Eruditus Executive Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HVEM VI ER

Erhvervslivet ændrer sig hurtigt. Så hvordan tilpasser du dig ikke bare, men holder dig foran konkurrencen?

Eruditus Executive Education's brede portefølje af tilpassede og åbne programmer leveret i Indien, Singapore, Dubai og andre globale lokationer tilbyder rammerne for at imødegå udfordringer i dag og i morgen. Ledet af alumni i INSEAD og Harvard, og støttet af programeksperter fra hele verden, er programmerne designet og udført i alliance med globale førende handelsskoler.

Vi designer programmer, der giver dig mulighed for at kombinere læring med den faktiske implementering. Når du tilmelder dig et af vores programmer, vil du få fordelen af ​​at lære i en interaktiv ramme med en forskelligartet gruppe af jævnaldrende. Programmerne er designet i en række formater, herunder korte workshops, der spænder over et par uger, online-programmer eller komplette modulære sessioner, der alle fokuserer på at udvikle ansvarlige ledere i ethvert forretningsscenario.

VORES TILGANG

På Eruditus er et af vores fokusområder, hvordan man opretter og leverer relevante programmer, der ikke kun hjælper dig med 'hvad er', men også forbereder dig til 'hvad der kunne være'.

Dette omfatter en omfattende ramme, der er nødvendig for at håndtere iboende forretningsmæssige udfordringer.

VI VED

Ikke bare indhold, metoden er også vigtig

Vores programmer er skabt ved hjælp af et bredt spektrum af læringsmetoder og moduler, som alle sammen sættes sammen for at tilpasse dine travle tidsplaner og arbejdsforpligtelser. Sammen med dette lægges der også vægt på, hvordan du lærer. At lære gennem faktiske klasseværelser interaktioner, online sessioner, case studies, real-time simuleringer og praktiske øvelser skubbe dig lige i ansigtet med at håndtere udfordringer. Vores programmer vil opmuntre dig til at stille relevante spørgsmål, provokere strategisk tænkning og debat med jævnaldrende - færdigheder, som du kan bruge til selv i dit daglige kontormiljø.

Hvordan undervisning betyder noget

Eruditus samarbejder med nogle af de bedste business schools og fakulteter, der leverer en komplet 360-graders lærerfaring. De lærer ikke bare de seneste nyskabelser, der kræves til erhvervslivet, men designer også innovative kurser, der er relevante i det aktuelle professionelle scenarie.

Tilpassede programmer er påkrævet

Hvert selskabs behov er unikke. Hver akademisk institutions mål er anderledes. Vi anerkender ikke kun dette, vi omfavner dette. Tilbringe en masse tid, pre-program, for at forstå de unikke behov vores partnere er en hjørnesten til Eruditus tilgang. Til dette arbejde arbejder vi konstant på at designe og bringe programmer i en række forskellige formater, som kortsigtede workshops, klasser, der varer nogle få uger eller måneder, online-sessioner eller komplette modulære programmer. Alle programmer er designet omkring, hvad deltagerne har brug for i form af læseplaner, tid til rådighed og overkommelige priser.

Fast forhold

De fleste af vores partnere har gennemført efterfølgende læringssessioner med os. Vores engagement i vores partnere går ud over kun et læringsintervention. Vi er meget interesserede i at opfylde virksomhedens eller uddannelsesinstitutionernes langsigtede mål.

Placeringer

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, Indien

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, Indien

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Singapore

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Singapore

Berkeley

Address
Berkeley, Californien, USA

Evanston

Address
Evanston, Illinois, USA

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige