Hong Kong Design Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) er en førende designinstitution under VTC Group. Det giver uddannelse af høj kvalitet til at dyrke viden og professionalisme og pleje nye talenter, der understøtter de kreative industrier i Hong Kong.

Med mange års erfaring inden for designuddannelse samler HKDI styrkerne i sine designafdelinger - Arkitektur, interiør og produktdesign, kommunikationsdesign, digitale medier og mode og billeddesign - til at levere over 20 designprogrammer. HKDI er meget fleksibel inden for artikulation og avanceret uddannelse og tilbyder studerende en treårig universitetsgrad Pathway fra et højere eksamensbevis til et års bachelorgrad, der tilbydes af velrenommerede universiteter i Storbritannien.

HKDI vedtager en "think-and-do" tilgang gennem sin moderne læseplan og aktive samarbejder med lokale og internationale akademiske og industrielle partnere. Studerende får mulighed for at erhverve praktisk erfaring og deltage i globale udvekslingsprogrammer for at udvide deres horisonter samtidig med at deres kreative tænkning og sociale følsomhed øges.

139939_HKDI_0007.jpg

Et dynamisk læringsmiljø

HKDI påbegyndte det akademiske år 2010/11 i sin prisvindende nye campus i Tiu Keng Leng. Campussen er dedikeret til at levere det mest dynamiske læringsmiljø til kvalitetsdesignuddannelse.

Kvalitetsprogrammer og studiestøtte

Vores læseplan er designet med input fra branchens ledere for at sikre dets relevans og lydhørhed over for industriens udvikling. HKDI programmer er kvalitetssikret af Hong Kong Council for akkreditering af akademiske og erhvervsmæssige kvalifikationer.

Vores studerende og alumner forsynes med karriereudviklingsrådgivning og supporttjenester. Gennem artikulationsordninger med kendte oversøiske universiteter kan HKDI Higher Diploma forfølge Top-up- HKDI lokalt og opnå HKDI inden for et eller to år.

Kreativitet i aktion

HKDI omfattende designprogrammer inkluderer aktiviteter, der plejer din kreative tænkning og beslutningstagning, kulturel følsomhed og globalt perspektiv. HKDI oplevelsen er baseret på en "tænk-og-gør" -tilgang, der giver dig mulighed for at udvikle din passion for design, mens du formidler de nødvendige færdigheder og viden til succes.

Et værdsat valg til succes

Design kan tilbyde dig en givende og tilfredsstillende karriere. Vi ser frem til at have dig som medlem af HKDI familien.

Placeringer

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig