Læs den officielle beskrivelse

Om os

American College Dublin , der er et indbygget kollegium i det irske amerikanske universitet, er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse og er licenseret som en institution for videregående uddannelse i Republikken Irland og delstaten Delaware. American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder en fremragende post-gymnasieuddannelse på bachelor- og masterniveau inden for liberale kunst, scenekunst, kreativ skrivning, international forretning, regnskab og finansiering, gæstfrihedsstyring og arrangement ledelse. Etableret som en ikke-erhvervsmæssig uddannelsesmæssig tillid i 1993 af Lynn University (placeret i Boca Raton, Florida), er kollegiet vokset fra en studie i udlandet campus for amerikanske studerende til en global institution med trettifem nationaliteter blandt sine studerende. ACD har en søster campus i Lewes, Delaware, ved navn American College Delaware, hvorigennem det tilbyder fælles programmer og overføringsmuligheder mellem Irland og USA.

American College Dublin tager den tidskendte amerikanske tradition for den moderat størrelse, ikke-for-profit liberal arts institution og placerer den i en international sammenhæng med campusser på begge sider af Atlanterhavet. Institutionen søger at tilbyde de bedste karakteristika ved den irske og amerikanske videregående uddannelse i et intimt miljø, der understøttes af den holistiske liberale kunstmodel for læring, så de studerende kan realisere deres potentiale og deltage med succes i verden. Kollegiet giver en uddannelse, der er streng, stimulerende og værdifuld, understreger kerneværdierne af akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. Klassestørrelser er små (generelt ikke mere end tyve studerende til en klasse), og læreren engagerer den studerende i en uddannelsesmæssig oplevelse, der er aktiv, deltagende og udfordrende. Mange af studieprogrammerne har en praktikkomponent, som giver eleverne mulighed for at anvende deres klasseværelsetuddannelse i relevante industrimiljøer og giver dem praktisk erfaring med deres fagområde. En stor del af kollegiums elever går videre til videre studier på postgraduate niveau.

Frem for alt stræber American College Dublin til at skabe en passion for uddannelse, der fremmer udviklingen af individets talenter og en proces for livslang læring.

108003_107977_dublinisyourcampusstudyportals.jpg

Historie

American College Dublin , der blev akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, blev grundlagt som en ikke-for-profit uafhængig uddannelsesmæssig tillid i maj 1993 af Lynn University, en liberal arts institution beliggende i Boca Raton, Florida. Collegeet indrømmede sine første liberale kunst- og erhvervseksamenere i september 1993 og aflagde sin første klasse i 1996. Den første gradueringsceremoniens hovedtalende var Jean Kennedy Smith, amerikansk ambassadør til Irland og søster til tidligere præsident John F. Kennedy, der begyndte en tradition af fremtrædende højtalere på kollegiet, der senere skulle omfatte Nobel Peace Prize-modtagere John Hume og senator George Mitchell, tidligere advokat og Goldman Sachs formand Peter Sutherland, tidligere præsident for Europa-Parlamentet Pat Cox, Fianna Manglende leder Micheál Martin, tidligere Tánaiste Mary Harney og søsteren til den tidligere amerikanske vicepræsident Joe Biden, Valerie Biden Owens. Udviklingen af kollegiet i Dublin-campus fortsatte i løbet af 1990'erne; i 2002 udvidede institutionen sin virksomhed med oprettelsen af en søster campus i delware, der blev kendt som amerikansk college delware.

En sammensat kollegium i Irsk Amerikansk Universitet, institutionen er godkendt af Department of Education i delstaten Delaware og er akkrediteret af det regionale akkrediteringsorgan for staten, Mellemstater Kommissionen for Videregående Uddannelse (MSCHE). Ansvarlig for akkreditering af højere uddannelse i staterne New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Washington, DC og Delaware. American College Dublin tilbyder også nogle programmer akkrediteret af Quality and Qualifications Ireland (QQI), herunder baccalaureate programmer inden for liberal arts, international business og regnskab og finansiering, og et kandidatuddannelse i international business.

I årene siden grundlæggelsen har American College Dublin konsolideret sin stilling som en højkvalitets liberal arts institution. Studentenumre er steget fra en håndfuld til hundrederne, med alumner nummereret i tusindvis siden den første gradueringsceremoni. Fysisk er kollegiet vokset fra et enkelt hus på Merrion Square til en, der besidder tre tilstødende ejendomme, to til begge sider af det oprindelige sted. Støttefaciliteterne er udvidet til at omfatte et forstørret bibliotek, computerlaboratorier, spisestue for studerende og rekreative faciliteter. Alligevel er der nogle ting, der er forblevet konstante. Kollegiet fastholder sin forpligtelse til at levere en postsekundær uddannelse, der overholder de bedste traditioner i den amerikanske liberal arts model; en, der er stimulerende, udfordrende, interessant og nyttig. Det er fortsat forpligtet til at undervise i små klasser (generelt ikke mere end tredive studerende); til undervisning, der svarer til behovene hos elever med varierende evner og baggrunde og til undervisning, som aktivt involverer den studerende i lærings- og vurderingsprocesserne. Det fortsætter med at opmuntre og projektere et internationalt perspektiv gennem sin rekruttering af studerende (60% af den samlede studerende kommer fra uden for Irland) gennem indholdet af mange af sine kurser og dets fremme af forbindelser med det internationale samfund i Irland . Endelig fortsætter kollegiet med at fremme sin amerikanske forbindelse, tydeligst gennem sit navn, men i det væsentlige også: gennem sin grundlæggelse i den liberale kunst, dets akkreditering med Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse, dets historiske forbindelser med Lynn University, dets søster campus i Lewes, Delaware, dets amerikanske studie i udlandet program og dets aktive rekruttering af amerikanske studerende til fireårige baccalaureat og master studieprogrammer.

Mission

" American College Dublin søger at tilbyde de bedste karakteristika ved den irske og amerikanske videregående uddannelse i et intimt miljø, der understøttes af den holistiske liberal arts model for læring, hvilket gør det muligt for indenlandske og internationale studerende at realisere deres potentiale og deltage med succes i verden."

Vision

American College Dublin vil yde en højkvalitets bachelor-og postgraduate uddannelse: en, der er streng, stimulerende og værdifuld. Institutionen vil lægge vægt på kerneværdierne af akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. De institutionelle etos og uddannelsesprogrammer vil fremkalde og afspejle det bedste af de irske og amerikanske videregående uddannelsestraditioner, idet de engagerer den studerende i en aktiv, deltagende og udfordrende uddannelsesmæssig oplevelse. American College Dublin vil opretholde de højeste standarder for etisk adfærd i alle sine aktiviteter, herunder støtte til akademisk frihed, passende offentliggørelse af oplysninger til institutionens interessenter, lige adgang og mulighed. College vil sigte mod at skabe en passion for uddannelse, der fremmer udviklingen af individets talenter og en proces for livslang læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

American College Dublin

AFA-hovedrollen i musikalsk teater giver en omfattende uddannelse i de praktiske og akademiske aspekter af musikalsk teater. Hvert semester er baseret på udvikling af fær ... [+]

Oversigt

AFA-hovedrollen i musikalsk teater giver en omfattende uddannelse i de praktiske og akademiske aspekter af musikalsk teater. Hvert semester er baseret på udvikling af færdigheder og kompetencer i de centrale områder af musikalske teaterforestillinger: optagelse og stemme, dans og sang. Graden tilbyder en bred og holistisk tilgang til musikalsk teater, der ikke kun koncentrerer sig om præstationer fra et deltagende perspektiv (det vil sige at være en performer) men også forbereder den studerende til det brede og spændende udvalg af karriere, der er tilgængelige i scenekunstbranchen. Selvom musikalsk teaterudøvelse er et centralt aspekt af programmet, er eleverne også forberedt på det store udvalg af arbejde, der understøtter og producerer ydeevne, såsom styring og oplægning, skabelse af skriftligt materiale til ydeevne, produktion, ledelse, markedsføring og finansiering af den udøvende kunst. Programmet koncentrerer sig om levende musikalsk, teatralsk forestilling (med optagelseselementer anvendt til diagnostiske og udviklingsmæssige formål), men samtidig er en kandidat forberedt til videre studier i de kognitive specialiteter inden for scenekunst samt til direkte optagelse ind i en professionel karriere. Dette skyldes, at graden producerer et bredt spektrum af overførbare færdigheder som effektiv præsentationsteknik, ekspertise i at bruge stemme og krop som kommunikative instrumenter, fortolknings- og kompositions kompetence med skriftlige tekster, ledelse, marketing og fundraising evner og organisatoriske færdigheder. Disse gælder ikke blot i forbindelse med de mange karriereforløb inden for scenekunst, men også i en bred vifte af sociale, kulturelle og erhvervsmæssige erhverv.... [-]

Irland County Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
1 Merrion Square
County Dublin, D02 NH98 IE