Læs den officielle beskrivelse

HVEM VI ER

Erhvervslivet ændrer sig hurtigt. Så hvordan tilpasser du dig ikke bare, men holder dig foran konkurrencen?

Eruditus Executive Education's brede portefølje af tilpassede og åbne programmer leveret i Indien, Singapore, Dubai og andre globale lokationer tilbyder rammerne for at imødegå udfordringer i dag og i morgen. Ledet af alumni i INSEAD og Harvard, og støttet af programeksperter fra hele verden, er programmerne designet og udført i alliance med globale førende handelsskoler.

Vi designer programmer, der giver dig mulighed for at kombinere læring med den faktiske implementering. Når du tilmelder dig et af vores programmer, vil du få fordelen af ​​at lære i en interaktiv ramme med en forskelligartet gruppe af jævnaldrende. Programmerne er designet i en række formater, herunder korte workshops, der spænder over et par uger, online-programmer eller komplette modulære sessioner, der alle fokuserer på at udvikle ansvarlige ledere i ethvert forretningsscenario.

VORES TILGANG

På Eruditus er et af vores fokusområder, hvordan man opretter og leverer relevante programmer, der ikke kun hjælper dig med 'hvad er', men også forbereder dig til 'hvad der kunne være'.

Dette omfatter en omfattende ramme, der er nødvendig for at håndtere iboende forretningsmæssige udfordringer.

VI VED

Ikke bare indhold, metoden er også vigtig

Vores programmer er skabt ved hjælp af et bredt spektrum af læringsmetoder og moduler, som alle sammen sættes sammen for at tilpasse dine travle tidsplaner og arbejdsforpligtelser. Sammen med dette lægges der også vægt på, hvordan du lærer. At lære gennem faktiske klasseværelser interaktioner, online sessioner, case studies, real-time simuleringer og praktiske øvelser skubbe dig lige i ansigtet med at håndtere udfordringer. Vores programmer vil opmuntre dig til at stille relevante spørgsmål, provokere strategisk tænkning og debat med jævnaldrende - færdigheder, som du kan bruge til selv i dit daglige kontormiljø.

Hvordan undervisning betyder noget

Eruditus samarbejder med nogle af de bedste business schools og fakulteter, der leverer en komplet 360-graders lærerfaring. De lærer ikke bare de seneste nyskabelser, der kræves til erhvervslivet, men designer også innovative kurser, der er relevante i det aktuelle professionelle scenarie.

Tilpassede programmer er påkrævet

Hvert selskabs behov er unikke. Hver akademisk institutions mål er anderledes. Vi anerkender ikke kun dette, vi omfavner dette. Tilbringe en masse tid, pre-program, for at forstå de unikke behov vores partnere er en hjørnesten til Eruditus tilgang. Til dette arbejde arbejder vi konstant på at designe og bringe programmer i en række forskellige formater, som kortsigtede workshops, klasser, der varer nogle få uger eller måneder, online-sessioner eller komplette modulære programmer. Alle programmer er designet omkring, hvad deltagerne har brug for i form af læseplaner, tid til rådighed og overkommelige priser.

Fast forhold

De fleste af vores partnere har gennemført efterfølgende læringssessioner med os. Vores engagement i vores partnere går ud over kun et læringsintervention. Vi er meget interesserede i at opfylde virksomhedens eller uddannelsesinstitutionernes langsigtede mål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Eruditus Executive Education

... [+]

Modul I

Beslutningsanalyse og beslutningstræer Økonomiske omkostninger vs. Regnskabsudgifter Prissætning og fortjenesteoptimering Strategisk interaktion Incitamenter i organisationer

B. Data og beslutninger:

[-]
Singapore USA Berkeley Indien Indien online  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Kursus

Eruditus Executive Education

Berkeley CTO-programmet er designet til erfarne deltagere i teknologifunktionen til at træde i ledelsesrollerne i deres karriere. Gennem en unik blanding af teori, prakti ... [+]

Berkeley Chief Technology Officer (CTO) Program

Berkeley CTO-programmet er designet til erfarne deltagere i teknologifunktionen til at træde i ledelsesrollerne i deres karriere. Gennem en unik blanding af teori, praktiske undervisningsmetoder og praktiserende interaktioner, leverer dette program den praktiske erfaring og færdigheder, der er nødvendige for at gøre denne overgang.

Programmet sætter deltagerne i stand til at tage et mere strategisk billede af deres organisations teknologiarkitektur og erhvervslandskab, forbedre deres forretningshemmeligheder, udvikle initiativer til at lede teknologitransformationen og implementere forandringsstyringen mod organisatorisk succes.

Om BerkeleyBerkeley er placeret i Berkeley, Californien, University of California, som et af verdens bedste offentlige forskningsuniversiteterBerkeleys nuværende fakultet er modtagere af 8 Nobelpræmier, hvoraf 31 afholdes af Berkeleys alumnerI øjeblikket har Berkeley fakultet 3 Fields Medals, 4 Pulitzer Præmier, 3 AM Turing præmier og 15 National Medals of ScienceUniversitetet tilbyder mere end 10.000 bachelor- og kandidatkurser i mere end 300-gradige programmer, og det er blandt de fem bedste ph.d.-institutioner i USAAmerikanske nyhederUC Berkeley er også opført på nr. 2 på US News rankings af "2019 Top Public Schools"Hvorfor Berkeley Executive Education?Fordyb dig på den ikoniske Berkeley campus beliggende i hjertet af San Francisco Bay Area. Du vil kunne studere i hjertet af det spændende innovationsøkosystem i Californias Silicon Valley - tæt på hvor mange af verdens førende, datastyrede startups og virksomheder har deres hovedkvarter.Programmet udnytter fem moduler, tre i person og to online.De personlige moduler finder sted på UC Berkeley campus.Lær af verdensberømte fakultet, fra Haas Business School og UC BerkeleyOplev læseplanen skræddersyet til udøvede fagfolk.Opret forbindelse til et... [-]
USA Berkeley Indien Indien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Eruditus Executive Education

Cambridge Senior Management Programmet er et intensivt, seks måneders multimodulært, generel ledelses- og ledelsesprogram, der har til formål at hjælpe deltagerne med at ... [+]

Cambridge Senior Management Programmet er et intensivt, seks måneders multimodulært, generel ledelses- og ledelsesprogram, der har til formål at hjælpe deltagerne med at overgå til ledelsesroller. Deltagerne udforsker en bred vifte af ledelsesemner under Cambridge Senior Management Program, gennem interaktion med verdensberømte Cambridge Dommer Business School fakultet, en forskelligartet peer-gruppe og anvendelse af læring gennem projektarbejde.

Hvorfor skal du overveje dette program?Lær af Cambridge Dommer Business School fakultet, som er verdensberømte eksperter og tanke ledere på deres områderAnsigt til ansigt sessioner i en af verdens mest berømte læringscentre, Cambridge og et af de mest dynamiske forretningscentre, SingaporeEn erfaren gruppe af jævnaldrende, der bringer forskellige oplevelser og perspektiver til klasseværelsetIdentificere nye tendenser og krav fra markedet i et stadigt skiftende forretnings- og økonomisk landskabFleksibel læring som minimerer tiden væk fra arbejdetLederskabs coaching for at hjælpe overgangen til ledende rollerBliv medlem af Cambridge Judge Business Schools globale netværk af alumnerCurriculum... [-]
Indien Mumbai Gurugram Forenede Arabiske Emirater Dubai Singapore USA Berkeley Indien online  + 5 Mere
Juli 2020
Engelsk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
Eruditus Executive Education

Kelloggs Senior Management Program hjælper dig med at revurdere og forfine din tænkning om, hvad det betyder at være en vækstorienteret leder. Du vil stille dig selv stær ... [+]

Kelloggs Senior Management Program hjælper dig med at revurdere og forfine din tænkning om, hvad det betyder at være en vækstorienteret leder. Du vil stille dig selv stærke spørgsmål og få et udvidet perspektiv, der er afgørende for succes på toppen. Du vil efterlade udstyr til at trives i dagens hurtige sammenkoblede økonomi med de værktøjer, indsigter og rammer, du har brug for til at antænde vækst og drive din organisation fremad.

I løbet af 6 måneder vil deltagerne engagere sig i Kellogg-økosystemet, der leder Kellogg-fakultetet og en global peer-gruppe af højt potentielle ledere for at lære færdighederne til at navigere forretningsproblemer og interaktioner, der går på tværs af geografiske grænser og kulturer; inspirere samtaler, antænde samarbejde og integrere flere perspektiver for at drive vækst og innovation.... [-]

Indien Mumbai Gurugram Forenede Arabiske Emirater Dubai Singapore USA Berkeley Indien online  + 5 Mere
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk