Læs den officielle beskrivelse

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) er Hongkongs højere uddannelsesinstitution med forskel. Grundlagt i 2012, er THEi medlem af Erhvervsuddannelsesrådet. Med en betydelig industriindsats tilbyder vi uddannelser, der er faglige og professionelt orienterede. Understreger "Work-Integrated Learning", vi tilstræber at udvikle elever til professionelle fagfolk med de færdigheder og viden, de kan anvende til den virkelige verden. Vores programmer har stærke industriforbindelser. Studerende har mange muligheder for at deltage i praktikprogrammer hos lokale eller internationale virksomheder. Den virkelige erhvervserfaring giver eleverne de nyeste branchetendenser og gør det muligt for dem at være et skridt foran andre kandidater. I arbejdsstyrken har THEi kandidater været meget anerkendt af arbejdsgiverne for deres praktiske virkelighed. Derfor havde THEi kandidater en beskæftigelsesgrad på 93% i 2017.

THEi har også etableret en række partnerskaber med en række globalt anerkendte universiteter fra hele verden. Vi mener, at disse relationer yderligere gavner vores studerende gennem udvekslinger, studieture og projektbaseret læring. Vi er forpligtet til at give eleverne forskellige læringsmuligheder.

Vi tilbyder over 20 bacheloruddannelser til gymnasier. Disse programmer er udviklet med nært samarbejde, med mange inden for nicheområder: Design og Miljø, Ledelse og Gæstfrihed og Videnskab og Teknologi. High school kandidater er varmt velkommen til at udforske deres læring og udviklingsmuligheder med THEi og at være anderledes.

Programmer undervist i:
Engelsk

Interview with International Students at THEi

Location address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, HK
Location address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, HK