af Business Studies & Law uddannelser i Irland, Storbritannien og videre. [+]

Ved en vellykket gennemførelse af dette kursus vil du være garanteret adgang til en bred vifte af Business Studies & Law uddannelser i en af ​​vores partner universiteter. DIFC har over 40 universitet partnere i Irland, Storbritannien, det europæiske fastland, USA og Australien.

Vores partneruniversiteter erkende, at NCUK ify kurset opfylder deres adgangskrav til internationale studerende. Derfor 100% af de studerende, der bestå vores Foundation År program vil opnå en plads i en relevant grad med en af ​​vores partner universiteter.

Business & Management Foundation program giver en progression til universitetsstudier i Business, Regnskab, ledelse, jura og humaniora relaterede grader.... [-]


Engineering og teknologi - international fundament år

på universitet Fuldtid 7 - 9 måneder September 2019 Irland Dublin Cork Det Forenede Kongerige London + 3 mere

Forbered for indrejse teknik og teknologi kurser i vores partner universiteter i Irland og Storbritannien [+]

Forbered for indrejse teknik og teknologi kurser i vores partner universiteter i Irland, Storbritannien, USA og Australien.

Vores partneruniversiteter erkende, at NCUK ify kurset opfylder deres adgangskrav til internationale studerende. Vores partneruniversiteter erkende, at NCUK ify kurset opfylder deres adgangskrav til internationale studerende. Derfor 100% af de studerende, der bestå vores Foundation År program vil opnå en plads i en relevant grad med en af ​​vores partner universiteter.

Hvilke fag skal jeg studere?

engelsk til akademiske formål ESAP for Science and Engineering Studies Matematik for Engineering Science - to emner: kemi og fysik på 4 timer / uge hver IKT klasse Pastoral pleje / progression rådgivning ... [-]

Videnskaber - international fundament år

på universitet Fuldtid 7 - 9 måneder September 2019 Irland Dublin Cork Det Forenede Kongerige London + 3 mere

Den perfekte forberedelse kursus for internationale studerende i håb om at fuldføre en bred vifte af naturvidenskabelige uddannelser i hele Irland, Storbritannien, USA og Australien. [+]

Den perfekte forberedelse kursus for internationale studerende i håb om at fuldføre en bred vifte af naturvidenskabelige uddannelser i hele Irland, Storbritannien, USA og Australien.

Vores partneruniversiteter erkende, at NCUK ify kurset opfylder deres adgangskrav til internationale studerende. Derfor 100% af de studerende, der bestå vores Foundation År program vil opnå en plads i en relevant grad med en af ​​vores partner universiteter.

Hvilke fag skal jeg studere?

Engelsk til akademiske formål (Core) ESAP for Science / Sundhed Studies Matematik for Science Science - to emner: Kemi og Biologi på 4 timer / uge hver IKT Class Pastoral pleje / progression rådgivning ... [-]

Graduate Diploma

Pre-masterprogram

på universitet Fuldtid 7 - 9 måneder September 2019 Irland Dublin Det Forenede Kongerige London + 2 mere

Pre-Masters program er designet til at hjælpe dig med at udvikle vital engelske sprog og akademiske færdigheder, der kræves for at lykkes i din ph.d.-studier. [+]

Pre-Masters program er designet til at hjælpe dig med at udvikle vital engelske sprog og akademiske færdigheder, der kræves for at lykkes i din ph.d.-studier.

Den NCUK Pre-Masters (HD) er et modulopbygget kursus, der består af en kerne element og et emne tema. Det centrale element omfatter moduler i engelsk til akademiske formål (MHP), Learning Skills herunder Information & kommunikationsteknologi (IKT) og Research Methodology herunder projektplanlægning. Studerende på de længere varighed programmer også foretage en individuel forskningsprojekt og udfylde en betydelig afhandling.

To vandløb er i øjeblikket tilbydes til emnemoduler: Ledelse og Life Sciences - men studerende, der ønsker at studere en Engineering relaterede Masters kan også udvikle sig til en relevant kandidatgrad fra dette program. ... [-]


Kursus

Pre-fundament english

på universitet Fuldtid 3 - 6 måneder May 2019 Irland Dublin Det Forenede Kongerige London + 2 mere

DIFC tilbyder de studerende mulighed for at forbedre deres engelsk og derefter videre på et fundament kursus, når de har nået minimumskravene engelske adgangskrav. [+]

Pre-fundament akademiske engelsk + Foundation pakker

Hvem er denne pakke rettet mod?

Studerende, der ønsker at deltage i en Foundation Course på DIFC men ikke har den krævede engelsk niveau - 5,0 IELTS DIFC tilbyder de studerende mulighed for at forbedre deres engelsk og derefter videre på et fundament kursus, når de har nået minimumskravene engelske adgangskrav.

Vi tilbyder Pre-Fonden engelske programmer i 3 måneder eller 6 måneder, afhængigt af din nuværende engelsk niveau.

End-of-Kursus Eksaminer

Når du er tildelt dit visum til at studere med os i Irland, er der visse betingelser, som både du og DIFC skal opfylde. Hvis du tilmelder dig Pre-Foundation engelsk program, vil følgende gælde:... [-]