Læs den officielle beskrivelse

Som medlem af VTC-gruppen, Hong Kong Institute of erhvervsuddannelse (IVE) er den førende erhvervs- og faglig uddannelse udbyder i Hongkong, forpligtet til at pleje fagfolk værdsættes af industrier. IVE har udviklet i takt med den økonomiske udvikling i Hong Kong, at opbygge en kompetent og innovativ arbejdsstyrke behov for i en videnøkonomi.

Fremragende faciliteter At berige lærerig oplevelse af IVE studerende, er faciliteter af branchestandarder sat op til at simulere miljøet på arbejdspladsen. Vores laboratorier og centre opgraderes på en regelmæssig basis for at holde sig ajour med de nyeste trends.

vibrant universitetsområder Studerende ind et IVE-program vil opdage en berigende og sjov studieliv. Vores 9 IVE campusser skabe et interaktivt læringsmiljø for studerende til at dyrke en passion for læring og udvikle deres interesser og talenter gennem forskellige sportslige og kulturelle aktiviteter.

IVE s campusser i hele det område er fuldt udstyret med essentielle state-of-the-art faciliteter til at forberede de studerende til et godt afrundet campus liv. Hver campus var bygget til formålet med specialiserede faciliteter for studerende fra forskellige discipliner for at få viden og praktiske færdigheder i deres valgte områder.

Undervisning Excellence Vores højt kvalificerede lærerteam besidder solid brancheerfaring. Med vores unikke "Tænk og gøre" tilgang, vores lærere formidle afbalanceret akademisk viden og praktisk know-how kræves i selve arbejdspladsen afgørende for professionel succes.

Med gennemførelsen af ​​programmer medarbejderudviklingssamtaler, underviserne ophold på pulsen af ​​udviklingen i sektoren. Eleverne kan lære af deres lærere den mest up-to-date viden og være udstyret med kompetencer til deres fremtidige udvikling.

Stærk Industry Network IVE tilstræber at skabe langsigtet industri partnerskabsaftale til støtte for vores kursus planlægning og udformning af læseplaner. Industri støtte tager også form af interaktive læringsaktiviteter, muligheder for industrien udlæg og jobformidling.

lovende fremtid Vores studerende får konsekvent adskillige priser og legater, vidnesbyrd til deres akademisk ekspertise og fremragende præstationer. Over 300 stipendier leveres af selskaber, faglige organisationer og entusiaster.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Hong Kong Institute of Vocational Education

Dette program har til formål at sætte de studerende i stand til at forfølge karriere i multinationale virksomheder, der beskæftiger sig med international handel og handel ... [+]

Programmål

Dette program har til formål at sætte de studerende i stand til at forfølge karriere i multinationale virksomheder, der beskæftiger sig med international handel og handel. Det lægger vægt på praktisk uddannelse og dækker forretningssprog (japansk / koreansk / spansk), akademisk, teknisk og ledelsesmæssige færdigheder i et internationalt erhvervsmiljø, juridiske og finansielle aspekter, e-marketing, tværkulturelle ledelsesevner, praktisk messehåndtering og kvalitetsstyring.

Dette program er designet med vægt på generisk og sproguddannelse, hel person udvikling og erhvervserfaring for bedre at udstyre elever til videre studier og beskæftigelse efter eksamen.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Institute of Vocational Education

Dette program sigter mod at forberede eleverne med den nødvendige faglige viden og færdigheder til at forfølge deres karriere i hotel- og restaurationsbranchen. Programme ... [+]

Programmål

Dette program sigter mod at forberede eleverne med den nødvendige faglige viden og færdigheder til at forfølge deres karriere i hotel- og restaurationsbranchen. Programmet fokuserer på både teori og praktisk træning. Gennem simulerede arbejdsmiljøer og industriel tilknytning kan de studerende erhverve relevant teknisk kompetence og faglig viden om branchen.

Dette program er designet med vægt på generisk og sproguddannelse, helhedsudvikling og erhvervserfaring for bedre at forberede eleverne til videre studier og beskæftigelse efter eksamen.

Curriculum

Semester 1

Grundlæggende Business Studies for gæstfrihedMad og drikke Service principper og praksisCulinary Fundamentals and PracticesInformationsteknologi Essentials - GæstfrihedOvernatning Operationer IOvernatning PraksisModerne emner i hotelindustrien (Udføres i løbet af semester 1-5)engelskHele Person Udvikling - Samarbejde, Teamwork... [-]
Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Institute of Vocational Education

For at klare den hurtige udvikling af digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asien, har dette program til formål at udstyre elever med praktisk viden og færdighe ... [+]

Programmål

For at klare den hurtige udvikling af digital underholdningsindustrien i Hong Kong og Asien, har dette program til formål at udstyre elever med praktisk viden og færdigheder til at blive professionelle til design og udvikling af computerspil, computer animation og visuelle effekter. Dette er også et unikt program, hvor eleverne vil få adgang til banebrydende computersystemer og software til at realisere deres kreative ideer til produktion af digitale underholdningsprodukter.

Computerspilstrømmen er designet med moduler til at udvikle kandidaternes kompetence til at anvende computergrafikprogrammeringsteknikker til udvikling af interaktive spil og træningssimuleringsapplikationer.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK