KBuffer

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1986 i Chennai, Indien, har 'KBuffer Online' ejet af Mr. GM Sundaram været tjener forskellige kunder inden for udgivelse, trykning og Multimedia. De havde også en filial i Madurai til at imødekomme de behov, som mange udgivere i denne by.

Arrangøren, Mr. GM Sundaram har rig erfaring på områder af uddannelse, Udgivelse, og multimedier. I 2003 begyndte Super Grafik fremme forskellige kurser under navnet på KBuffer. Listen over kurser omfatter:

Teknisk Skrivning E-LEARNING E-PUBLISHING Software Test (Autoriseret af Hewlett Packard eller HP) MULTIMEDIA, og mange flere.

I 2005 indførte de romanen begrebet Virtual Classroom, hvor folk kan lære mange ting anvende e-learning metode. Nu har de studerende laver forskellige kurser fra forskellige dele af Indien og også i udlandet. KBuffer gennemfører også særlige faglige kurser i mange skoler i Chennai byen.

Mr. Sundaram havde tjent som Centre Leder af Aptech-Arena Multimedia for sin første center i Gandhi Nagar, Adyar.

Han startede sin karriere som en printer i navnet på Sri Jagan Printere. Han kørte sine egne publikationer, Niraimathi Publications, som var at udgive månedlige magasiner.

Han havde også tjent som General Manager for et stort forlag i Chennai. Mr. Sundaram er en af ​​pionererne inden for Desktop Publishing i Chennai.

Placeringer

Chennai

Address
16 Saint Mary's Road, Mandaveli
600028 Chennai, Tamil Nadu, Indien