CEPT | Summer Winter School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

mål

Disse programmer adskiller sig fra de regulære semestre med hensyn til struktur, tilgang og indhold. Søgeordene, der indfanger SWS 'ånd, er et eksperiment, sort og innovation. De udforsker nye områder, giver plads til at teste nye ideer og metoder, lette in situ-oplevelse, hjælpe med at forstå kritiske steder og situationer og skabe muligheder for at lære ved at lave. Kurserne i SWS er ​​intense og har korte varigheder på mellem to og fire uger.

Orientering

Vigtigheden af ​​SWS er ​​den berigende sort. De opnår det ved at tilbyde kurser, der dækker en bred vifte af emner og problemstillinger og skaber en forskellig læringsgruppe ved at invitere elever fra andre gymnasier til at ansøge om kurserne. Det intellektuelle miljø er også beriget ved at bringe potentielle fagfolk, akademikere, kunstnere og eksperter fra hele landet og i udlandet til at undervise. For at tiltrække flere ressourcefolk udefra og gøre det praktisk, opfordrer SWS CEPT-fakultetet til at være vært for kurser med dem. I sådanne tilfælde har universitetsundervisningspersonalet en stor rolle i forvaltningen af ​​kurserne.

Kurser

Fakultetets medlemmer hjælper eleverne med at forstå kursernes karakter og orientering og sætte dem i stand til at træffe velinformerede valg. For at opnå dette præciserer de udtrykkeligt målene, undervisningen eller arbejdet samt læringsresultater af kurserne. I den foregående SWS har eleverne favoriseret workshops, aktiviteter, der er installationsorienterede og dem, der kræver rejse; og muligheder, der giver erhvervelse af specifikke færdigheder. I de kommende år vil denne pall udvides ved at tilbyde flere kurser, der vil stimulere intellektuelt, involvere multi-sensorial læring, fokusere på specialiserede processer og formidle færdigheder.

SWS er ​​unikke muligheder for at udvide læringshorisonten, interagere med en stor gruppe af entusiastiske og talentfulde studerende, praktikere og akademikere og fremvise CEPTs akademiske initiativer. Åben for studerende med varieret baggrund, bliver kurserne dynamiske og rige multikulturelle læringsmiljøer. I de kommende år vil programmer undersøge flere veje og vokse i styrke.

Placeringer

Ahmedabad

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujarat, Indien

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: