Cochin International Language Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cochin International Language Academy (Cila) er en international institution for English Language Uddannelse og læreruddannelse. Vi skaber internationale muligheder for English Language lærere i ikke-engelsktalende regioner som Vesteuropa, Central- / Østeuropa, Asien, Latinamerika, Mellemøsten / Nordafrika og Afrika syd for Sahara. Vi tilbyder også engelsk sprog uddannelse til studerende, der ønsker at studere eller arbejde i udlandet specielt i et engelsktalende land.

COCHIN INTERNATIONAL LANGUAGE ACADEMY (Cila) ejes og administreres af JS træningsløsninger PRIVATE LIMITED, et selskab registreret og indarbejdet i henhold til loven Companies 1956. Cila ligger i Angamaly, i nærheden af ​​Cochin internationale lufthavn. Det er kun 2 minutters kørsel til Angamaly Railway station.

Skolen ledes af engelsk som modersmål fra Storbritannien og Canada med flere års erfaring i at undervise i engelsk. Vi tilbyder mange forskellige kurser såsom Trinity Cert. TESOL for engelske lærere til at blive en kvalificeret engelsk lærer til taler andre sprog, IELTS for dem, der ønsker at arbejde eller studere i udlandet, Business engelsk, der tales engelsk for voksne, der tales engelsk for børn og endda 1-1 Skype sessioner.

Vores lærere er velkvalificerede og uddannet til at undervise i engelsk ved hjælp af de moderne metoder. Studerende nyder at lære engelsk i vores center. To af vores lærere er tidligere IELTS eksaminatorer og har arbejdet i lande over hele verden, såsom Storbritannien, Canada og i Mellemøsten. Så du kan være sikker på, at din læring er 100% korrekt. Så bliver Cila dit første valg til at lære og undervise i engelsk sprog.

Placeringer

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: