ALISON

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

ALISON er en for-profit social virksomhed, der tror på to ting: at alle har ret til en uddannelse, og at uddannelse skal være gratis. Vi tilstræber at tilbyde en gratis uddannelse for alle med adgang til internettet, samtidig med at en rimeligt afkast for vores investorer og tilbyde et kreativt, fair og givende arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Hvem ALISON henvender sig

ALISON er for alle interesserede i at forbedre deres personlige forhold. Vores elever er fra alle samfundslag, fra alle dele af verden og fra et væld af baggrunde. ALISON bliver også brugt af forskellige grupper af mennesker til at overvinde en barriere for uddannelse, som traditionel uddannelse har været i stand til at bryde.

Alison pergament

Alisons centrale formål og fokus er at yde gratis online læring til verden. De stærke relationer, den har fastlagt med nøglepartnere, kombineret med sin snu udnyttelse af ressourcerne, web-kanal det gør brug af, og de 6 millioner stærke kunderelationer, den har formået at skabe, betyder, at det er i stand til at understøtte sin forretningsmodel, i det vigtigste ved reklameindtægter. Derfor, i modsætning til andre online-læring udbydere, ALISON ikke insistere på, at elever køber pergament. Men nogle elever gerne købe pergament som en registrering af deres læring præstation, mens andre bruger dem som en del af deres CV at bevise over for arbejdsgiverne, at de har de færdigheder, de hævder. Hvor det er muligt, at Alison bestræbelser holde pergament priserne lave og kører regelmæssige kampagner og tilbud for at sikre, at priserne holdes på et minimum.

Placeringer

Galway

Address
Level One, Galway Technology Park
Galway, County Galway
Ireland

Galway, County Galway, Irland