Læs den officielle beskrivelse

Lad os Opret din fremtid, sammen

Vi er Proptrækker, en praktikplads tjenesteyder og en business opstart skole samlet i én. Vi tror på at hjælpe folk gøre det bedre, både i deres personlige og professionelle liv. Hold læring, ophold sulten.

Proptrækker er en innovativ leverandør af praktikophold og business startprogrammer placeret over hele verden. Vi er baseret i den pulserende by Exeter, UK, og vores fokus er klart. Vi ønsker at skabe de bedste muligheder for personlig og faglig udvikling på markedet.

Entrepreneurship & Business Development Training

Vores praktikophold er unikke - vi er de eneste praktik udbyder til at tilbyde uddannelse i forretningsudvikling for fri sammen hvert program vi kører. Uddannelse og pensum er unik for Corkscrew og dækker den seneste udvikling i marketing, business og iværksætteri. Uddannelsen vil altid blive undervist af branchefolk, så du kan være sikker på kvalitet.

En betroede udbyder af Praktik Oplevelser

Vi sender hundredvis af studerende om året på praktikophold i hele verden. Nogle slutte at vinde kontakter, udvide deres cv, udvikle sprogfærdigheder, tjen universitetet kredit, udforske en ny kultur, få klarhed eller at have en oplevelse, der vil bo med dem for livet. Uanset hvad du leder efter, vil du finde noget, der er overkommelig, troværdig og en utrolig, værdifuld erfaring.

Vi kender vores praktik programmer er det bedste du kan finde. Og vi ønsker at bevise det for dig.

Introduktion * Proptrækker Thinking

"Corkscrew tænkning er i centrum for alt, hvad vi gør. Det er problemløsning kreativt, undervisning selv nye færdigheder og førende andre til at skabe forandring - vitale ting, der bare ikke undervist andre steder. TOM kvas / proptrækker medstifter

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Corkscrew Startup School

Slutte sig til os til en unik 28 Dag Hybrid StartUp Praktik og udvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaber ved at lære om business opstart på en af ​​byens mest ... [+]

Slutte sig til os til en unik 28 Day Hybrid StartUp Praktik og udvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaber ved at lære om business opstart på en af ​​byens mest innovative cowork rum.

Invester i din fremtid

Lær en iværksættertankegang og blive ultra-beskæftigelsesmuligheder. Rejse til Dublin

Bliv medlem af Facebook og Google i et af Europas mest iværksætter-hovedstæder.

Hybrid Praktik

En blanding af studier i udlandet og erhvervserfaring i en opstart miljø.

Hybrid "StartUp" Praktik

Vi tror Praktik Programmer bør være mere end bare arbejde erfaring, det er derfor vi har udviklet vores unikke Hybrid StartUp Praktik at fokusere på at udvikle vigtige beskæftigelsesegnethed færdigheder gennem en verden af ​​nystartede. Vores nyskabende program blander erhvervserfaring på et af de mest iværksættervirksomheder cowork rum i Dublin med praktik på, hvordan man skaber en gennemførlig forretningsidé og tage det til markedet med minimal risiko og investeringer. Med personlig mentor, hands-on træning og fremragende feedback, kan du stole på os til at levere et program, der er perfekt til dig.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
28 dage
på universitet
Læs mere på dansk