Læs den officielle beskrivelse

Når det kommer til at øge dine kvalifikationer i turisme og gæstfrihed industrien, skal du være hvor handlingen er. Det er Asien, verdens hurtigst voksende region for turisme. Asiatisk kultur er traditionelt indbydende, og omtanke for detaljer er kendetegnende for asiatisk service. Internationale rejsende rangerer sine flyselskaber, lufthavne, attraktioner og hoteller blandt verdens bedste. Og der er ikke noget bedre sted at køre denne "asiatiske bølge" end Hong Kong.

Verdensklasse hotel og turisme skole

shtm20

Nr. 1 i verden i kategorien "Hospitality and Tourism Management" ifølge ShanghaiRankings globale rangordning af faglige emner 2017, placeret nr. 1 i verden i "Gæstfrihed, Fritid, Sport

Undervisning og forskning Hotel - Hotel ICON

Med etableringen af ​​Hotel ICON, vores unikke undervisnings- og forskningshotel, er SHTM ledende rolle inden for gæstfrihedsforskning også forbedret. Forskningsprojekter med forskellige foci er allerede gennemført på hotellet. Tre dedikerede værelser - "Morgenens værelser" - skabes for at lette mere dybtgående forskning i anvendelsen af ​​avancerede begreber inden for hotelforvaltning til fremme af hele branchen.

shtm21

Sammen med Hotel ICON inspirerer vores banebrydende programmer en ny generation af lidenskabelige, banebrydende fagfolk og studerende til at tage deres positioner som ledere inden for gæstfrihed og turisme. Med det går vi fra at forfølge en vision om gæstfrihed og turismeuddannelse til at være et virkelig globalt ikon.

International fakultet og diverse programmer

Så lad vores talentfulde internationale personale på 75 akademikere fra 22 lande og regioner tage din karrierevej til nye højder, hvad enten det er i hotelbranchen, mad service, rejser eller turisme. Skolen tilbyder bachelor- og postgraduate kurser i Hotel Management og / eller Tourism Management, der fører op til Filosofie Filosofi, Doctor of Hotel og Tourism Management, Master of Science og Bachelor of Science.

Bliv medlem og udmærket!

Programmer undervist i:
Engelsk

Leading Hospitality and Tourism

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management
Address
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Hjemmeside
Telefonnummer
+852 3400 2200