Anibrain School Of Media Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Anibrain Medie- Design skaber vi tryllekunstnere, der er uddannet til at fremmane det umulige og føre an i digitale tidsalder.

Lær af brancheeksperter: US!

Vores dygtige instruktører og fakultet bringe års erhvervserfaring til bordet sammen med branchens bedste praksis gør dem velegnet til at undervise og formidle viden.

Med kreditter på over 65 Hollywood-film, herunder Harry Potter, Resident Evil, Death Race og salt. Anibrain VFX er en af ​​Indiens førende udbydere af visuelle effekter til Hollywood-film industrien.

Estd. i 2006

Grundlagt i 2006 af Jesh Krishna Murthy har Anibrain blevet et førende navn globalt i skabelsen af ​​digitalt indhold, herunder film, tv, Apps, Mobile og Web. Vores kunder omfatter hvem er hvem i den digitale verden, og det er denne erfaring og dygtighed, vi bringer til den digitale undervisning arena.Our unikke kursus ware og pædagogik kan vi skabe branchens klar nye medier fagfolk, der kan konkurrere på globalt plan i erhverv, herunder VFX, Animation, Gaming, mobile apps, Digital Pixel manipulering, web, interaktivitet medier, Video Technology, visuelt design etc.

Hvorfor os

Uanset om din interesse er i Animation, at visuelle effekter til film, eller værktøjer skabe fabelagtige New Apps, spil, videoer eller starte en karriere i Digital Marketing, har vi en bred vifte af kurser til rådighed til at passe til dine behov, og hjælpe dig med at gå i gang med en fabelagtig karriere. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, katte og hunde John Woo Red Cliff og Resident Evil er blot nogle navne i en lang liste af Hollywood-film, hvor Anibrain er troldom er blevet anerkendt og værdsat.

Placeringer

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, Indien
Telefonnummer
+91 20 3056 0344