American College Dublin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

American College Dublin, en bestanddel kollegium af irsk American University, er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse, og er licenseret som en institution for videregående uddannelse i Republikken Irland og staten Delaware. Placeret på Merrion Square, i hjertet af Irlands hovedstad, American College Dublin tilbyder en fremragende videregående uddannelse på bachelor- og kandidatuddannelser niveauer i liberale kunst, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finansiering, gæstfrihed ledelse og event forvaltning.

Etableret som et ikke-for-profit pædagogiske tillid i 1993 af Lynn University (placeret i Boca Raton, Florida), har kollegiet vokset fra en undersøgelse i udlandet campus for amerikanske studerende til en global institution med femogtredive nationaliteter blandt sine studerende. ACD har en søster campus i Lewes, Delaware, opkaldt American College Delaware, hvorigennem det giver delte programmer og muligheder overføre mellem Irland og USA.

American College Dublin tager hævdvundne amerikanske tradition af moderat størrelse, ikke-for-profit liberale kunst institution og placerer det i en international sammenhæng, med campusser på begge sider af Atlanten fælgen. Institutionen har til formål at tilbyde de bedste egenskaber af irsk og amerikansk videregående uddannelse i et intimt miljø understøttet af den holistiske liberale kunst model for læring, så eleverne til at realisere deres potentiale og deltage med succes i verden.

Kollegiet giver en uddannelse, der er stringent, stimulerende og værdifulde, understreger de grundlæggende værdier i akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. Klasserne er små (generelt ikke mere end tyve elever til en klasse), og læreren engagerer de studerende i en uddannelsesmæssig erfaring, der er aktiv, deltagende og udfordrende. Mange af studieforløb har en praktikplads komponent, som giver eleverne mulighed for at anvende deres læring klasseværelse i relevante industrimiljø og giver dem praktisk erfaring relateret til deres fagområde. En stor del af akademiets elever videre til yderligere undersøgelser på kandidatniveau.

Frem for alt, American College Dublin bestræber sig på at indgyde en lidenskab for uddannelse, der fremmer udviklingen af ​​den enkeltes talenter og en proces med livslang læring.

Vision

American College Dublin vil give en høj kvalitet bachelor og postgraduate uddannelse: en, der er stringent, stimulerende og værdifulde. Institutionen vil understrege de grundlæggende værdier i akademisk ekspertise, innovation, etisk integritet og multikulturalisme. Den institutionelle etos og studieprogrammer vil indpode og afspejler det bedste af de irske og amerikanske videregående uddannelser traditioner, engagere studerende i en uddannelsesmæssig erfaring, der er aktiv, aktiv og udfordrende. American College Dublin vil opretholde de højeste standarder for etisk adfærd i alle aktiviteter, herunder støtte til akademisk frihed, passende videregivelse af oplysninger til institutionens interessenter, lige adgang og muligheder. Kollegiet vil sigte mod at indgyde en passion for uddannelse, der fremmer udviklingen af ​​den enkeltes talenter og en proces med livslang læring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se 1-year MBAs » Se Master »