Læs den officielle beskrivelse


Om PolyU Design

PolyU Design har været en vigtig knudepunkt for designuddannelse og forskning for Hong Kong siden 1964. Skolen trives på sin geografiske position i forbindelse med bro mellem øst og vest og giver sine studerende mulighed for at udvikle deres designstyrker med en unik international kulturel bevidsthed hos både professionelle og sociale niveauer.

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


placering

PolyU Design har været konsekvent rangeret som en af ​​de bedste designskoler ('The Best Design Schools in the World') i verden af ​​BusinessWeek magazine siden 2006.

I 2009 vurderede BusinessWeek vores Master of Design (Design Strategies) en af ​​verdens 30 bedste design tænkningsprogrammer.

I 2013 blev PolyU Design den eneste skole fra Asien på Business Insider's World's Best 25 Design School-liste.

Det blev opført som en af ​​de 10 bedste industrielle designskoler i verden i 2015 og en af ​​de særligt omtalte grafiske designskoler i verden ved designskolehub i 2016.

Siden 2015 er skolen blevet placeret som en af ​​verdens øverste på Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings® efter emne - kunst og design. I øjeblikket er det en af ​​de bedste designskoler i Asien og den 24. i verden. Læs rapporter fra 2017 og 2018 for detaljer.

Noterbare alumner

Dennis Chan 陳瑞麟 - smykker; produkt

Eric Chan 陳秉鵬 - produkt

Kade Chan 陳柏熹 - origami; produkt

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - film; animation

Keung Hung 洪 強 - mediekunst; uddannelse

Kit Hung 洪榮杰 - film; uddannelse

Freeman Lau 劉小康 - kunst; produkt; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - synger; sangskrivning; skuespil

Henry Lau 劉志華 - mode

Rebecca Lee 李 乐 詩 - explorer

Tony Leung 梁家輝 - film; skuespil

Tommy Li 李永 銓 - branding

Anthony Lo - bil design

Alice Mak 麥 家 碧 - kunstner; tegneren

Vivienne Tam 譚燕玉 - mode

Paul Wong 黃 貫 中 - komponere; sangskrivning; sang

Timmy Yip 葉錦 tillatt - film; kostume design

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Human-centreret design

PolyU Design Årlig Show / PolyU Design


Vi står ved kunst- og videnskabsforbindelsen med en filosofi om at tilbyde højkvalitets designuddannelse og producere forskning og konsulentvirksomhed med høj effekt i både ren og anvendt natur. Mens vi sætter pris på kunstens højeste idealer, tror vi på oprettelsen af ​​menneskelige centriske produkter, mærker og tjenester, der er relevante for industrielle, kommercielle og samfundsmæssige behov nu og i nær fremtid. Vores tilgang giver et robust forskningsgrundlag i design til støtte for disse ideer.

Skoleens ekstraordinære 54-års arv af stipendium og forskning midt i Asiens dynamik sikrer os en lys fremtid. Vores stærkt varierede design ekspertise omfatter produktdesign, kommunikation design, reklame design, digitale medier, interiør design, miljø design, by design, international design og business management, design management, innovation lederskab, design strategi og interaktion design.

Vi nærer næsten 1.400 studerende årligt i en lang række bachelor- og postgraduate-programmer, hvoraf ca. 50 er ph.d.-studerende. Skolen giver et højt niveau, et veludstyret miljø, der omfatter en betydelig forskningsinfrastruktur med otte laboratorier og en række førsteklasses tekniske workshops i Jockey Club Innovation Tower, en vartegnskonstruktion designet af Zaha Hadid (1950-2016). Vi mener, at nye lokaler driver nytænkning. Derfor har skolen igangsat Jockey Club Design Institute for Social Innovation, den første af sin art i Asien, for aktivt at fremme nye tilgange og nye områder af designkompetence.

Vores værdier

Skolens forskning og akademiske programmer styres af vores kerneværdier:

  1. Vær åbenhørt
  2. Steer Positive Change
  3. Vær iværksætteri
  4. Vær autentisk
  5. Vær ansvarlig
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Location address
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

Kowloon, HK
Social Media