Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som medlem af VTC-gruppen er Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den førende erhvervs- og erhvervsuddannelsesudbyder i Hong Kong, der er forpligtet til at pleje fagfolk, der er værdsat af industrier. IVE har udviklet sig i takt med den økonomiske udvikling i Hong Kong og opbygget en kompetent og innovativ arbejdsstyrke, der er nødvendig i en videnøkonomi.

Fremragende faciliteter

For at berige læringsoplevelsen hos IVE-studerende er der indrettet faciliteter med industristandarder, der simulerer arbejdsmiljøet. Vores laboratorier og centre opdateres regelmæssigt for at holde sig ajour med de nyeste brancheudviklinger.

129249_IVE_0004.jpg

Levende campuser

Studerende, der deltager i et IVE-program, vil opdage et berigende og sjovt studieliv. Vores 9 IVE-campusser skaber et interaktivt læringsmiljø for studerende til at dyrke en passion for læring og udvikle deres interesser og talenter gennem forskellige sports- og kulturaktiviteter.

IVEs campusser over hele territoriet er fuldt udstyret med essentielle avancerede faciliteter til at forberede studerende til et godt afrundet campusliv. Hver campus blev specialbygget med specialiserede faciliteter til studerende i forskellige discipliner for at få knowhow og praktiske færdigheder inden for deres valgte områder.

129250_IVE_0001.jpg

Undervisning Excellence

Vores højt kvalificerede undervisningsteam besidder en solid brancheerfaring. Med vores unikke ”Tænk og gør” -metode formidler vores lærere afbalanceret akademisk viden og praktisk know-how, der kræves på den faktiske arbejdsplads, som er afgørende for professionel succes.

Med implementeringen af personaleudviklingsprogrammer forbliver undervisningspersonalet på pulsen af industriens udvikling. Studerende kan lære af deres lærere den mest ajourførte viden og være udstyret med kompetencer til deres fremtidige udvikling.129251_IVE_0005.jpg

Stærk industri netværk

IVE stræber efter at skabe et langsigtet branche partnerskab til støtte for vores kursusplanlægning og pensumdesign. Industristøtte tager også form af interaktiv læringsaktiviteter, muligheder for tilknytning til industrien og jobplaceringer.

Lovende fremtid

Vores studerende modtager konsekvent adskillige priser og stipendier, vidnesbyrd om deres akademiske dygtighed og fremragende resultater. Over 300 stipendier leveres af virksomheder, professionelle organer og entusiaster.

Placeringer

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hongkong