Læs den officielle beskrivelse

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School blev grundlagt i 2003. Selvom vi startede med kun ét klasseværelse og en elev, udvidede vi hurtigt til at blive en af ​​de hurtigst voksende sprogskoler i Irland. I dag er vi placeret i Portobello House, en smuk landemærkebygning i hjertet af Dublin. Vores nye skole er en topmoderne facilitet med 25 klasseværelser, en student cafe / restaurant, bibliotek, meditationslokale, computerlaboratorium og stort rekreativt område for studerende. Vi byder studerende fra hele verden velkommen på en bred vifte af kurser, herunder General English, Exam Preparation, Junior Program og Læreruddannelser. Vi mener, at vores succes til dato skyldes vores engagement i kvalitet og vi er dedikeret til at levere et professionelt, venligt og støttende læringsmiljø. Med fremragende lærere og faciliteter, et omfattende og sjovt socialt program og en perfekt central beliggenhed, mener vi, at vi er den bedste skole til at lære engelsk i Dublin.

Undervisningsmetode

Vores undervisning er baseret på en kommunikativ og opgavebaseret tilgang, hvilket betyder, at eleverne altid fokuserer på effektiv kommunikation i virkeligheden og måder at praktisere og opnå det på. I klassen arbejder eleverne på at udvikle deres produktive og modtagelige færdigheder, samtidig med at deres nøjagtighed og flydende øges. Vi har udviklet en sprogundervisningspathway for at give alle eleverne en klar beskrivelse af målene for hvert af vores niveauer. Uanset om eleverne er sammen med os i 2 uger, b 8 uger eller et år, hjælper vi dem med at designe en klar læringsstrategi baseret på deres individuelle mål.

Faciliteter

 • 25 klasseværelser
 • Student cafe / restaurant
 • Bibliotek
 • Meditation rum
 • Computerrum
 • Stort fritidsområde for studerende

Social

Vi mener, at for at få mest ud af deres tid i Irland bør eleverne blive udsat for engelsk ikke kun i klasseværelset men i forskellige miljøer og sammenhænge. Derfor er vores sociale og kulturelle program så vigtigt for os, og hvorfor bruger vi så meget tid og energi, så det er så varieret, levende og interessant som muligt. Vi har en dedikeret social programkoordinator, der organiserer aktiviteter, ture og besøg hele året for vores studerende. Disse aktiviteter er en planlagt del af næsten alle kurser og opstår normalt efter klassen om eftermiddagen og aftenen. Vi arrangerer også dag og weekend ture til naturskønne områder uden for Dublin, som Connemara, Clare og Galway.

Indkvartering

 • Homestay
 • Studentbolig

Gennem årene har vi opbygget stærke relationer med en række lokale familier, der er vært for vores studerende i deres tid i Irland, som alle er interviewet af vores indkvartering officer og er valgt til deres oplevelse og venlighed.

Vi har også en række selvstændige boliger muligheder, der er tilgængelige på anmodning.

akkrediteringer

 • ACEI'er / QQI
 • Medlem af MEI
 • Anerkendt af Institut for Uddannelse og Videnskab til Undervisning i Engelsk som fremmedsprog
 • Godkendt Cambridge Test Center
 • Godkendt TOEIC Test Center
 • Anerkendt Trinity Test Center
 • ALTO
 • BULATS
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Atlas Language School

General English Fluency kursus er et af vores mest populære General English kurser. Den består af 20 timers generelle engelsk gruppeklasser pr. Uge, der fokuserer på at f ... [+]

20 timers gruppeundervisning / ugeKursuskode: GE20Niveau: Elementær - Avanceret

General English Fluency kursus er et af vores mest populære General English kurser. Den består af 20 timers generelle engelsk gruppeklasser pr. Uge, der fokuserer på at forbedre din nøjagtighed, flydende og tillid til engelsk. Vores General English kurser er sjove og udfordrende klasser, der fokuserer på real-life grammatik, ordforråd og udtale, så du vil kunne kommunikere med mennesker fra hele verden.

I klassen overvåger dine lærere dine fremskridt og giver dig regelmæssig tilbagemelding for at hjælpe dig med at bruge nyt sprog med tillid og for at maksimere din læring. Vores General English-kurser er skræddersyet til kravene til dem, der deltager i kurset, og du vil også have alle muligheder for at kommunikere meningsfuldt gennem engelsk, byggekompetence og tillid og forberede dig til fælles virkelige situationer.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Atlas Language School

Her på Atlas Language School Dublin tilbyder vi fuld tid IELTS forberedelse kurser for studerende, der ønsker at fremme deres engelsksprogede færdigheder for at lykkes i ... [+]

20 timers gruppeundervisning (IELTS-forberedelse) / ugeKursuskode: IELTS20Niveau: Øverste Mellemliggende

Her på Atlas Language School Dublin tilbyder vi fuld tid IELTS forberedelse kurser for studerende, der ønsker at fremme deres engelsksprogede færdigheder for at lykkes i IELTS eksamen. IELTS står for jeg nternational D ansk S PROG T ESTNING S ystem. Det måler en studerendes niveau i engelsk og accepteres af gymnasier og engelsktalende universiteter over hele verden.

Vi tilbyder IELTS forberedelse kurser hele året rundt. Kurserne er designet til at forbedre sproget og de færdigheder, du har brug for for at forbedre din IELTS band score. Fordi vores IELTS-forberedelseskurser er struktureret for at give dig mulighed for at udvikle og udøve de centrale eksamensfærdigheder omkring forskellige faglige emner hver uge, kan du starte i begyndelsen af ​​ugen.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk