Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi tilbyder en holistisk tilgang til iværksætteruddannelse baseret på seks principper. Vores kandidater vil være strategiske tænkere, med et højt niveau af design færdigheder, stærk industri indsigt og være i stand til at skalere hurtigt og succesfuldt.

Seks tenets af iværksætter succes

Problem Definition

En af de vigtigste grunde til at mislykkes som en opstart er, at det er løst at løse det forkerte problem eller en, der ikke skaber opfattet værdi for brugeren i tankerne. Problemformulering gennem design-ledede metoder skaber tillid og troværdighed med at opbygge den rigtige løsning.

Købmandskab

Mange gange, iværksættere bliver passionerede og motiveret af deres kreative drev, afstå vigtige forretningsmæssige fundamentale, der kan gøre eller bryde bestræbelserne. Fra organisation til økonomi, til rekruttering til marketing-, kommunikations- og salgsstrategi, helt til operationel og teknologisk infrastruktur og produktstyring, bliver afgørende stadigt og gradvist fra dag til dag, når vi flytter fra idé til udførelse.

Personlighed

I begyndelsen af ​​enhver iværksætterånd er mennesker. Da alle er på vej til det bedste talent på markedet, vil valg af partnere de rette rekrutterings- og udviklingsstrategier, en sund og robust kultur, starte en tidlig vækstkraft og kan være en betydelig konkurrencefordel

Strategisk fremsyn

At blive trukket af de tidlige krav om at få ideen til at ske, kræver de krav, der stilles af hver dag, operationelle krav, ofte opstart af tidligt nærsynthed, der fjerner evnen til at forstå og forudse de nærmeste og længere sigt påvirkninger af ændringer i deres sammenhæng. Det kræver en konstant bred objektiv tilgang for at kunne beskytte de tidlige endelige og senere stadier i sit liv.

Business Model Innovation

Hverken dyb lommer eller en banebrydende teknologi eller en vild ide garanterer succes. Faktisk er investeringer ofte ikke nødvendigvis nødvendige for at have en succesfuld forretning. Men at identificere de afgørende elementer i succes er en god start til at identificere muligheder for at forbedre det, omdanne det, forstyrre det eller endda skrabe det.

Brugeradfærd / Design

Vi tilskriver os aksiomet, at vores virksomheder er folk-centrerede og følende af udviklingen af ​​nødvendigheder og udfordringer hos forskellige befolkninger. Vi bruger brugeradfærd design metoder, samfundsvidenskab og human-centreret interfaces til at indgyde evnen til at skabe erfaringer, der er værdifulde, tilgængelige og attraktive.

Hvem skal anvende

  • Studerende, der ønsker at udvikle design, innovation, fremsyn og iværksætteri, lederegenskaber
  • Arbejdende fagfolk, der ønsker at blive intrapreneurs eller starte alene
  • Nuværende startups, der ønsker at finpudse deres færdigheder gennem formel uddannelse og mentorarbejde for at blive succesfulde

Vores mission i IfDE er at skabe vellykkede iværksættere, der trodser de generelle statistikker om opstartsfejl og opbygger vedvarende, effektive og ansvarlige innovationer af global indflydelse.

Vores partnere

Human Factors International (HFI) er den globale leder inden for brugeroplevelse (UX) design med over 30 års erfaring. HFI har udviklet en moden ramme, som er optimeret til alle former for UX-projekter - kompleks, international eller missionskritisk. HFI byder på dokumenteret designmetode, mens dets tidstestede HFI FrameworkTM sammenkobler hver eneste del af den brugercentreret designproces - fra den overordnede hensigt og den digitale strategi til det endelige designprodukt - i en ubrudt Golden Thread.

Yuj Design - Et top-tier designfirma med mange forskelle i UX, UI applikationer. Med en mangfoldig portefølje af præstationer og engagementer, der fører til en effektiv forretnings- og talentudvikling. En kultur med fuld ejerskab og køre for at udmærke sig i påvirkning og levering ved hjælp af topdesign talent og proprietære designmetoder til designledelse i næsten to tusind internationale projekter og mere end hundrede kunder.

QAI Global Services letter forbedret konkurrenceevne gennem mange facetterede interventioner, der fører til forbedring af virksomheden gennem rådgivning, mennesker, proces og operationelle vurderinger, benchmarking og ressourceforsyning gennem Quality Outsourcing.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Advanced Diplomas » Se Online Diplomas »