Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som medlem af VTC-gruppen, Hong Kong Institute of erhvervsuddannelse (IVE) er den førende erhvervs- og faglig uddannelse udbyder i Hongkong, forpligtet til at pleje fagfolk værdsættes af industrier. IVE har udviklet i takt med den økonomiske udvikling i Hong Kong, at opbygge en kompetent og innovativ arbejdsstyrke behov for i en videnøkonomi.

Fremragende faciliteter At berige lærerig oplevelse af IVE studerende, er faciliteter af branchestandarder sat op til at simulere miljøet på arbejdspladsen. Vores laboratorier og centre opgraderes på en regelmæssig basis for at holde sig ajour med de nyeste trends.

vibrant universitetsområder Studerende ind et IVE-program vil opdage en berigende og sjov studieliv. Vores 9 IVE campusser skabe et interaktivt læringsmiljø for studerende til at dyrke en passion for læring og udvikle deres interesser og talenter gennem forskellige sportslige og kulturelle aktiviteter.

IVE s campusser i hele det område er fuldt udstyret med essentielle state-of-the-art faciliteter til at forberede de studerende til et godt afrundet campus liv. Hver campus var bygget til formålet med specialiserede faciliteter for studerende fra forskellige discipliner for at få viden og praktiske færdigheder i deres valgte områder.

Undervisning Excellence Vores højt kvalificerede lærerteam besidder solid brancheerfaring. Med vores unikke "Tænk og gøre" tilgang, vores lærere formidle afbalanceret akademisk viden og praktisk know-how kræves i selve arbejdspladsen afgørende for professionel succes.

Med gennemførelsen af ​​programmer medarbejderudviklingssamtaler, underviserne ophold på pulsen af ​​udviklingen i sektoren. Eleverne kan lære af deres lærere den mest up-to-date viden og være udstyret med kompetencer til deres fremtidige udvikling.

Stærk Industry Network IVE tilstræber at skabe langsigtet industri partnerskabsaftale til støtte for vores kursus planlægning og udformning af læseplaner. Industri støtte tager også form af interaktive læringsaktiviteter, muligheder for industrien udlæg og jobformidling.

lovende fremtid Vores studerende får konsekvent adskillige priser og legater, vidnesbyrd til deres akademisk ekspertise og fremragende præstationer. Over 300 stipendier leveres af selskaber, faglige organisationer og entusiaster.

Placeringer

Hong Kong

Address
VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai
Hong Kong, Hongkong