Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

THEi blev oprettet i 2012 af Hongkongs Erhvervsuddannelsesråd for at tilbyde uddannelser med forskel. De er innovative, da mange er i nichegrupper, der kombinerer studieområder, der ikke ofte findes i Hong Kong, men som er meget nødvendige for det. De er fagligt orienteret og professionelt orienteret og udviklet med stor industriindgang, med "lær og gør" -tilgangen, der gør det muligt for studerende at anvende specialiseret viden og færdigheder til virkelige problemer. Alle vores programmer indeholder meningsfulde industrivedhæftninger med internationale og lokale firmaer i Hong Kong og i udlandet for at give de studerende førstehånds erfaring med at arbejde i den virkelige verden.

Vores forskel ses også på den måde, vi beskæftiger os med almen uddannelse, nu obligatorisk i videregående uddannelse for at hjælpe eleverne med at forstå verden ud over deres disciplinære studier. Det er ikke alle gjort i det første år, som det er tilfældet i de fleste andre institutioner, men spredt gennem årene, så det er ikke noget, der skal gøres hurtigt og glemt. Sprogstudier, der skal gøre det muligt for studerende at kommunikere godt, er relateret til uddannelserne for at gøre dem mere relevante og interessante. Og subsidierede oversøiske studieture vil udvide deres horisont endnu mere.

Det, vi gør, er helt i tråd med HKSAR's seneste opfordring til samfundet til at anerkende den vigtige rolle, som erhvervsuddannelse og erhvervsuddannelse spiller i økonomien. Dette er den centrale meddelelse i rapporten fra taskforcen om fremme af erhvervsuddannelse, som den oprettede i juni 2014. Derfor er syv af vores programmer, det største antal blandt de selvfinansierede videregående uddannelser, blevet valgt af Regering for sin studie subsidieordning for udpegede erhverv / sektorer, der giver meget generøse tilskud til studerende optaget gennem JUPAS. Alle vores programmer er naturligvis akkrediteret af Hongkongs Råd for Akkreditering af Faglige og Erhvervsuddannelser og, om nødvendigt, af faglige organer i Hong Kong og i udlandet.

På den korte tid, vi har eksisteret, har vi etableret os som en videregående uddannelsesinstitution med en forskel, der fylder et vigtigt hul i Hongkong. Vi tilbyder uddannelser til den virkelige verden, dem der arbejder for samfund og studerende.

Kort sagt satser vi på at producere arbejdsklare kandidater.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kontakt
Besøgsadresse
THEi Tsing Yi Campus
20A Tsing Yi Road

Hong Kong, HK
Besøgsadresse
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, HK