Birchwater Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores missionerklæring

Birchwater Education er et uddannelsesinstitut med speciale i sprog og business studier programmer.

Vi stræber efter at vores studerende ønsker at lære og omdanne det til muligheder for deres fremtidige udvikling.

Vi bestræber os på at hjælpe vores elever til at blive tilpasningsdygtige både personligt og i arbejdsmiljøet ved at være udstyret med viden, færdigheder og evner for at nå deres fulde potentiale og være succesfulde fagfolk.

Som pædagoger tilstræber vi at tage højde for de mange intelligenser gennem forskellige undervisningsstrategier, innovative teknikker og at forbedre elevindlæringen gennem teknologiske metoder.

Som arbejdsgivere sætter vi pris på vores medarbejdere og opfordrer deres kreativitet og ideer og stoler på dem for at gøre vores vision mulig.

Som en service værdsætter vi et effektivt engagement med virksomhed, samfund, civilsamfund og staten.

Vores vision

Birchwater Education søger at blive nationalt og internationalt anerkendt som et institut med et globalt perspektiv, et innovativt, kreativt og adaptivt læreruddannelse med dynamisk og spændende studentcentreret levering, der fører til et omdømme for uddannelsesmæssig ekspertise. Dermed stræber vi efter at forbedre vores studerendes livsmuligheder både nationalt og globalt.

Kerneværdier

  • Integritet gennem ærlighed, høflighed og retfærdighed. Vi lægger stor vægt på at være etisk i alle former for praksis. Fakultetets medlemmer forsøger at imponere denne værdi på deres elever.
  • Student Centered: Vi er forpligtet til uddannelse, forespørgsel og service for at imødekomme eleverne skiftende behov. Vi fremmer livslang læring, samfundsmæssigt og socialt ansvar, lederskab og karrierevækst
  • Excellence gennem en streng uddannelse af høj kvalitet til alle studerende. Excellence krævet i undervisning og levering af tjenester.
  • Tilpasningsevne: Forberedelse af elever for en global, teknologisk skiftende verden kræver, at fakultet og medarbejdere er adaptive og lydhøre i at udvikle og levere programmer og tjenester. Birchwater lægger stor vægt på lederskabet, som dets fakultet og medarbejdere viser
  • Et kollegialt miljø med moderne, funktionelle og behagelige faciliteter, et sikkert kollegium og ansvarlig finansforvaltning

Placeringer

Limerick

Address
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, Amt Limerick, Irland