City Colleges - Online Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til College of e-Learning på City Colleges

På College of e-Learning, tilbyder vi samme by Colleges kurser, men i et online format. Studerende nyde fordelene ved verdensklasse online-ressourcer, de bedste og mest up-to-date undervisningsmaterialer, og en nådesløs forpligtelse til personlig opmærksomhed. By Colleges 'College of eLearning repræsenterer en helt ny tilgang til tredje niveau faglig uddannelse og eksamen forberedelse på nettet.

Mange af Irlands førende undervisere inden for loven, bogføring, Media, Entertainment & Journalistik, Forretning, Computing & IT, kunst, kriminologi og psykologi er gået sammen om at tilbyde de studerende en anderledes uddannelsesmæssig oplevelse, hvor elevens behov er altafgørende, og hans eller hendes forventninger er konstant overgået.

Hvordan det virker

E-learning er vist sig at være en særdeles effektiv metode til undervisning. Det har givet millioner af elever med uvurderlige muligheder for at komme videre deres studier i en bekvem, mere overkommelig og effektiv måde. En rapport bestilt af det amerikanske Department of Education (Evaluering af evidensbaseret praksis i Online Learning (2010)) fandt, at "klasser med online læring (uanset om undervist helt online eller blandet) i gennemsnit producere stærkere student læringsresultater end gøre klasser med udelukkende ansigt-til-ansigt undervisning ", og" .. at i gennemsnit studerende i online-læring betingelser udføres beskedent bedre end dem, der modtager ansigt-til-ansigt undervisning. "Tage et kursus med College of eLearning på City Colleges kunne ikke være nemmere. Du vil få adgang til den fulde komplement af forelæsninger (levende eller optaget - valget er dit), ekstraordinære kursusmateriale i hentbare format, og personlige, en-til-en støtte fra dit kursus tutor.

Placeringer

Ireland Online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ireland Online, Irland

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige

USA Online

Address
USA Online, USA

Australien online

Address
Australien online, Australien

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

Frankrig online

Address
Frankrig online, Frankrig

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

De Forenede Arabiske Emirater Online

Address
De Forenede Arabiske Emirater Online, Forenede Arabiske Emirater

Italien Online

Address
Italien Online, Italien

Programmer

Denne skole tilbyder også: