Hong Kong Design Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en førende designinstitution under VTC-koncernen. Det giver højkvalitetsuddannelse til at dyrke viden og professionalisme og producerer nye talenter, der støtter de kreative industrier i Hong Kong.


Et dynamisk læringsmiljø

HKDI prisbelønnede campus er dedikeret til at levere det mest dynamiske læringsmiljø til kvalitetsdesignuddannelse.


Kvalitetsprogrammer

Med mange års erfaring inden for HKDI samler HKDI styrken i fire designafdelinger - Arkitektur, Interiør og Produktdesign, Kommunikationsdesign og Digital Media, Design Foundation Studies og Fashion og Image Design - at tilbyde 20 designprogrammer. Meget fleksibel i artikulation og avanceret uddannelse, HKDI tilbyde studerende en treårig universitetsgrad Pathway fra et højere diplom til bachelorgrader tilbydes af anerkendte universiteter i Storbritannien. Vores læseplan er designet med input fra branchens ledere for at sikre dets relevans og lydhørhed over for industriens udvikling. HKDI programmer er kvalitetssikret af Hong Kong-rådet for akkreditering af akademiske og faglige kvalifikationer.


Kreativitet i aktion

HKDI vedtager en "think-and-do" tilgang gennem sin moderne læseplan og aktive samarbejder med lokale og internationale akademiske og industrielle partnere. Studerende får mulighed for at erhverve praktisk erfaring og deltage i globale udvekslingsprogrammer for at udvide deres horisonter samtidig med at deres kreative tænkning og sociale følsomhed øges.


Et Valgt Valg til Succes

Design kan tilbyde dig en givende og tilfredsstillende karriere. Vi ser frem til at have dig som medlem af HKDI familien.

Placeringer

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories
Hong Kong, Hongkong