Hong Kong Design Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Forpligtet til at levere uddannelse af høj kvalitet for at dyrke viden, professionalisme og nye talenter til de udviklende kreative industrier, Hongkong Design Institut (HKDI) vedtager en "Tænk og Do" tilgang gennem moderne pensum og aktive samarbejde med industrien. Med mange års erfaring i design uddannelse, HKDI samler styrkerne i Design afdelinger til at tilbyde programmer spænder tværs Foundation Studies, Kommunikationsdesign og Digitale Medier, mode og image design, og Produkt og indretning.

Efter en filosofi om at fremme kreativitet i aktion, var state-of-the-art campus HKDI designet til at give et åbent og dynamisk miljø, der fremmer kreativ læring og innovativ udforskning. Det blander en åben outlook med undervisning og læringsrum, der fremmer interaktion, gensidig inspiration af ideer og lydhørhed over for samfundet og resten af ​​verden.

Som en førende leverandør af design uddannelse i regionen, er HKDI forpligtet til at tilbyde gode uddannelsesmuligheder for at holde trit med den stigende efterspørgsel af de kreative industrier.

Et dynamisk læringsmiljø

Den HKDI påbegyndt 2010/11 akademiske år i sin prisbelønnede nye campus i Tiu Keng Leng. Campus er dedikeret til at levere den mest dynamiske læringsmiljø for kvalitet, design uddannelse.

Kreativitet i aktion

Den HKDI omfattende design programmer omfatte aktiviteter til at pleje din kreative tænkning og beslutningstagning færdigheder, kulturel følsomhed og globalt perspektiv. Den HKDI erfaring er baseret på en "tænke-og-do" tilgang, som vil tillade dig at udvikle din passion for design, mens bibringe de færdigheder og kundskaber er nødvendige for succes.

Kvalitet Programmer og Student Support

Vores pensum er designet med input fra industrien ledere til at sikre dets relevans og lydhørhed over for udviklingen i sektoren. HKDI programmer er kvalitetssikret af Hongkong Råd for Akkreditering af Akademiske og Vocational Qualifications.

Vores studerende og tidligere studerende er forsynet med karriereudvikling rådgivning og support. Gennem artikulation aftaler med anerkendte udenlandske universiteter, kan HKDI Higher Diploma kandidater forfølge Top-up uddannelser lokalt og opnå graders kvalifikationer inden for et eller to år.

En Værdsat valg til succes

Design kan tilbyde dig en givende og tilfredsstillende karriere. Vi ser frem til at have dig som medlem af HKDI familien.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Højere Diplom i Arkitektonisk Design

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette program lægger grunden til både designfilosofi og teknisk praktisk for studerende, der har til hensigt at forfølge arkitektonisk erhverv, der giver baggrundsuddannelsen i visuel kommunikation, to- og tredimensionale designs, arkitektoniske teori og historie, byggeprincipper og oversøiske felture for de studerende at øve eller fortsætte med yderligere studier i arkitekturen. [+]

Programmål

Dette program lægger grunden til både designfilosofi og teknisk praktisk for studerende, der har til hensigt at forfølge arkitektonisk erhverv, der giver baggrundsuddannelsen i visuel kommunikation, to- og tredimensionale designs, arkitektoniske teori og historie, byggeprincipper og oversøiske felture for de studerende at øve eller fortsætte med yderligere studier i arkitekturen. Studerende kan gradvist designe projekter med forskellige skalaer som hus, underholdningscenter, udstillings kompleks eller byrum. Designomfanget kan variere fra den unikke ydre form til det atmosfæriske indre rum. Dette program lægger også vægt på chancen for, at eleverne kan realisere deres design og tilslutte sig udenlandske udvekslingsaktiviteter.... [-]


Højere Diplom i Fashion Design

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette program er designet til at sætte eleverne i stand til at arbejde inden for mode design og produktudvikling. Studerende vil finde programmet både praktisk og kreativt, lærer gennem modeshows, live-projekter, designkonkurrencer, internationalt udvekslingsprogram, samarbejde med besøgende praktikere og organisationer fra mode og beslægtede industrier. [+]

Programmål

Hong Kong er et af de vigtigste modecentre i verden. Modetindustrien er omfattende og omfatter mode tøj og tilbehør design, forskning og udvikling, merchandising, detailhandel, brand promotion og management.

Dette program er designet til at sætte eleverne i stand til at arbejde inden for mode design og produktudvikling. Studerende vil finde programmet både praktisk og kreativt, lærer gennem modeshows, live-projekter, designkonkurrencer, internationalt udvekslingsprogram, samarbejde med besøgende praktikere og organisationer fra mode og beslægtede industrier. Studerende forventes at erhverve teknikker inden for designkonceptgenerering, mønstrering og syning af modeprodukter. Designstrømmene Design og Tilbehør til Strikvarer vil desuden give eleverne et mere omfattende læringsområde efter behov på markedet.... [-]


Højere Diplom i Visual Communication

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette program har til formål at udvikle elevernes evne til at kommunikere kreativt ved at bruge kreative visuelle og digitale medier. Programmets fokus er at udstyre elever med visuel kommunikationsevne på analytisk tænkning, visuel ekspression og problemløsning, budskabsfortolkning, [+]

Programmål

Dette program har til formål at udvikle elevernes evne til at kommunikere kreativt ved at bruge kreative visuelle og digitale medier. Programmets fokus er at udstyre elever med visuel kommunikationsevne på analytisk tænkning, visuel ekspression og problemløsning, budskabsfortolkning, manipulation og kommunikation gennem en bred vifte af grafiske designmedier, herunder branding og marketing, overbevisende strategi, information, interaktivt design og visuel manipulation. Vi tilstræber at pleje selvmotiverede problemløsere, der er opmærksomme, nysgerrige, lidenskabelige og turde udforske nye grænser i visuel kommunikation.

Programmet giver også en bred uddannelsesmæssig oplevelse med kreativitet, projektledelse, interpersonel kommunikation og teamopbygning, der matcher branchens krav til fleksible, artikulerede kandidater, der er i stand til at konkurrere i et dynamisk, hurtigt og stadigt skiftende regionalt kreativt miljø.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
3 King Ling Road, Tseung Kwan O, N.T., H.K.
HK